Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.11.22|15:29

Γιώργος Μέης Γιώργος Μέης

Παναθηναϊκός - Παρτιζάν Live Streaming (03/11)

παναθηναϊκός-παρτιζάν-live-streaming-03-11-172193

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Πέμπτη 3/11 στις 21.30 την Παρτιζάν, στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τον αγώνα εδώ

 

Οι πράσινοι είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες στο παθητικό τους, ισοβαθμώντας με τον Ερυθρό Αστέρα των Νεμάνια Νέντοβιτς και Μπεν Μπέντιλ. Η αντίπαλός τους μετράει ρεκόρ δύο νικών και τριών ηττών, στην επιστροφή του προπονητή της Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στην κορυφαία μπασκετική ευρωπαϊκή διοργάνωση. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Σαούλιος Ράτσις (Λιθουανία).

Το Παναθηναϊκός-Παρτιζάν, το οποίο μπορείτε να δείτε σε live streaming, είναι το ένα από τα τέσσερα ματς της Πέμπτης, με τα άλλα τρία να είναι τα Μπασκόνια-Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο-Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν-Αναντολού Εφές.

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν Live Streaming

Ο Παναθηναϊκος έχει ως στόχο να εκμεταλλευτεί την έδρα του, για πρώτη φορά φέτος. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια ηττήθηκε από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό αντίστοιχα. Βέβαια και στους δύο αγώνες για την Ευρωλίγκα, έχασε στα σημεία, για τρεις μόνο πόντους. Το γήπεδό του αναμένεται να είναι «καυτό» και σε αυτό παίζουν καθοριστικό ρόλο δύο παράγοντες. Ο πρώτος είναι η επιστροφή του θρυλικού προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε 5 ευρωπαϊκά τρόπαια.

Ήταν στον πάγκο της ομάδας από το 1999 έως το 2012, όταν και έμεινε για ένα χρόνο χωρίς ομάδα και έπειτα υπέγραψε στη Φενέρμπαχτσε. Η τελευταία φορά που αντιμετώπισε τους πράσινους ήταν στις 17 Δεκεμβρίου του 2019. Τότε η ελληνική ομάδα έχασε τον αγώνα με σκορ 81-78. Το ματς είχε διεξαχθεί χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας της έδρας. Ο δεύτερος λόγος είναι το πρώτο παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας, του Ντουέιν Μπέικον.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ ήταν στους τοπ παίκτες της περσινής Ευρωλίγκας, οδηγώντας παρέα με τον Μάικ Τζέιμς τη Μονακό στα πλέι οφ. Εκεί αποκλείστηκαν από τον Ολυμπιακό με σκορ σειράς 3-2. Μέτρησε 14 πόντους μέσο όρο, ταυτόχρονα με 3,1 ριμπάουντ, 1,1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 10,6 στο pir. Συνεπώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει δύο σοβαρούς λόγους για να βρεθεί στο γήπεδο.

Δείτε εδώ live τον αγώνα

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ Live Streaming 03/11

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα στο Ισραήλ, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 5η αγωνιστική της euroleague. Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς έχασε με 85-74, χωρίς να καταφέρει να μπει εμπόδιο στο απόλυτο των νικών των Ισραηλινών, στη Γιαντ Ελιάου Αρένα. Στα άλλα δύο ματς εκτός Ελλάδας, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και να ηττηθεί από την Άλμπα Βερολίνου.

Στον αγώνα τους στη Σερβία, οι παίκτες της ελληνικής ομάδας έβγαλαν αντίδραση. Κατάφεραν να πάρουν το διπλό, στα τελευταία δευτερόλεπτα, με πρωταγωνιστές τους Λιθουανούς, Μάριους Γκριγκόνις και Αρτούρας Γκουντάιτις. Στη Γερμανία έχασαν, χωρίς να καταφέρουν να ακολουθήσουν σε κάποιο σημείο του αγώνα, τη φορμαρισμένη εκείνο το διάστημα Άλμπα.

Καλύτερος παίκτης επιθετικά του Παναθηναϊκού στη φετινή διοργάνωση, είναι ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικάνος πάουερ φόργουορντ είναι ο μπροστάρης της επίθεσης του ΠΑΟ μετρώντας σε μέσο όρο 14,8 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ με 12,2 στο σύστημα αξιολόγησης. Παρόλα αυτά ο Ματέους Πονίτκα είναι ο κορυφαίος του σε index rating, με 15,2 βαθμούς. Ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ μετράει 8,8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3,6 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο.

Περισσότερα πράγματα η αθηναϊκή ομάδα περιμένει από τον Μάριους Γκριγκόνις. Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ήρθε με σκοπό να είναι ένας από τους ηγέτες του φετινού Παναθηναϊκού. Σε πέντε παιχνίδια στην Ευρωλίγκα έχει 10.4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ με 6.2 στο pir.

