- Α’ Γύρος: Ατλέτικο – Λας Πάλμας 2-0
- Το Over επιβεβαιώθηκε στις 6 από τις 7 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους.
- 2-1-7 η πρόσφατη μεταξύ τους παράδοση στα Κανάρια.
Δείτε τα προγνωστικά LaLiga
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά LaLiga
Με παίκτη παραπάνω από το 33’, βρήκε τον τρόπο, γύρισε το παιχνίδι και πήρε σπουδαία νίκη στη Μαδρίτη επί της Χετάφε (1-3). Από νωρίς πίσω στο σκορ, κινδύνεψε με δεύτερο γκολ, αλλά η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Μπήκε σαφώς πιο αποφασισμένη, κυριάρχησε και σκόραρε με τον Φάμπιο Σίλβα (53’, 74’) και ενδιάμεσα με τον Μακμπέρνι (61’).
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για τους νησιώτες μέσα στο 2025! Αποτέλεσμα που προς το παρόν τούς «ξεκόλλησε» από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, τους έφερε στο -1 από τις εκτός επικίνδυνης γραμμής ομάδες και, το κυριότερο, ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Παράλληλα, έσωσε τη θέση του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος κινδύνευε με απόλυση.
Στο «Γκραν Κανάρια» δεν νικάει από τις 22 Δεκεμβρίου, σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Εσπανιόλ. Στις έξι αναμετρήσεις που ακολούθησαν, πέντε φορές επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal στο στοίχημα, ενώ σε καμία δεν μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.
Πάγια έξω ο γκολκίπερ Σίλεσεν (27/0) και ο μέσος ο Κιριάν Ροντρίγκες (21/0). Ο Μαρτίνεθ δεν αλλάζει το δίδυμο μπροστά με Φάμπιο Σίλβα και Μακμπέρνι, ωστόσο σκέφτεται να αφαιρέσει ένα εξτρέμ (Σάντρο Ραμίρες) από την ενδεκάδα του και στη θέση του να προσθέσει χαφ (Εσούγο).
Πιο δύσκολα από όσο θα περίμενε κανείς, έκαμψε την αντίσταση της Βαγιαδολίδ (4-2) το βράδυ της Δευτέρας στο «Μετροπολιτάνο». Δύο γκολ σημείωσε ο Χουλιάν Άλβαρες (25’, 71’), από ένα οι Τζουλιάνο Σιμεόνε (27’) και Σέρλοθ (79’), σε ένα παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον ρέφερι, που έδινε πέναλτι (τρία συνολικά) κάθε επαφή μέσα στην περιοχή.
Δεύτερη σερί νίκη για τους «ροχιμπλάνκος» μετά το 1-2 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης. Βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, στο -3 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης και έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν, πρακτικά έχουν ξεμείνει από στόχους σε αυτό το τελευταίο σπριντ της σεζόν.
Η Ατλέτικο έρχεται από πέντε διαδοχικά Goal/Goal και τέσσερα Over 2.5 στο ίδιο διάστημα στις αναλύσεις στοιχήματος. Μάλιστα για πρώτη φορά μετά από καιρό δεν διαθέτει την κορυφαία άμυνα στην κατηγορία (την ξεπέρασε η Αθλέτικ Μπιλμπάο). Εκτός έδρας το ρεκόρ της μέσα στο 2025 είναι δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες (από Λεγανές και Χετάφε).
Μηδενικά προβλήματα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, που πάει στην αναμέτρηση με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Εξέτισε ποινή πέντε αγωνιστικών και επιστρέφει ο Άνχελ Κορέα (φορ, 25/3). Επίσης διαθέσιμοι από τραυματισμό οι Ντε Πολ (χαφ, 27/3) και Λίνο (εξτρέμ, 25/3).
Χουλιάν Αλβαρες, Φάμπιο Σίλβα και Μολέιρο 1+Σουτ Εντός Εστίας
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|