 
		                Ανάλυση Αγώνα
- 
                                            Εκτίμηση
- 
                                        Αποδόσεις
- 
                                        Ανάλυση
- 
                                            Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Μίλαν επιδεικνύει εκπληκτική σταθερότητα σε ματς «παγίδες», ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει κερδίσει κανένα μεγάλο παιχνίδι. 0-0 με Νιουκάστλ και Ντόρτμουντ, διασυρμός 1-5 από την Ίντερ. Η Γιουβέντους φανέρωσε πριν τη διακοπή ένα πρόσωπο ικανό να την κρατήσει στα δύσκολα, παρουσιάζοντας απόλυτη συγκέντρωση στο αμυντικό κομμάτι. Δίκαιο το σετ, χωρίς να παρουσιάζεται ευκαιρία σε σημείο. Όπως δείχνουν τα στοιχεία οδεύουμε σε κλειστό ματς και το 1.70 του Under 2,5 στο Pamestoixima.gr φαντάζει λογική επιλογή.
Bet builder
Χ ημίχρονο+Over 4,5 κάρτες+Under 9,5 κόρνερ
Ειδικά στοιχήματα
1X+Under 3,5
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΙΛΑΝ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Facts Αγώνα
- Sold out.
- Πέρσι για τη Serie A: Μίλαν – Γιουβέντους 2-0 και Γιουβέντους – Μίλαν 0-1
- 11-6-2 υπέρ του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ο απολογισμός στις μάχες του ως προπονητής με τον ομόλογό του στη Μίλαν Στέφανο Πιόλι. Και οι δύο νίκες του Πιόλι ήρθαν πέρσι.
- 4-1-6 στα 11 πιο πρόσφατα Μίλαν – Γιουβέντους.
- Under 2,5 έντεκα από τα δεκαπέντε τελευταία ραντεβού τους στο Μιλάνο, N/G οκτώ από τα έντεκα τελευταία στην ίδια έδρας.
- Ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους από το 1984 έως το 1987 (35/0) ο νυν τεχνικός της Μίλαν Στέφανο Πιόλι.
- Προπονητής της Μίλαν από τον Ιούνιο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014 ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι.
- N/G + Under 2,5 τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μίλαν σε Ιταλία και Ευρώπη, όπως και πέντε από τα έξι τελευταία.
- N/G τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Γιουβέντους, Under 2,5 πέντε από τα επτά τελευταία.
Δείτε τα προγνωστικά Ιταλία
 ΜΙΛΑΝ
                                            ΜΙΛΑΝ
                                        Στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά την πρώτη διακοπή (και έχοντας ξεκινήσει νωρίτερα μετρώντας τρεις νίκες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές) αντιμετώπισε την Ίντερ στο ντέρμπι της πόλης. Γνώρισε βαριά ήττα 5-1 που έφερε σημαντικές αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας. Ποιος να το έλεγε, πως η δεύτερη διακοπή θα την έβρισκε να φιγουράρει μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης!
Μάζεψε αμέσως τα κομμάτια της και βήμα βήμα βρήκε ξανά το καλό της πρόσωπο. 1-0 τη Βερόνα στο «Σαν Σίρο» κάνοντας μόνο ό,τι χρειαζόταν, 3-1 στη Σαρδηνία την Κάλιαρι δείχνοντας διάθεση στην επίθεση, 2-0 τη Λάτσιο στο Μιλάνο εξαφανίζοντας την αντίπαλο και το «ηρωικό» 1-0 στη Γένοβα κόντρα στην Τζένοα πριν τη διακοπή που απογείωσε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.
Εκμεταλλεύτηκε ιδανικά τις «γκέλες» της Ίντερ, ενώ αποδείχθηκε πως συγκριτικά με τις υπόλοιπες διεκδικήτριες του πρωταθλήματος έχει στην πράξη το πιο πλούσιο οπλοστάσιο, τις περισσότερες λύσεις σε επίπεδο υλικού. 7-0-1 ο απολογισμός, 3/3 ως γηπεδούχος με τέρματα 7-1.
Υπάρχει ασφαλώς και η δεύτερη ανάγνωση. Μπορεί να έφτασε στη διακοπή πρώτη, το κατάφερε όμως χάρη στη σταθερότητά της. Θεμελιώδες για ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα. Ίσως το σημαντικότερο στοιχείο. Όσον αφορά όμως τα ντέρμπι όπως αυτό κόντρα στη Γιουβέντους τα δεδομένα δεν είναι ενθαρρυντικά, μιας και δεν έχει μπορέσει να κερδίσει κανένα από τα τρία πιο σημαντικά – δύσκολα ματς της σεζόν.
