
Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η φόρμα δείχνει διπλό, σε καμία περίπτωση όμως του 1.80, ειδικά συνυπολογίζοντας την κάκιστη παράδοση της Φενερμπαχτσέ κόντρα στην Μπασακσεχίρ, αλλά και τις πολλές και σημαντικές απουσίες των «καναρινιών». Τα παιχνίδια τους έχουν γκολ, ανάλογη – και αποδοτικότερη – συνεπώς η αγορά της Bet365 επιλέγοντας το combo over+g/g.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 1-0
* 16-5-12 υπέρ της Φενερμπαχτσέ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτως διοργάνωσης, 9-2-5 υπέρ της Μπασασκεχίρ στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην έδρα της. Σε επίπεδο Superligi, τα «καναρίνια» έχουν το πάνω χέρι συνολικά, μετρώντας 15-3-11, 9-1-4 όμως ο υπέρ των «κουκουβαγιών» απολογισμός στην έδρα τους.
* 12 νίκες στα 18 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα έχει η Μπασακσεχίρ (12-2-4). Δεν σκόραρε στα 6 παιχνίδια που ηττήθηκε, στα 9 από τα 12 που κέρδισε, δεν δέχτηκε γκολ.
Η Φενερμπαχτσέ είναι η ομάδα που έχει κερδίσει τα περισσότερα πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα (16), έχει πετύχει περισσότερα γκολ από τη «βούλα» (14), πότε όμως στα 29 παιχνίδια της με την Μπασακσεχίρ δεν έχει σκοράρει με πέναλτι.
* 10/14 under μετράει η Μπασακσεχίρ στο πρωτάθλημα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετρημένες οι φάσεις στο α’ ημίχρονο του ματς με την Ιστανμπούλσπορ. Ελέω δοκαριού δεν αξιοποίησε τη δική της καλύτερη (25’), οι συμπολίτες της όμως το πέτυχαν στις καθυστερήσεις, προηγήθηκαν και ελέγχοντας απόλυτα το παιχνίδι στο β’ ημίχρονο, πήραν τη νίκη (0-1).
Και έτσι υπογράμμισαν το κάκιστο φεγγάρι των «γκρι κουκουβαγιών», μιας και έμειναν χωρίς νίκη για πέμπτη σερί έξοδο (0-2-3), έχοντας – και αυτό πιθανώς είναι το χειρότερο εν όψει του βιράζ της σεζόν – 1 νίκη στις 8 τελευταίες αγωνιστικές.
Κάπως έτσι έχουν μείνει στην 7η θέση, στο -6 (και με παιχνίδι λιγότερο) από την 4η Ντεμίρσπορ, θέση η οποία αναλόγως την έκβαση του Κυπέλλου οδηγεί στις διεθνείς διοργανώσεις. Όσο για την 3η, η οποία δεδομένα χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ούτε λόγος πλέον μιας και η απόσταση που τους χωρίζει από την Μπεσίκτας είναι 11 βαθμοί (και εδώ με ματς λιγότερο σε σχέση με τους «μαύρους αετούς»).
Ξεκάθαρο πως για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν πάρει τον αέρα της Φενερμπαχτσέ, η μόνη «σίγουρη» δίοδος για να παίξουν στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν είναι μέσω του Κυπέλλου, όπου (έχοντας αποκλείσει με διπλό τη Γαλατασαράι, στο χάι-λάιτ αυτού του κακού αγωνιστικού τους διαστήματος) βρίσκονται στους «4» αντιμετωπίζοντας την Ανκαραγκουτσού.
Δεν είναι στο 100% και συνεπώς δίνονται αμφίβολοι οι Οκάκα (φορ, 20/1), Καρζέβ (αμ. χαφ, 2/0), Γκιουρλέρ (εξτρέμ, 26/6).
Τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του εκτίει ο τεχνικός των γηπεδούχων Εμρέ (θρύλος της Φενερμπαχτσέ, φορώντας τη φανέλα της για 7 χρόνια τρεις διαφορετικές θητείες και υπηρετώντας τα «καναρίνια» και ως προπονητής για 10 αγωνιστικές τη σεζόν 2020-21 αλλά και ως τεχνικός διευθυντής), κοουτσάροντας και απόψε από την εξέδρα.
(4-1-4-1): Μπαμπατσάν (Σενγκεζέρ) – Σαχινέρ, Ντουάρτε, Τούμπα (Ιέ), Λίμα – Μπίλια – Σις, Γιανουζάι, Τεκντεμίρ, Γκουρλέρ – Φιγκεϊρέδο

Ζην επικινδύνως. Στο α’ ημίχρονο ήταν πολύ ανώτερη της Ανκαραγκουτσού, ήταν όμως και άστοχη και άτυχη, έχοντας 2 δοκάρια στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο β’ οι πρωτευουσιάνοι έπαιξαν με το άγχος της, ξεθάρρεψαν και κατάφεραν να προηγηθούν στο 80’, ωστόσο η αντίδραση των «καναρινιών» ήταν αποτελεσματική, παρότι στο όριο: πρώτα ισοφάρισαν (με ένα ακόμη πέναλτι) στο 87’ και στο 96’ γύρισαν το παιχνίδι, παίρνοντας μια πολύ αγχωτική νίκη στην έδρα τους (2-1).
Ακόμη μια ανατροπή για τη Φενέρ (δεύτερη συνεχόμενη, είχε προηγηθεί αυτή στο β’ ημίχρονο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καραγκουμρούκ), της επιτρέπει να συνεχίσει την καταδίωξη της Γαλατασαράι. Τότε μείωσε στους 6, μετά το άνετο πέρασμα των «λιονταριών» από την Αλάνια, η διαφορά έφτασε πάλι στους 9, κάτι που αυξάνει – και πάλι- την πίεση στα «καναρίνια».
Προφανώς δεν έχουν περιθώρια απωλειών αν θέλουν να διατηρηθούν σε κούρσα τίτλου απόψε κόντρα στον κακό τους δαίμονα, «τρέχοντας» νικηφόρο εκτός έδρας σερί 3 παιχνιδιών και μετρώντας 6-1-0 στις εξόδους τους μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Νοκ-άουτ τέθηκε ο κάπτεν Μπαγιντίρ (τερμ., 26/0), αλλά και ο Ζάιτς (χαφ, 19/2), τιμωρημένος είναι ο Σάμουελ (δ. μπακ-χαφ, 20/0), εξέτισε ο Καντιόγλου (ακραίος μπακ-χαφ, 25/1), αμφίβολοι δίνονται οι Μπατσουαγί (φορ, 15/10), Πέρες (στόπερ, 6/0), με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες, έγκαιρα αποθεραπεύτηκε ο Γκιουλέρ (μεσοεπιθετικός, 13/2), σταθερά εκτός δράσης οι Λίνκολν (χαφ, 21/0), Κινγκ (επ., 12/4).
(4-1-3-2): Εγρκιμπαγιάτ – Καντιόγλου, Ακαϊντίν, Σζαλάι, Αλιόσκι – Αράο – Μορ, Κρέσπο, Καχβετσί – Βαλένσια, Ντουρσούν