Με μπροστάρη τον ποιοτικό μεσοεπιθετικό Τζέισον, πήρε την πρώτη νίκη μετά από σχεδόν τρεις μήνες, απέναντι στη Σάντα Κλάρα (1-0). Ο Ισπανός πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 67’, από ακόμα μία απευθείας εκτέλεση φάουλ. Με τον ίδιο τρόπο (και από το ίδιο σημείο) είχε σκοράρει και στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Εστρέλα. Τότε όμως είχε χάσει.
Αυτή τη φορά, μέχρι να σημειώσει εκείνο το τέρμα, δικαιούταν να το βρει. Είχε κλείσει στα καρέ της τους Αζοριανούς και επιβλήθηκε κατά κράτος. Μετά το 1-0 άφησε υπερβολικά την μπάλα στον αντίπαλο, αλλά για καλή της τύχη δεν το… πλήρωσε.
Έστω κι έτσι, η αποστολή εξετελέσθη. Ήρθε το πολυπόθητο τρίποντο που την απομάκρυνε από την τελευταία θέση. Όχι όμως πως λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Αποτελεί πρόκληση πλέον η συνέπεια και συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, ειδικά με το πρόγραμμα που έχει μπροστά της. Το σημερινό ίσως θεωρείται και πιο απαιτητικό, μπροστά στα δύο επόμενα που ακολουθούν με Ζιλ Βιθέντε (εντός) και Μποαβίστα (εκτός) στο πρόγραμμα αγώνων.