- Α’ Γύρος: Βαγιαδολίδ – Μαγιόρκα 1-2
- Οι 8/10 τελευταίες συγκρούσεις τους εμφάνισαν Over στο κουπόνι στοιχήματος.
- 6-0-4 η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση στη Μαγιόρκα.
Δείτε τα προγνωστικά Ισπανίας
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Ισπανίας
Φτωχή εμφάνιση και δίκαιη ήττα τη Δευτέρα στην Καταλονία από τη Χιρόνα (1-0). Ξεκίνησε νωθρά και το πλήρωσε με ένα γρήγορο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια αναγκάστηκε να πάρει μέτρα στο γήπεδο, απείλησε με κάποια μακρινά σουτ, αλλά ουδέποτε κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό και να πλησιάσει με σοβαρές προϋποθέσεις στην ισοφάριση.
Τέταρτη ήττα στην τελευταία εξάδα αγώνων (1 νίκη, 1 ισοπαλία) για τους νησιώτες και όγδοο Under στις τελευταίες δέκα αγωνιστικές. Παραμένουν, όμως, ζωντανοί στο κόλπο για την Ευρώπη, μέσω της έβδομης ή όγδοης θέσης, αλλά είναι προφανές ότι για πετύχουν τον στόχο τους, θα χρειαστεί να ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους.
Το σημερινό είναι με διαφορά το ευκολότερο ματς που απομένει στη Μαγιόρκα μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ακολουθεί την Τετάρτη η εκτός έδρας αναμέτρηση στο «Μπερναμπέου» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη συνέχεια η Χετάφε εντός έδρας και κλείνει τις υποχρεώσεις της για φέτος με παιχνίδι στη Μαδρίτη απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο.
Στα τελευταία έξι παιχνίδια της στο «Σον Μόις» έχει υποστεί μονάχα μία ήττα (2-3-1). Στις 4/6 περιπτώσεις επιβεβαιώθηκε το «2-3 γκολ», ενώ σε πέντε εξ αυτών το Goal/Goal στο στοίχημα.
Συνεχίζουν εκτός οι Μορλάνες (χαφ, 21/0), Ρόμπερτ Ναβάρο (μεσοεπιθετικός, 23/1) και Άμπντον Πρατς (φορ, 24/2).
Το πάλεψε όσο μπορούσε, παρά την εντός έδρας ήττα απέναντι στην Μπαρτσελόνα (1-2). Αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του αγώνα με το γκολ του Ιβάν Σάντσεθ στο 6’. Στη συνέχεια οπισθοχώρησε, αμύνθηκε μαζικά, αλλά η Μπάρσα βρήκε λύσεις και το γύρισε χωρίς ιδιαίτερο άγχος με δύο τέρματα στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου.
Οκτώ σερί ήττες και μόλις ένας βαθμός στις τελευταίες 15 αγωνιστικές. Η Βαγιαδολίδ δεν νικάει από τις 11 Ιανουαρίου, έχει υποβιβαστεί, καταγράφει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο και απλώς περιμένει το φινάλε της σεζόν…
«Δεν πρόκειται να χαρίσουμε τίποτα σε κανέναν» προειδοποίησε πάντως ο τεχνικός Άλβαρο Ρούμπιο, καταλαβαίνοντας ότι η ομάδα του μπορεί να παίξει ρυθμιστικό ρόλο στις μάχες για την Ευρώπη και την παραμονή. «Είναι δύσκολο να ισοφαρίσουμε το κίνητρό τους, αφού παίζουν για σημαντικά πράγματα, πρέπει όμως να τιμήσουμε τη φανέλα του συλλόγου» συμπλήρωσε.
Τιμωρημένος ο επιθετικός Μαμαντού Σιλά (27/5), εκτός με τραυματισμό οι στόπερ Νταβίντ Τόρες (18/0), Χάβι Σάντσεθ (25/2) και Αϊντού (7/0). Αντίθετα, είναι έτοιμος ο μπακ Ενρίκε Σίλβα (3/0), ενώ έχει επανέλθει εδώ και λίγες μέρες από τραυματισμό ο βασικός γκολκίπερ Χέιν (28/0).
Βεντάντ Μουρίτσι 3+ Σουτ εντός εστίας
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|