Τι παίζει σήμερα Κουπόνι Aναλύσεις
Μάκης Μηνδρινός
Μάκης Μηνδρινός Δες όλα τα άρθρα του
Στοιχηματικές:

Bwin

Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

theplayer

theplayer
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ:

Υπό άλλες συνθήκες αυτές τις μέρες θα κλείναμε εισιτήρια, θα φτιάχναμε τα πλάνα μας για το Πάσχα, τι θα ψήναμε, πως θα ψήναμε, με ποιους κ.λπ. Είπαμε, όμως, το φετινό δεν έχει προηγούμενο και επειδή η υγεία είναι πάνω απ’ όλα, εναλλακτικές στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν. Για όσο χρειαστεί επιβάλλεται να κάνουμε αυτό που λένε οι ειδικοί.

Για τις εξελίξεις στα μεγάλα πρωταθλήματα διαβάζετε παντού αριστερά και δεξιά. Tι σκοπεύει να κάνει η Γερμανία (γυρίζουν στις προπονήσεις και λογικά θα είναι το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει), τι γίνεται στην Αγγλία και τους παίκτες που έχουν κοινή γραμμή, ενώ χθες η Football League (Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2) ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί 56 ημέρες για να ολοκληρωθεί. Χωρίς κόσμο εννοείται. Η Σκωτία ανακοίνωσε ότι θα «καεί» και ο Μάης, πάει για Ιούνιο η επανέναρξη, αν και εφόσον…

 

 

Γενικά προσπαθούν οι λίγκες να τα βάλουν σε μία σειρά, αλλά όπως είπαμε από τις πρώτες ημέρες αυτής της πανδημίας, το τελευταίο που «επιτρέπεται» να κάνεις αυτές τις ημέρες, είναι μακροχρόνια πλάνα. Και όταν λέμε μακροχρόνια εννοούμε από 1 μήνα και πάνω. Ποιος αλήθεια μπορεί να ξέρει τι θα γίνεται σε 1 μήνα και ποιες θα είναι οι συνθήκες που θα επικρατούν; Όταν ζούμε κάτι που δεν έχει προηγούμενο, πως μπορείς να προβλέψεις την εξέλιξη;

Από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο είχε να διακοπεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα το ποδόσφαιρο και γενικά οι αθλητικές διοργανώσεις. Για τους περισσότερους αυτά που ζούμε είναι πρωτόγνωρα. Και δεν μιλώ για το προφανές, την καθημερινότητά μας δηλαδή, μιλάω και ως αθλητικός δημοσιογράφος.

Εξασκούμε αυτό το επάγγελμα, του αθλητικού δημοσιογράφου, χωρίς αθλητισμό. Του στοιχηματογραφιά, χωρίς στοίχημα. Πόσο θα αντέξει ο χώρος; Αγνωστο. Τα πράγματα είναι δύσκολα και όσο καθυστερεί η επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας θα γίνονται ακόμα δυσκολότερα. Θα μου πεις, προέχει η υγεία. 100%, δεν το συζητώ. Απλά αναφέρω τη ζημιά και στον δικό μας τον κλάδο, όπως και σε πάρα πολλούς ακόμα.

Άλλο ποδόσφαιρο, άλλος αθλητισμός

Σήμερα θα κοιτάξω λίγο παραπέρα, θα προσπαθήσω να μεταφερθώ κάπου κοντά στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ΑΝ φυσικά ξεκινήσουν. Σε 1 ή 1,5 μήνα, όπως λένε ότι μπορεί αυτό να γίνει. Προφανώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά από τη στιγμή που δεν γνωρίζει κανείς πόσο θα κρατήσει όλο αυτό, αν θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και γενικά πως θα είναι τα πράγματα μετά από ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν πηγαίνεις μέρα-μέρα, προφανώς ο 1-1,5 μήνας είναι μεγάλο διάστημα.

Θα εστιάσω, λοιπόν, σε κάποια βασικά κομμάτια που θα δούμε όταν με το καλό επιστρέψει το ποδόσφαιρο, επιστρέψει ο αθλητισμός. Προφανώς πρωτόγνωρα πράγματα, τα οποία παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ξαναλέω, ζούμε κάτι ιστορικό, κάτι που ενδεχομένως (και μακάρι) να μην το ξαναζήσουμε.


Πώς θα είναι λοιπόν το ποδόσφαιρο όταν ξεκινήσει;

👉 Ο οργανισμός των παικτών είναι μεγάλο ερωτηματικό. Προπονούνται όλη τη σεζόν προκειμένου να φορτσάρουν τώρα που… κάθονται. Και θα επιστρέψουν στην περίοδο που κανονικά θα ξεκινούσαν οι διακοπές τους. Και θα παίζουν μπάλα αντί να ξεκινούν προετοιμασία.

👉 Λογικά θα αναγκαστούν να κάνουν δύο προετοιμασίες σε διάστημα 4 μηνών. Μία τώρα που θα επαναρχίσει η σεζόν και μια πριν από την έναρξη της επόμενης. Στο ενδιάμεσο δεν θα κάνουν πολλές διακοπές αλλά θα παίζουν μπάλα.

Η συνέχεια του κειμένου στο betsellers.com

 

Περισσότερα προγνωστικά

Θανασης Κυλωνης

Η Κυριακή της πάει

«Καυτά» φαβορί στο σημερινό γερμανικό μενού.

Θανασης Κυλωνης

Και σημείο και over

Η Γερμανία και σήμερα στο στοιχηματικό επίκεντρο.

Χρηστος Χρυσαΐτης

Δύο επιλογές από Κόστα Ρίκα

Η Γκρέσια με τη Γουαδαλούπε μονομαχούν με φόντο την τετράδα, ενώ τον ίδιο στόχο έχει και η Χικαράλ που φιλοξενεί τη σχεδόν υποβιβασμένη Ουνιβεσιτάριος.

Χρηστος Σωτηρακοπουλος

Δυνατή Χέρτα στον άσο

Η τελευταία μας προσπάθεια στέφθηκε από επιτυχία και ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε και σήμερα.

Θανασης Κελαντωνης

Τρεις επιλογές και μια παλαβομάρα

Αρκετές αποδόσεις μου αρέσουν σήμερα. Δεν ήταν εύκολο να κόψω σημεία από τη στήλη.

Περισσότερα Προγνωστικά