Δείτε το live streaming ΕΔΩ

Η μεγαλύτερη απογοήτευση για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο αρχηγός έχει μπει με τον χειρότερο τρόπο στη χρονιά, έχοντας σε 18 περίπου λεπτά συμμετοχής 5,2 πόντους και 5,2 ριμπάουντ. Την περσινή σεζόν να θυμίσουμε ότι τελείωσε με 10,3 και 8,2 αντίστοιχα. Μετά τις εμφανίσεις του, ο Ράντονιτς φαίνεται να χρησιμοποιεί περισσότερο τον Αρτούρας Γκουντάιτις. Σε 19,24 λεπτά ο Λιθουανός σέντερ μετράει 8,8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9,8 στο σύστημα αξιολόγησης.

Στα συνολικά στατιστικά τους, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, έχουν την φετινή σεζόν 72,8 πόντους, 15,8 ασίστ και 74,4 στο index rating (όντας σε όλα κάτω από τη δεκάδα). Στα ριμπάουντ, με 35,4 ανά αγώνα, βρίσκονται στην 5η θέση του συνολικού πίνακα, πίσω από Άλμπα, Ρεάλ, Ερυθρό και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Panathinaikos Partizan Live Streaming

Η Παρτιζάν ξεκίνησε με βλέψεις στη φετινή Ευρωλίγκα, μετά την απόκτηση των Ντανίλο Άντζουσιτς, Ντάντε Έξουμ, Τζέιμς Νάναλι και του Έλληνα φόργουορντ Ιωάννη Παπαπέτρου. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Ζαλγκίρις Κάουνας. Έχοντας το πλεονέκτημα της «καυτής» έδρας της, επικράτησε πρώτα απέναντι στους Ιταλούς, σκορπίζοντάς τους με σκορ 90-62. Στην 5η αγωνιστική της euroleague κέρδισε και την ομάδα του Κάουνας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 87-76.

Πρωταγωνιστής της ομάδας του Βελιγραδίου μέχρι στιγμής είναι ο Ματίας Λεσόρτ. Ο πρώην σέντερ της Μακάμπι έχει 21.6 στο σύστημα αξιολόγησης μετρώντας 12,8 πόντους και 8,6 ριμπάουντ. Τον ακολουθούν επάξια οι Κέβιν Πάντερ και Ζακ Λεντέι. Οι Αμερικάνοι ξεκίνησαν δυναμικά τη χρονιά, έχοντας 15,6 και 18,2 αντίστοιχα στο pir, με 14,6 και 16,4 πόντους έκαστος.

Η σερβική ομάδα περιμένει σίγουρα περισσότερα από τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας ήταν ντεφορμέ στα πρώτα 5 παιχνίδια της τωρινής ομάδας του. Η υψηλότερη επίδοσή του στο σκοράρισμα είναι οι 5 πόντοι με Μπασκόνια και Αρμάνι Μιλάνο. Παράλληλα μαζεύει 2,6 ριμπάουντ και έχει μόλις 1,8 στο index rating.

Στα ομαδικά, ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό στον μέσο όρο πόντων ανά αγώνα. Σκοράρει 86,4 πόντους, λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Αξιοσημείωτη είναι η επίδοσή της, στις ελεύθερες βολές, βάζοντας 16,6 ανά αγώνα. Είναι δεύτερη συνολικά πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό. Τέλος μαζεύει 32,6 ριμπάουντ και οι παίκτες της δίνουν 15 ασίστ κατά μέσο όρο.

panathinaikos live streaming

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ LIVE STREAMING

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντέγιαν Ράντονιτς, φρόντισε να τονίσει κυρίως τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του, σε δηλώσεις που έκανε: «Η Παρτίζαν βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Στο τελευταίο ματς που κέρδισε έπαιξε καλά. Εμείς χάσαμε κάποια παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε με περισσότερη και καλύτερη συγκέντρωση στην άμυνα. Να έχουμε ενέργεια και καλύτερη τρανζίσιον άμυνα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι μας στο Τελ Αβίβ. Επίσης και στην άμυνα man to man πρέπει να κάνουμε καλά box out και να παίξουμε καλύτερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και στις δύο πλευρές του παρκέ. Στην επίθεση να διαβάσουμε το παιχνίδι και ελπίζω να είμαστε καλύτεροι καθώς είχαμε στο τελευταίο ματς 16 λάθη. Και πρέπει να τα περιορίσουμε εάν θέλουμε να κερδίσουμε αναμετρήσεις στην Euroleague», είπε αρχικά ο τεχνικός των «πράσινων» και συνέχισε κάνοντας ειδική μνεία στα λάθη:

«Έχουμε δεχθεί πολλούς πόντους από λάθη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα ώστε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα μέσα στο παρκέ. Και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι ώστε να πάρουμε και τη πρώτη νίκη στην έδρα μας».

Επίσης για το νέο απόκτημα του συλλόγου, Ντουέιν Μπέικον, είπε: «Ναι, ο Μπέικον θα παίξει κανονικά. Έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ομάδα και ελπίζω να μας δώσει αυτά που χρειαζόμαστε. Όχι μόνο αύριο αλλά και σε όλα τα παιχνίδια».

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip