ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

01.01

ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ Η ΧΙΜΝΑΣΙΑ, ΜΕΡΙΚΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ Η ΒΕΛΕΖ

ΕΛ ΜΠΟΣΚΕ (25.000), ΛΑ ΠΛΑΤΑ
63
16° C Ηλιόλουστος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΞΑΝΤΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΗΣ Η ΧΙΜΝΑΣΙΑ, ΜΕΡΙΚΟ ΡΟΤΕΙΣΟΝ Η ΒΕΛΕΖ

Facts Αγώνα

* ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ
Οι 26 σύλλογοι είναι μοιρασμένοι σε δύο ομίλους και θα παίξουν μεταξύ τους σε ένα γύρο δεκατριών αγωνιστικών. Σε κάθε αγωνιστική θα υπάρχει και μία «διαομιλική» αναμέτρηση που θα είναι συνήθως κάποιο «κλάσικο». Οι πρώτες τέσσερις προκρίνονται στα πλέι-οφ, τα οποία θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και με μονά παιχνίδια. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει εισιτήριο για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2022.

 

* Παράδοση τελευταίας 20ετίας με γηπεδούχο τη Χιμνάσια: 8-4-5
* Συνολική παράδοση τελευταίας 20ετίας: 12-6-16
* Αήττητη η Χιμνάσια στις τρεις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους (1-2-0).
* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

Ρεπορτάζ

Αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με τη Σαρμιέντο Χουνίν και παρέμεινε για 3η συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη (1-2-0). Βέβαια χρειαζόταν τη νίκη για να έχει πιο ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης, τώρα είναι περισσότερο μαθηματικές. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκε δυνατά και είχε ένα οριζόντιο δοκάρι στα πρώτα λεπτά, όμως στη συνέχεια δέχτηκε πίεση και θα μπορούσε να είχε μείνει πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της και δημιούργησε αρκετές φάσεις, χωρίς εντέλει να βρει δίχτυα.

Τώρα για να προκριθεί χρειάζεται συνδυασμό αρκετών αποτελεσμάτων. Καταρχήν πρέπει να κερδίσει η ίδια και από κει και πέρα ελπίζει: α’) να ηττηθεί η Ουνιόν ως φιλοξενούμενη από την Κολόν στο «κλάσικο» της πόλης Σάντα Φε, β’) να ηττηθεί η Ιντεπεντιέντε εκτός έδρας από την Ουρακάν (της κάνει και η ισοπαλία, με την προϋπόθεση όμως ότι θα έχει νικήσει με… τέσσερα γκολ διαφορά τη Βέλεζ), γ’) να μην κερδίσει η Λανούς εντός έδρας την Ταγιέρες και δ’) να μην κερδίσει η Ατλέτικο Τουκουμάν την Ντεφένσα ή – εάν το κάνει – να μην είναι με μεγαλύτερη διαφορά από ότι η δική της νίκη επί της Βέλεζ.
 

Αγωνιστικά Νέα

O διεθνής Παραγουανός επιθετικός Λούκας Μπάριος (7/2), που ταλαιπωρήθηκε από μυοκαρδίτιδα λόγω επιπλοκών του covid-19, είναι πλέον καλά και ενδεχομένως να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Ρεπορτάζ

Νίκησε 2-0 στη Χιλή την Ουνιόν Λα Καλέρα και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο του Λιμπερταδόρες, μπαίνοντας ξανά στη μάχη της πρόκρισης στους «16». Τα τέρματά της πέτυχαν ο εξτρέμ Μπουζάτ στο 38’ και ο 21χρονος μέσος Ορεγιάνο στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα έξοχο τελείωμα. Πάντως πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές στην επανάληψη όπου απειλήθηκε με ισοφάριση. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα από το 64΄ που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και ακόμα περισσότερο από το 85’ που οι Χιλιανοί έμειναν με εννέα παίκτες. Ακολουθεί την προσεχή Πέμπτη η φιλοξενία της Λίγκα ντε Κίτο, παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Στο Κόπα ντε λα Λίγκα έχει ήδη διασφαλίσει όχι μόνο την πρόκρισή της στα πλέι-οφ αλλά και την πρωτιά στον όμιλό της. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 1-0 εντός έδρας την Πατρονάτο. Σκόραρε για λογαριασμό της ο μεσοεπιθετικός Σεντουριόν με πέναλτι στο 41’. Στην επανάληψη την γλίτωσαν δύο φορές τα δοκάρια από την ισοφάριση, ενώ προς το τέλος είχε και αυτή ένα.
 

Αγωνιστικά Νέα

Θα προβεί σε μερικό ροτέισον, καθώς ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε καραντίνα ο κεντρικός αμυντικός Τζιανέτι (8/0).

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino