Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

11.11.22|15:56

Γιώργος Μέης Γιώργος Μέης

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια Live Streaming (11/11)

παναθηναϊκός-μπασκόνια-live-streaming-11-11-170413

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται απέναντι στην Μπασκόνια σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Δείτε τον αγώνα εδώ!

 

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Euroleague, σε ισοβαθμία με την Μπάγερν και τον Ερυθρό Αστέρα. Έχουν καταφέρει να κερδίσουν μόλις μία φορά σε 6 αγωνιστικές, ενώ από τις 5 ήττες που έκαναν, οι τρεις ήταν εντός έδρας. Η αντίπαλός τους με ρεκόρ 4-2, ισοβαθμεί μαζί με Ολυμπιακό, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι στην 3η θέση της διοργάνωσης. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Αμίτ Μπαλά (Ισραήλ).

Το Παναθηναϊκός-Μπασκόνια, το οποίο διεξάγεται σήμερα, όπως και το Βαλένθια-Μονακό, μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ.

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια Live Streaming

H ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει ανάγκη να εκμεταλλευτεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, το πλεονέκτημα της έδρας της. Πλέον μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια είναι ενδεικτικό ότι έχασε με διαφορές ενός σουτ. Έχασε με 3 από Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και με 2 από την Παρτιζάν.

Ο κόσμος της ομάδας πάντως με τον καιρό, αν και ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα καλό ρυθμό, φαίνεται να την στηρίζει όλο και παραπάνω. Με την Παρτιζάν η ατμόσφαιρα ήταν «καυτή». Βέβαια τα πράγματα ξέφυγαν, όταν οι διαιτητές δεν έδωσαν αδικαιολόγητα δύο βολές σε φάουλ που έγινε στον Ντουέιν Μπέικον. Στην επόμενη επίθεση η Παρτιζάν πέτυχε τρίποντο και κάποιοι οπαδοί παρεκτράπηκαν. Στα του αγώνα, η ελληνική ομάδα έχασε ουσιαστικά στην πρώτη περίοδο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 16-31 και κυνηγούσε σε όλον τον αγώνα να γυρίσει τη διαφορά. Αν και ήταν νικητής του επιμέρους σκορ σε όλες τις άλλες περιόδους (25-23, 23-14, 25-23), δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση.

Αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που άφησε στο ντεμπούτο του ο Ντουέιν Μπέικον. Σε 29 περίπου λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 17 πόντους και έδειξε εξαρχής ότι μπορεί να γίνει καθοριστικός στη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Δείτε εδώ live τον αγώνα

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ Live Streaming 11/11

Η συνολική παράδοση ευνοεί τους «πράσινους». Σε 32 αναμετρήσεις η Μπασκόνια έχει ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό 17 φορές, ενώ έχει κερδίσει 15. Στο ΟΑΚΑ συγκεκριμένα ο ΠΑΟ είναι απόλυτος κυρίαρχος, έχοντας 12 νίκες σε 16 παιχνίδια, με τους Ισπανούς να έχουν 4. Στο τελευταίο παιχνίδι που έπαιξαν αντίπαλοι, στις 28 Ιανουαρίου του 2022, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 75-63. MVP της ομάδας ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 16 πόντους.

Στα ομαδικά στατιστικά οι πράσινοι δεν έχουν πιάσει φοβερή απόδοση. Μόλις σε δύο κατηγορίες ξεχωρίζουν, στις εύστοχες ελεύθερες βολές και στα επιθετικά ριμπάουντ. Βρίσκονται στις θέσεις 3 και 4 αντίστοιχα, συνολικά σε όλη τη διοργάνωση της Euroleague μέχρι στιγμής. Στα υπόλοιπα, σκοράρουν 75,5 πόντους, μαζεύουν 34,3 ριμπάουντ και δίνουν 15,5 ασίστ ανά αγώνα. Επίσης κλέβουν 6,5 μπάλες, έχουν 3 μπλοκ και 77,3 κατά μέσο όρο στο performance index rating.

Καλύτερος παίκτης των «πρασίνων» είναι ο Πολωνός γκαρντ/φόργουορντ, Ματέους Πονίτκα. Είναι πολυδιάστατος παίκτης και κάνει δουλειά χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς στο γήπεδο. Με 15,7 ηγείται της αθηναϊκής ομάδας στο pir. Έχει επίσης 9,3 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1,2 κλεψίματα. Τον ακολουθά ο Αμερικανός φόργουορντ Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετράει 14,7 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 12,5 στο σύστημα αξιολόγησης. Όλα αυτά σε συνδυασμό με πολύ καλά ποσοστά, σουτάροντας με 45,5% από το δίποντο και 45,8% από το τρίποντο.

