Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
Έπεσε θύμα μεγάλης ανατροπής την Τετάρτη. Ακόμα το… φυσάει και δεν κρυώνει. «Αυτοκτόνησε» με την Ατλ. Γκοϊανιένσε. Προηγήθηκε με 0-2 από το 37’ και στη συνέχεια «σπατάλησε» αρκετές ευκαιρίες για να… (από)τελειώσει την αντίπαλό της. Στην εκπνοή του ημιχρόνου ήρθε η μείωσε σε 1-2 και στο 75’ η ισοφάριση (2-2).
Στο τρίτο γκολ που δέχτηκε στο 88’ πάντως στάθηκε πολύ άτυχη, αφού η μπάλα κατέληξε στην εστία της μετά από χλιαρό σουτ αλλά κόντρα σε πόδι αμυντικού της και με τον τερματοφύλακα της να έχει ήδη πέσει στην αντίθεση πλευρά. Μέχρι τότε πάντως ο γκολκίπερ Φάμπιο αποσόβησε αρκετούς κινδύνους προς την εστία, αφού (η άμυνά της) επέτρεψε συνολικά 29 τελικές στους γηπεδούχους.
Καθόλου κολακευτικές οι επιδόσεις της στα μετόπισθεν. Με 36 γκολ παθητικό διαθέτει πλέον την 6η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Αυτή η αδυναμία εξισορροπείται από την αποτελεσματικότητα που δείχνει όταν επιτίθεται. Με 48 γκολ κατέχει την 2η πιο παραγωγική επίθεση (μαζί με την Φλαμένγκο).
Πλήρης αποστολή.
Ηττήθηκε (1-2) στο γήπεδό της από την πιο «διψασμένη» Σάο Πάολο, σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αποβεί καθοριστικό στην μάχη της 8ης θέσης που πιθανότατα θα χαρίσει το τελευταίο εισιτήριο για το επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.
Η αναμέτρηση της Πέμπτης ξεκίνησε ιδανικά με το γκολ του Αλοΐζιο στο 10’. Σταδιακά έχασε μέτρα στο γήπεδο και η εστία της κινδύνεψε αρκετά. Στο 34’ ήρθε η ισοφάριση, στις αρχές της επανάληψης ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων.
Γλίτωσε το δεύτερο γκολ και στο 85’, με την ανατροπή τελικά να έρχεται στις καθυστερήσεις. Σύμφωνα με τον προπονητή της, Βάγκνερ Μανσίνι, πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία και εν μέρει έχει δίκιο.
Τιμωρημένος ο φορ Αλοΐζιο (17/3). Δεν υπολογίζονται ξανά ο βασικός μπακ Κάσερες (20/1), ο αναπληρωματικός φορ Ουέλινγκτον Παουλίστα (11/0) και ο Αργεντινός μέσος Μαρτίνεζ (4/0).