Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΝΤΑΝΤΙ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Όλο και μεγαλώνει η λίστα των τραυματιών για τον Κλεμάν. Εκτός οι Λόρενς (επιθετικός, 3 συμ.), Μπάρισιτς (αμυντικός, 7 συμ.), Στέρλινγκ (αμυντικός, 2 συμ.), Ρουφ (επιθετικός, 6 συμ./1 γκολ) και Ματόντο (επιθετικός, 5 συμ./1 γκολ), με τους Ράσκιν (μέσος, 8 συμ./1 γκολ) και Σούταρ (αμυντικός, 7 συμ.) να είναι οι νέες απώλειες.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΑΝΤΙ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
Facts Αγώνα
- Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Πρέμιερ Σκωτίας.
- 4-5-32 η προϊστορία, με 2-5-14 στο Νταντί.
- Όλα τα φετινά διπλά της Ρέιντζερς ήταν με Under 3,5.
Μεγάλο αποτέλεσμα για τη Νταντί στο Λίβινγκστον. Εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Τόνι Ντόχερτι, κατάφερε να περιορίσει τα ατού της αντιπάλου και με πολύ καλή και σωστή πίεση, έβρισκε φάσεις για να σκοράρει. Στο 70’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό Σόνεσι, που σκόραρε δύο φορές (82’ και 85’), όλες από στημένη φάση, κατάφερε να αποδράσει με 0-2.
Σπουδαίο αποτέλεσμα για τους νεοφώτιστους, κράτησαν το μηδέν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, πολλά τα εύσημα που αξίζουν στους παίκτες και τον Τόνι Ντόχερτι, αφού μετά από 10 αγωνιστικές και με ένα παιχνίδι λιγότερο, διατηρεί τη Νταντί στην 5η θέση της βαθμολογίας. Πρώτο διπλό μετά την επιστροφή στα σαλόνια, παραμένει αήττητη εντός έδρας με απολογισμό 1-3-0 και τη νίκη να έρχεται επί της Χαρτς.
Δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ο Μάλιγκαν (μέσος, 4 συμ./1 γκολ).
Το γκολ που δέχτηκε μόλις στο 5’ από τη Χαρτς, ήταν κομβικό για τη Ρέιντζερς, αλλά δεν το παράτησε στιγμή το ματς, ούτε μετά το χαμένο πέναλτι του Ταβενιέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη πίεσε, πολλές φορές ασφυκτικά, δικαιώθηκε με τον αρχηγό της να σκοράρει αυτή τη φορά από τα 11 βήματα στο 90’ και γύρισε τούμπα το ματς με την κεφαλιά του Ντανίλο στην εκπνοή για το τελικό 2-1.
Θετικότατο το ξεκίνημα του Φιλίπ Κλεμάν στον πάγκο των «Τζερς», αφού οι 2/2 νίκες στο πρωτάθλημα τους έφεραν στο -5 από την κορυφή και φυσικά το κυνήγι της Σέλτικ συνεχίζεται. Με 6 γκολ παθητικό και 2 συνεχόμενες ανέπαφες εστίες πριν την ανατροπή επί της Χαρτς, φτιάχνει την ανασταλτική της λειτουργία η Ρέιντζερς, έχει και το 0-0 της προηγούμενης εβδομάδας στην Πράγα με τη Σπάρτα για το Γιουρόπα Λιγκ, αποτέλεσμα που κρίνεται ικανοποιητικό. Από την πρεμιέρα και το 1-0 από την Κιλμάρνοκ έχει να χάσει εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, μετρώντας 3-0-1 μακριά από το «Άιμπροξ».
Όλο και μεγαλώνει η λίστα των τραυματιών για τον Κλεμάν. Εκτός οι Λόρενς (επιθετικός, 3 συμ.), Μπάρισιτς (αμυντικός, 7 συμ.), Στέρλινγκ (αμυντικός, 2 συμ.), Ρουφ (επιθετικός, 6 συμ./1 γκολ) και Ματόντο (επιθετικός, 5 συμ./1 γκολ), με τους Ράσκιν (μέσος, 8 συμ./1 γκολ) και Σούταρ (αμυντικός, 7 συμ.) να είναι οι νέες απώλειες.