Περισσότερα πράγματα το «τριφύλλι» περιμένει σίγουρα από τον Μάριους Γκριγκόνις και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο Λιθουανός γκαρντ σκοράρει 10,2 πόντους ανά αγώνα και έχει επίσης 1,8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 6 στο index rating. Η μέτρια αγωνιστική σεζόν του μέχρι στιγμής ίσως οφείλεται περισσότερο στην κακή φόρμα και την έλλειψη χημείας της ομάδας. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού από την άλλη, έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο για τα δεδομένα του. Βάζει μόλις 6 πόντους, παίρνει 5,2 ριμπάουντ και κάνει 1,3 τάπες. Στο σύστημα αξιολόγησης έχει 7,5 κατά μέσο όρο.

Panathinaikos Baskonia Live Streaming

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης φέτος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας. Έχει 4 νίκες και 2 ήττες, έχοντας χάσει μόνο από Ολυμπιακό και Βιλερμπάν. Ποιος θα περίμενε ότι ένα ρόστερ με 7 καινούριους παίκτες, που μάλιστα η συντριπτική πλειονότητα δεν έπαιζε σε ομάδες ευρωλίγκας, θα παίζει τόσο θελκτικό μπάσκετ και θα είναι από τους πρωτοπόρους της διοργάνωσης. Η ομάδα του Χουάν Πεναρόγια προέρχεται από τη νίκη απέναντι στη Μακάμπι. Την διέλυσε κερδίζοντάς την με σκορ 116-87.

 

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

 

Μπροστάρης στο σύστημα αξιολόγησης για τους Βάσκους είναι ο Ντάριους Τόμπσον, με 17,3 μέσο όρο ανά ματς. Βάζει 12 πόντους και προσθέτει 3 ριμπάουντ, 7,2 ασίστ και 1,8 κλεψίματα.

Ακολουθούν οι Ρόκας Γκιεντράιτις και Μάικ Κότσαρ, με 14,8 και 14,7 στο index rating. Ο Λιθουανός έχει 11,5 πόντους και 5,3 ριμπάουντ, ενώ ο σέντερ των Ισπανών έχει 12,5 πόντους και 3,5 ριμπάουντ.

Στο ίδιο μήκος κύματος εννοείται είναι και ο Μάρκους Χάουρντ, ο πρώτος σκόρερ της Μπασκόνια με 19 πόντους ανά παιχνίδι. Στις άλλες κατηγορίες δεν προσθέτει κάτι το ιδιαίτερο, οπότε στο σύστημα αξιολόγησης έχει κατά μέσο όρο 13,5.

Σημαντικότατη είναι η επιστροφή του Πιέρια Χένρι στην πρώην ομάδα του. Στα δύο πρώτα ματς του δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, αλλά είναι παίκτης εγνωσμένης αξίας και θα είναι καθοριστικός στη συνέχεια.

Παναθηναϊκός Μπέικον

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ LIVE STREAMING

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι ο Ντέγιαν Ράντονιτς δήλωσε: «Πρέπει από το ξεκίνημα να παίξουμε με ενέργεια στην άμυνά μας. Η τρανζίσιον άμυνα θα είναι πολύ σημαντική. Αυτή τη στιγμή η Μπασκόνια είναι η καλύτερη επιθετική ομάδα της Euroleague, σημειώνει σχεδόν 91 πόντους ανά ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλή άμυνα και να χαμηλώσουμε τους μέσους όρους της. Παράλληλα, στα προηγούμενα ματς ήμασταν καλύτεροι επιθετικά, αλλά και σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε καλοί στην επίθεση. Θα είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού του αγώνα».

Πρόσθεσε ότι έγιναν όλες οι προπονήσεις της ομάδας χωρίς απουσίες, και σε ερώτηση για το ποιο θα είναι το κλειδί του αγώνα είπε: «Όπως είπα, είναι πολύ σημαντικό το πώς θα παίξουμε στην άμυνα. Η Μπασκόνια έχει ποιότητα στην επίθεση. Επίσης, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι στα… βασικά, στην άμυνα 1vs1, την pick ‘n roll άμυνα και τα box out, που θα είναι εξίσου σημαντικά. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι». Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΕΔΩ.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip