ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΡΓ1
00:30
26.10
προγνωστικά Αργεντινή

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ – ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Σούπερ φορμαρισμένη η Μπελγράνο
1
X
2
Εκτίμηση
Estadio Julio César Villagra
3.5 χλμ
17° C Συννεφιασμένος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μηνάς Βέργης Μηνάς Βέργης
Ώρα έναρξης: 00:30
STAKE: 10

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1

Απόδοση: 2.05
stoiximan Παίξε νόμιμα

Η Μπελγράνο είναι, μαζί με την Ιντεπεντιέντε του Κάρλος Τέβες, οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Πρώτη στον όμιλό της, 7 σερί παιχνίδια αήττητη (3-4-0), και με «φτερά» στα πόδια. Πολύ δυνατή εντός έδρας (3-1-0), δεν «τρομάζει» μακριά από το γήπεδό της η, αξιόλογη κατά τ’άλλα, Σεντράλ Κόρδοβα (1-1-2), πολύ ικανοποιητική η απόδοση του άσου 2.05.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ - ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ

Facts Αγώνα

  • Στο Κόπα ντε λα Λίγκα οι 28 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων και αναμετρούνται σε ένα γύρο δεκατεσσάρων αγωνιστικών (θα υπάρξει και μία έξτρα «διαομιλική» αγωνιστική που θα περιλαμβάνει όλα τα ντέρμπι). Οι πρώτες τέσσερις κάθε ομίλου προκρίνονται στα πλέι-οφ που θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και σε μονά παιχνίδια. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει μία θέση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2024, όπου ήδη βρίσκεται η πρωταθλήτρια Ρίβερ.
  • Μία φορά έχουν αναμετρηθεί πρόσφατα, τον περασμένο Φλεβάρη (11/02) για το πρωτάθλημα. Σεντράλ Κόρδοβα – Μπελγράνο 0-1.
  • Η Μπελγράνο δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 7 αγώνες.
  • 3-1-0 η Μπελγράνο εντός.
  • Η Σέντραλ Κόρδοβα δεν έχει ηττηθεί στους τελευταίους 4 αγώνες.
  • 1-1-2 η Σεντράλ Κόρδοβα εκτός.
ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ
Ρεπορτάζ

Συνεχίζει απτόητη η ομάδα του Γκιγιέρμο Φάρε, πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ντεφένσα και «πάτησε» κορυφή στο Κόπα ντε λα Λίγκα έπειτα από 9 αγωνιστικές. Μόνο δύο ομάδες είναι αήττητες στη διοργάνωση, η μία είναι η Μπελγράνο και η άλλη η Γοδόι Κρουζ, που ακολουθεί στη βαθμολογία ούσα δεύτερη.
Ισορροπημένο τόσο από πλευράς κατοχής όσο και τελικών το πρώτο μέρος, με την Ντεφένσα να βρίσκει δύο καλές ευκαιρίες όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0, όμως δεν βρήκε δίχτυα. Μετά το 60’, μόνο μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο του “Tomaghello” και αυτή ήταν η Μπελγράνο. Χαρακτηριστικό πως έκανε 6 σουτ στο δεκάλεπτο 60’-70’ και βρήκε δύο γκολ.Το 0-1 έγινε με κεφαλιά του Πασερίνι και ο ίδιος παίκτης, 9 λεπτά αργότερα, έδωσε ασίστ για το δεύτερο γκολ από τον Σάντσες.

Εκτός από αήττητη, η Μπελγράνο έχει ένα εκπληκτικό αμυντικό στατιστικό να τη συνοδεύει. Η ομάδα του Φάρε έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια. Μοναδική εξαίρεση το run’gun παιχνίδι κόντρα στην Μπόκα, που ολοκληρώθηκε με 4-3 υπέρ της Μπελγράνο. Επίσης, η μοναδική ομάδα που έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τα 14 της “Pirata” είναι η Ρίβερ Πλέιτ (17).

Στη γενική βαθμολογια, η Μπελγράνο είναι 9η με 53 βαθμούς και έχει διαφορά τεσσάρων πόντων από τις ομάδες οι οποίες βρίσκονται εκτός των θέσεων που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί πέρασαν αρκετές αγωνιστικές από την τελευταία φορά που κερδίσαμε εκτός έδρας. Ευελπιστώ πως στο τέλος του τουρνουά θα έχουμε στα χέρια μας ένα εισιτήριο για τα διεθνή Κύπελλα», τόνισε ο Φάρε.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός οι αναπληρωματικοί, 35αρηδες επιθετικοί Τσαβάρια (8/1) και Χάρα (19/1). Ο αριστερός μπακ Όλιβερ (4/0) αναρρώνει από ρήξη χιαστών και θα επιστρέψει τον Νοέμβριο.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ
Ρεπορτάζ

Αήττητη για τέταρτη σερί αγωνιστική η Σεντράλ Κόρδοβα, καθώς έμεινε στο 0-0 εντός έδρας απέναντι στη Λανούς. Η ομάδα του Ομάρ Ντε Φελίπε διατήρησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και πήρε ακόμη έναν σημαντικό πόντο στη μάχη της παραμονής.

Παιχνίδι που δεν… κουνήθηκε φύλλο αυτό της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην “Granate”, με το πρώτο ημίχρονο να έχει συνολικά 4 σουτ και από τις δύο ομάδες αθροιστικά. Κάπως ανέβηκε στο β’ μέρος η γηπεδούχος, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, είχε δοκάρι και απώλεσε μία-δύο καλές στιγμές για να πάρει τρίποντο νίκης.

«Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ψάχναμε τη νίκη με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιες φορές ανορθόδοξα, άλλες με ενθουσιασμό. Μας πληγώνει που χάσαμε τους δύο πόντους, θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο. Τα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο μας έδωσαν ενθουσιασμό, είμαι πολύ χαρούμενος για την εικόνα τους», δήλωσε ο Φελίπε.

Στο Κόπα ντε λα Λίγκα, η Σεντράλ Κόρδοβα είναι 3η, πίσω από τις Γοδόι Κρουζ και την προσεχή αντίπαλό της, Μπελγράνο. Έπειτα από 9 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 4-2-3, όμως εμφανίζει πρόβλημα στο γκολ, έχοντας σκοράρει μόλις 7 φορές. Εκτός έδρας ειδικά, έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε 4 παιχνίδια (1-1-2). Στη γενική βαθμολογία, είναι στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας βάλει από κάτω της 6 ομάδες.

Αγωνιστικά Νέα

Μακροχρόνιοι οι αμυντικοί Ανχελίνι και Πατίνο, δεν επηρεάζουν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ 4-5-1
ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ 5-3-2
25
Nahuel Losada
3
Lucas Diarte
24
Erik Fernando Godoy
6
Alejandro Rebola
4
Juan Barinaga
10
Facundo Lencioni
16
Esteban Rolon
5
Santiago Longo
10
Matias Marin
12
Ulises Sanchez
9
Lucas Passerini
22
Matias Mansilla
26
Juan Andres Meli
29
Gustavo Canto
14
Gonzalo Goni
6
Sebastian Valdez
36
Jose Amado Gomez
28
Mauro Pitton
25
Leandro Maciel
44
Brian Farioli
10
Luis Miguel Rodriguez
20
Cristhian Ocampos
ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ 5-3-2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino