Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΙΝΤΣΕΡ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η ποιοτική διαφορά των ομάδων είναι μικρότερη σε σχέση με την απόκλιση που υπάρχει στις αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες. Η Λίντσερ ξεκίνησε δυναμικά με τον Σοπ, όμως ο… μήνας του μέλιτος πέρασε. Στα πάνω της η Σερκλ, δείχνει να συνέρχεται, αξίζει η κόντρα. Στο 2.60 το 2 DNB στη Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΙΝΤΣΕΡ - ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ
Facts Αγώνα
- Τρίτη αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με τη συμμετοχή 36 ομάδων. Η Λίντσερ από την Αυστρία υποδέχεται τη Σερκλ Μπριζ από το Βέλγιο. Κάθε ομάδα θα δώσει από 6 ματς (3 εντός – 3 εκτός). Οι 8 πρώτες της τελικής κατάταξης περνάνε απευθείας στους «16», όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ μέσα από διπλούς αγώνες, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 25-36 δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.
- Και τα πέντε τελευταία παιχνίδια της Λίντσερ συνοδεύτηκαν από 2-3 γκολ στο στοίχημα.
- Η Λίντσερ έχει αντιμετωπίσει 6 φορές ομάδα από το Βέλγιο στο παρελθόν σε ευρωπαϊκά Κύπελλα (2-0-4).
- Ο Αυστριακός προπονητής της Σερκλ Μπριζ, Μίρον Μούσλιτς, αποτέλεσε στόχο της Λίντσερ στο πρόσφατο παρελθόν.
- Η Σερκλ Μπριζ έχει δεχτεί γκολ στα 17 από τα 21 φετινά παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.
Δείτε τα προγνωστικά Conference League
Κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια το περασμένο Σάββατο, στη φιλοξενία της Χάρτμπεργκ, όμως «κόλλησε» στο 1-1.
Η Λίντσερ ήταν ανώτερη της αντιπάλου της και απώλεσε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο α’ μέρος. Αντίθετα, έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του ματς ακριβώς πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Ισοφάρισε γρήγορα, με κεφαλιά του Σμόλτσιτς (48’) από κόρνερ, όμως δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.
Μία νίκη στα τέσσερα τελευταία μετράει η ομάδα του Μάρκους Σοπ, αυτή κόντρα στην αδύναμη Βόιτσμπεργκ για το Κύπελλο (1-2, 30/10). Είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας (2-0) και τη Στουρμ Γκρατς (1-2).
Σαν να «κόπασε» η ορμή που είχε από τα τέλη Σεπτεμβρίου και έπειτα, όταν ο Σοπ προσλήφθηκε στη θέση του Τόμας Ντάραζ. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία Α Αυστρίας, ούσα 9η με 14 πόντους έπειτα από 12 αγωνιστικές. Πρωταρχικός στόχος της η είσοδος στην 6άδα, αυτή τη στιγμή απέχει δύο πόντους από τη Χάρτμπεργκ.
Στο Conference League δεν έχει κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Την πρώτη αγωνιστική έφερε 2-2 με την Τζουργκάρντεν, σε ένα ματς όπου προηγήθηκε 2-0, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα στη Σλοβενία. Με δεδομένο ότι ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας ματς με Μπόρατς Μπάνια Λούκα (28/11) και Φιορεντίνα (12/12), το ματς με τη Σερκλ αποκτά χαρακτήρα «τελικού».
Νέα απώλεια για τη Λίντσερ, καθώς τραυματίστηκε ο αναπληρωματικός εξτρέμ Πιντόρ. Μακροχρόνιος με ρήξη χιαστού ο καλός χαφ/εξτρέμ Ούσορ. Λείπουν καιρό οι Λαβάλ (τερματοφύλακας), Ρενέρ (αρ. μπακ), Αντράντε (στόπερ).
Δείχνει σιγά-σιγά να βγαίνει από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει το προηγούμενο δίμηνο. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της επιβλήθηκε 2-0 εντός έδρας της Σαρλερουά. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα, με τη Σερκλ να είναι πιο απειλητική από την αντίπαλό της και να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη με δύο γκολ στο εξάλεπτο 67’-72’.
Με τη δεύτερη διαδοχική νίκη που πέτυχε στο πρωτάθλημα (είχε προηγηθεί το 3-1 με ανατροπή στην έδρα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ) βγήκε επιτέλους εκτός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι άουτ (13-16). Ακολουθεί την Κυριακή το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Άντερλεχτ.
Στο Κόνφερενς Λιγκ η απόφασή της να αγωνιστεί σχεδόν με τα δεύτερα στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βίκινγκουρ, εξελίχθηκε σε φιάσκο, καθώς παρά το γρήγορο προβάδισμα που πήρε στο σκορ (16’), δεν απέφυγε την ήττα (3-1, 1-1 ως το 75’).
Έμεινε έτσι με τους τρεις βαθμούς που είχε κατακτήσει στην πρεμιέρα, στο εμφατικό 6-2 επί της Σεν Γκάλεν. «Η Λίντσερ, όπως και εμείς, δεν τα πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Διαθέτει πάντως ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές», ανέφερε ο προπονητής Μούσλιτς.
Παραμένουν εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Βάρλεσον, ο βασικός στόπερ Μιάνγκ και οι αναπληρωματικοί Μπρούνερ (φορ), Γκομίς (στόπερ), Ουαταρά (φορ/εξτρέμ). Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής δύο ποδοσφαιριστές που παίρνουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ο στόπερ Κάκου και ο μέσος Νούνιες.