1-5 με την Ίντερ, 0-0 με Νιουκάστλ, 0-0 με Ντόρτμουντ. Την Τετάρτη θα φιλοξενηθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. «Τα παιχνίδια με τη Γιουβέντους είναι ξακουστά σε όλο τον κόσμο. Το μυαλό όλων είναι σε αυτό το ματς και θέλουμε να κερδίσουμε πάση θυσία» τόνισε ο τεχνικός Πιόλι.
«Βαρύ» το απουσιολόγιο, ειδικά όταν μιλάμε για ντέρμπι. Τιμωρημένος ο βασικός τερματοφύλακας Μενιάν, όπως και ο πολύτιμος αριστερός μπακ Ερναντέζ. Σαν να μην έφτανε η απουσία του πρώτου, τραυματίστηκε ο δεύτερος τερματοφύλακας Σπορτιέλο, έτσι την εστία θα υπερασπιστεί ο τρίτος Μιράντε. Παραμένουν τραυματίες οι Καλντάρα (μπακ), Μπενάσερ (μέσος), Λόφτους Τσικ (βασικός μέσος). Νέα απώλεια ο χρήσιμος εξτρέμ Τσουκβέζε. Επιστρέφουν οι Καλούλου (πολυσύνθετος αμυντικός), Κρούνιτς (σημαντικός μέσος). 4-3-3 με τους Μούσα, Αντλί, Ρέιντερς στα χαφ και τους Πούλισικ, Ζιρού, Λεάο στη γραμμή κρούσης.
 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
                                            ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
                                        Αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει (σε διαφορετικούς τομείς) από το ξεκίνημα της σεζόν αδυνατώντας να βρει ηρεμία, αλλά και το γεγονός πως ουσιαστικά είναι η ίδια ομάδα όσον αφορά τις μονάδες με το περσινό συνονθύλευμα που παρακολουθούσαμε, η πορεία της κάθε άλλο παρά κακή μπορεί να κριθεί.
Μόνη της κάνει κακό στον εαυτό της ανεβοκατεβάζοντας τον πήχη των στόχων και των προσδοκιών ανάλογα με τα αποτελέσματα. Ξεκίνησε με υπέρμετρο ενθουσιασμό τονίζοντας πως πηγαίνει για πρωτάθλημα, έχοντας ως «ατού» πως δεν υπάρχουν στη σεζόν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Το 1-1 εντός με την Μπολόνια στη 2η μόλις «στροφή» έφερε μουρμούρα, ωστόσο οι 7 βαθμοί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές κρίθηκαν ικανοποιητικοί.
Στο πρώτο ματς μετά την επανεκκίνηση από την πρώτη διακοπή κέρδισε άνετα τη Λάτσιο στο Τορίνο 3-1. Χαρές, πανηγύρια, ενθουσιασμός. Ακολούθησε η ήττα 4-2 στο Σασσουόλο με τον τεχνικό Αλέγκρι να δηλώνει πως αν η ομάδα τερματίσει στην πρώτη τετράδα θα είναι επιτυχία, εξοργίζοντας τους απανταχού οπαδούς των «μπιανκονέρι».
Το σημαντικό είναι πως από εκείνο το σημείο και στα τρία ματς που ακολούθησαν ως τη διακοπή η ομάδα – παρά τις σημαντικές απουσίες (Βλάχοβιτς, Κιέζα) έλειψαν στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια – έβγαλε χαρακτήρα και μέταλλο φέρνοντας στην επιφάνεια σχέδιο επιβίωσης. 1-0 εντός τη Λέτσε, 0-0 στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα, 2-0 εντός την Τορίνο στο ντέρμπι της πόλης ανακτώντας λίγη από τη χαμένη αυτοπεποίθηση.
Κατά τ’ άλλα μετά τον Πογκμπά (ντόπινγκ) ο Αλέγκρι έχασε μία ακόμα λύση για τα χαφ, αφού ο Φατζόλι εκτίει από προχθές ποινή αποκλεισμού επτά μηνών και θα επιστρέψει στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η διοίκηση ανακοίνωσε πως στηρίζει τον παίκτη και δεν θα διακόψει τη μισθοδοσία του. Ήδη οι ιθύνοντες εξετάζουν περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο.
Παραμένουν τραυματίες οι Ντε Σίλιο (μπακ), Άλεξ Σάντρο (βασικός στόπερ), νέα απώλεια ο Ντανίλο (βασικός στόπερ). Συνεπώς την τριάδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Γκάτι, Μπρέμερ, Ρουγκάνι. Τιμωρημένοι λόγω ντόπινγκ και παράνομου στοιχηματισμού οι μέσοι Πογκμπά, Φατζόλι. Επιστρέφουν οι πολύτιμοι επιθετικοί Βλάχοβιτς, Κιέζα. Βασικός ο πρώτος, δύσκολα να ξεκινήσει ο δεύτερος. 3-5-2 με τον Μιλίκ παρτενέρ του Σέρβου στην επίθεση.
 
     
         
     
                                     
             
                 
                 
                 
                 
		                 
		                 
		                 
		                 
		                 
		                 
		                 
		                