ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ
ΠΟΡΤ
22:15
20.09
Νασιονάλ Μαδέιρα - Μπράγκα προγνωστικά

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Αήττητη την τελευταία δεκαετία
1
X
2
Εκτίμηση
Estadio da Madeira
1242
23° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 8
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης
Ώρα έναρξης: 22:15

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2+Under 4,5

Απόδοση: 2.05
pamestoixima Παίξε νόμιμα

Η Μπράγκα καλείται να διαχειριστεί μια δύσκολη ήττα και ο Καρβαλιάλ να διορθώσει κάποια λάθη. Με τις απουσίες που έχει, καθώς και με το βλέμμα στο ευρωπαϊκό ματς της ερχόμενης εβδομάδας, μοιάζει απίθανο να φορτσάρει. Κόντρα σε ομάδες τύπου Νασιονάλ, μπορεί να επικρατήσει με ένα συντηρητικό σκορ. Γι’ αυτό και συνδυάζω το διπλό με το Under 4,5 για καλύτερη απόδοση στο Pamestoixima.gr.

Bet builder

2+Under 1,5 Νασιονάλ+Under 1,5 στο 2ο ημίχρονο

Ειδικά στοιχήματα

Σκορ Πολλαπλών Επιλογών: 0-1, 0-2 ή 0-3

ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Facts Αγώνα

  • Την τελευταία δεκαετία η Μπράγκα παραμένει αήττητη απέναντι στη Νασιονάλ (13-3-0). Στη Μαδέιρα, αντίστοιχα, το ρεκόρ είναι 5-2-0, με 4 διαδοχικά διπλά (και συνολικό σκορ 13-2).
  • Τα 18/20 πιο πρόσφατα μεταξύ τους στα στατιστικά Πορτογαλίας έληξαν Over 2,5 (9 συνεχόμενα).

Δείτε την κατηγορία προγνωστικά Πορτογαλία.

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ
Ρεπορτάζ

Αδικείται, εν μέρει, που έφυγε με άδεια χέρια από την έδρα της Εστορίλ, στην ήττα με 1-0. Καθαρά ανώτερη στο πρώτο μέρος, κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, στο 19’. Κακή απομάκρυνση του γκολκίπερ Φράνκα μακριά από την περιοχή του, επέτρεψε στον αντίπαλο να σκοράρει από τα 40 μέτρα σε κενή εστία. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, μια απαράδεκτη ενέργεια του στόπερ Ουλίσες έφερε την κόκκινη, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την ήττα.

Ο Τιάγκο Μαργκαρίτο έμεινε ευχαριστημένος για το μεγαλύτερο διάστημα, όταν έβλεπε τους παίκτες του κυρίαρχους στον αγωνιστικό χώρο. Από την άλλη, διαμαρτυρήθηκε και για ένα πέναλτι που θα έπρεπε να δοθεί υπέρ της ομάδας του. Δεν αποτελεί όμως δικαιολογία, παραδέχτηκε πως η έλλειψη αποτελεσματικότητας ήταν αυτή που «κόστισε».

Με 4 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές (1-1-3) στις αναλυσεις αγωνων και με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα (9 τέρματα), υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Με τα όσα είδε ο 35χρονος τεχνικός στο πρόσφατο παιχνίδι, παραμένει αισιόδοξος, πιστεύοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του μπορούν να βγάλουν αντίδραση.

Αγωνιστικά Νέα

Πρώτο ματς τιμωρημένος ο Ουλίσες (βασικό στόπερ, 5/0). Ανέκαμψε ο Αουρέλιο (αρχηγικός μπακ), ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής σήμερα. Επιστρέφει και ο Τόμας (εξτρέμ, 3/1). Ανέτοιμοι οι Σουμαρέ (νεαρός χαφ), Σεκέιρα (νιόφερτος στόπερ).

ΜΠΡΑΓΚΑ
Ρεπορτάζ

Κάνοντας μακράν το χειρότερο φετινό παιχνίδι, ηττήθηκε στο ντέρμπι του Μίνιο από την Γκιμαράες. Μάλιστα εντός έδρας, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια (0-2). Το εύρος του σκορ δείχνει σε μεγάλο βαθμό την ευκολία με την οποία χάθηκε το ματς. Αν και το πρώτο μέρος ήταν μέτριο – ως κακό – και για τις δύο πλευρές, στο δεύτερο η Μπράγκα μπήκε πολύ χειρότερα.

Μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας είχε χαθεί το ματς. Πρώτο γκολ στο 52’ στο livescore, απευθείας κόκκινη από τον Άρεϊ-Μπι στο 56’ χάνοντας την ψυχραιμία του σε τετ-α-τετ με τον Νέλσον Ολιβέιρα, δεύτερο γκολ στο 59’. Στάθηκε αρκετά σε αυτό το κάκιστο διάστημα ο Κάρλος Καρβαλιάλ, που ακόμα προσπαθεί να καταλάβει πώς πήγαν όλα λάθος. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα τόσο του ίδιου, όσο και της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Η αντίδραση πρέπει να έρθει άμεσα και η πρόκληση στη Μαδέιρα είναι μεγάλη. Και αυτό γιατί ξεκινάει το ταξίδι της στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. Υποδέχεται την πρώτη αγωνιστική τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και σαφέστατα το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει, συγκριτικά με τα παιχνίδια του Αυγούστου. Ήδη την… πάτησε στο πρώτο δυνατό «τεστ» κόντρα στη Βιτόρια.

Αγωνιστικά Νέα

Απώλεια ο τραυματισμός του Ζαλαζάρ (πολύτιμος χαφ, 4/2), που θα λείψει για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και θα χάσει σημαντικά παιχνίδια (μεταξύ άλλων κόντρα στον Ολυμπιακό). Τιμωρημένος ο Άρεϊ-Μπι (στόπερ, 5/0). Παραμένουν στο απουσιολόγιο οι Μπαμπού (στόπερ, 2/0), Ζοάο Μουτίνιο (χαφ, 1/0).

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΙΡΑ 4-3-3
ΜΠΡΑΓΚΑ 4-2-3-1
37
Lucas Franca
5
Jose Gomes
38
Ze Vitor
34
Leonardo Santos
22
Gustavo Garcia
19
Miguel Baeza
88
Matheus Dias
10
Luis Esteves
7
Ruben Macedo
81
Dyego Sousa
11
Nigel Thomas
1
Matheus
19
Adrian Marin
15
Paulo Oliveira
4
Sikou Niakate
2
Victor Gomez
6
Carvalho
10
Andre Horta
77
Gabri Martinez
21
Ricardo Horta
7
Bruma
9
Amine El Ouazzani
ΜΠΡΑΓΚΑ 4-2-3-1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino