Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

09.12.22|16:00

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια Live Streaming: Δείτε Εδώ (09/12)

ολυμπιακός-βίρτους-μπολόνια-live-streaming-δείτ-161868

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια για την 12η αγωνιστική της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται πλέον στο 7-4, μετά και την ήττα από την Αναντολού Εφές με σκορ 82-71. Είναι μόνη πέμπτη στη βαθμολογία, μία νίκη μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο πλεονέκτημα έδρας. Από την άλλη η Μπολόνια έχει 4 νίκες και 7 ήττες, χάνοντας την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα, με τελικό σκορ 83-74. Πλέον είναι 13η στην κατάταξη, ισοβαθμώντας με τις Παρτιζάν και Μπάγερν Μονάχου. Σήμερα διεξάγονται και τα Ζαλγκίρις Κάουνας-Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα-Βιλερμπάν και Μπασκόνια-Μπάγερν Μονάχου. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία). Τον αγώνα ολυμπιακος-μπολονια μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε live streaming. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming

Έπειτα από 11 αγωνιστικές όπου πλασαριζόταν στην 4άδα, ο ολυμπιακός έπεσε στην 5η θέση. Ο λόγος της πτώσης η ήττα στην Τουρκία, από την Αναντολού Εφές. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και πήραν κεφάλι στο σκορ, με το σκορ να φτάνει ακόμα και σε διψήφια διαφορά. Από κει και πέρα μίλησε η ποιότητα του Γουίλ Κλάιμπερν και του Βασίλιε Μίσιτς. Οι δύο άσοι της Εφές την πήραν από το χέρι και με τη βοήθεια του Ροντρίγκ Μπομπουά και άλλων παικτών από το τρίποντο, της έδωσαν τη νίκη. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε για ακόμη μία φορά το μικρό rotation παικτών που αποδίδουν τα αναμενόμενα, στον Ολυμπιακό. Σάσα Βεζένκοφ, Κώστας Σλούκας, Τόμας Γουόκαπ, Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Μουστάφα Φαλ αποτελούν τους παίκτες στους οποίους στηρίζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Οι νέοι παίκτες της ελληνικής ομάδας δεν είναι στο επίπεδο που ζητάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και δεν έχουν καταφέρει να προσαρμοστούν, ακόμα και αν τους δίνεται αρκετός χρόνος συμμετοχής. Σίγουρα όλοι περιμένουν παραπάνω και από τον Σακ ΜακΚίσικ, που δεν έχει βρει τα πατήματά του.

Τώρα στην έδρα του, θα πρέπει να επανέλθει στις νίκες, απέναντι στη Βίρτους. Το ρεκόρ στο ΣΕΦ είναι θετικό, με τρεις νίκες και δύο ήττες. Μέτα από τη νίκη με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις την 1η αγωνιστική, ακολούθησαν δύο συνεχόμενες ήττες από Μονακό και Βαλένθια. Έπειτα έκανε δύο εύκολες νίκες, ενάντια σε Παρτιζάν και Άλμπα Βερολίνου. Συνολικά μακριά από το ΣΕΦ έχει καλύτερο ρεκόρ, με 4 νίκες και 2 ήττες.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν έπειτα από 14 χρόνια. Πιο πρόσφατο παιχνίδι τους είναι στις 30 Ιανουαρίου του 2008, όπου οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν στην Ιταλία, με τελικό σκορ 80-91. Σε 6 παιχνίδια συνολικά, ο Ολυμπιακός είναι αήττητος και έχει πάρει τη νίκη και τις 6 φορές. Τελευταία αναμέτρηση των Ιταλών σε ελληνικό έδαφος, ήταν στην φετινή ευρωλίγκα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι σε εκείνο τον αγώνα αναδείχθηκαν νικητές, κερδίζοντας 88-85 την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ Live Streaming 25/11

Οι Πειραιώτες κυριαρχούν σε δύο κατηγορίες της Euroleague. H πρώτη είναι οι ασίστ κατά μέσο όρο, μοιράζοντας 21,3 ανά αγώνα. Η δεύτερη είναι στο performance index rating. Εκεί η ελληνική ομάδα έχει 102,7 ανά παιχνίδι. Στα κλεψίματα βρίσκεται στη 2η θέση με 8,4, με τη Μονακό να προηγείται με 8,9. Στα υπόλοιπα σκοράρει 84 πόντους, μαζεύει 32,7 ριμπάουντ και 1,6 μπλοκ.

Στα ατομικά, ασταμάτητος είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, που έχει βάλει πλώρη για το βραβείο του ΜVP της διοργάνωσης. Σκοράρει 19,9 πόντους, μαζεύει 8,2 ριμπάουντ και έχει 26,6 στο σύστημα αξιολόγησης. Άξιος συμπαραστάτης του ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ μαζεύει 18,8 βαθμούς κατά μέσο όρο στο index rating. Σκοράρει 13,4 πόντους και πασάρει 6,8 μπάλες. Ο σέντερ του Ολυμπιακού, Μουστάφα Φαλ, είναι για άλλη μία σεζόν καθοριστικός. Έχει 7,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 11,5 στο Pir, σε περίπου 23 λεπτά ανά αγώνα.

Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια Live Streaming 09/12

Olympiakos – Virtus Bologna Live Streaming

Η Μπολόνια έχει δείξει ότι η επιστροφή της στη euroleague, μπορεί να σημάνει και επιστροφή στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Το ρόστερ της είναι ένα από τα πιο ποιοτικά, με προπονητή της ομάδας έναν από τους πιο πετυχημένους στην Ευρώπη. Φυσικά αυτός είναι ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Δυστυχώς τη χτύπησαν οι τραυματισμοί (Σενγκέλια) και λόγω δύσκολου προγράμματος και εκτός έδρας παιχνιδιών, βρίσκεται στο 4-7. Την 11η αγωνιστική της Euroleague, ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα. Στο ματς αυτό η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς μπλόκαρε τους Ιταλούς αμυντικά και καθάρισε τον αγώνα με τους Ντόμπριτς, Βιλντόζα να είναι «καυτοί». Σε 6 παιχνίδια μακριά από την έδρα της, έχασε τέσσερις φορές ενώ κέρδισε τις δύο.

Στα ομαδικά στατιστικά σκοράρει 75 πόντους, μαζεύει 32,9 ριμπάουντ, δίνει 17,2 ασίστ, έχει 6,9 κλεψίματα, 2,5 μπλοκ και 81,8 στο σύστημα αξιολόγησης.

Ηγέτης στο index rating για τους Ιταλούς, είναι ο Ίφε Λούντμπεργκ. Έχει 11,6 πόντους, 2,7 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ και 11,9 στο pir. Τον ακολουθεί ο Τζόρνταν Μίκι με 9,2 πόντους και 5 ριμπάουντ. Στο performance index rating κάνει κατά μέσο όρο 11,2.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ LIVE STREAMING

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε για την Μπολόνια: «Για το ματς με τη Βίρτους, δεν θα πω τα τετριμμένα που λέω κάθε εβδομάδα. Είναι δεδομένο ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι με τη Βίρτους. Αν δείτε τους 13 παίκτες που φέρνει η Βίρτους για το ματς, θα καταλάβετε το μέγεθος της ποιότητας της ομάδας. Έχει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία και στην καθοδήγηση από τον πάγκο. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως όλοι περιμένουμε και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού, για να κερδίσουμε.

Η Βίρτους είναι μια ομάδα με ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Έχει δύο ψηλούς στο «5», τον Ζαϊτέ και τον Μπακό που είναι πολύ καλοί στο Pick ‘n’ cut. Στο «4» μεγάλη ποιότητα με Μίκι και Σενγκέλια που επανέρχεται. Περιφερειακούς με αθλητικότητα με τους Κορντινιέ και Oυίμς και τον Οτζελέγε και φυσικά τέσσερα γκαρντ που έχουν δημιουργία και σκορ, όπως ο Τεόντοσιτς, που τελικά παίζει, έχει σε 15 λεπτά 12 πόντους και 5 ασίστ μέσο όρο.

Είναι μια ομάδα με πολύ καλό post up, με σκορ και δημιουργία από το post. Έχει εμπειρία μεγάλη, ο Χάκετ είναι πολύ καλός παίκτης, o Λούντμπεργκ. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο. Πρέπει να παίξουμε καλή προσωπική και ομαδική άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, που είναι το προφανές. Αν θεωρήσουμε ότι είναι ένα παιχνίδι που θα παίξουμε και οι δύο ομάδες με το ταλέντο, θα συμβεί ό,τι και με τη Ρεάλ στην Μαδρίτη, που η Βίρτους πήγε και κέρδισε. Πρέπει να επιβάλλουμε έναν σκληρό τρόπο παιχνιδιού για να κερδίσουμε.

Για τον oλυμπιακό και το ρόστερ του, πρόσθεσε: “Είναι ευχή για εμένα να έχω ένα τέτοιο ρόστερ. Αν δούμε και τα ρόστερ των άλλων, εμείς έχουμε 12 παίκτες και οι άλλοι 17-18. Η Ευρωλίγκα και τα τοπικά πρωταθλήματα σού παίρνουν μεγάλη ενέργεια και χρειάζεσαι όλους τους παίκτες. Βέβαια, οι παίκτες θέλουν όλοι να παίζουν, να έχουν σημαντικό ρόλο και οι προπονητές παίρνουν την απόφαση ποιος θα παίζει. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να μοιράσεις τον χρόνο ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού, τη φόρμα του καθενός, ακόμα και το ένστικτο του προπονητή. Σαφώς και είναι σημαντικό ότι έχουμε καλούς παίκτες. Πιστεύω πως έχουμε σε κάθε θέση καλούς παίκτες, μένει απλώς να είμαστε καλά πνευματικά για να κερδίζουμε τα ματς”.

Τέλος, για τα παιχνίδια στο ΣΕΦ και τον κόσμο των ερυθρόλευκων, είπε: “Απολαμβάνω τα παιχνίδια στο ΣΕΦ από τότε που ξαναγύρισα στον Ολυμπιακό και μετά τη σεζόν 2019/20. Ακόμα και όταν δεν έχουμε κερδίσει, το κοινό είναι πάντα υποστηρικτικό. Γενικά σε όλη την Ευρωλίγκα γίνεται αυτό, όπου παίζουμε είναι sold out. Αυτή είναι η λίγκα, να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, ο κόσμος να είναι μέρος του και εμείς να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις συνθήκες”.

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip