Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

07.04.21|00:01

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Με φόρα ο Προμηθέας

με-φόρα-ο-προμηθέας-167785

Εξ αναβολής ματς απόψε στη Ρόδο (17:00), εκεί όπου ο Κολοσσός κοντράρεται με τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Δεύτερη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων στο «Νησί των Ιπποτών», αφού είχε προηγηθεί το 68-73 των Πατρινών στις 09/02 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Κλειστό ματς είδαμε και στον πρώτο γύρο της Basket League. Εκεί όπου ο Προμηθέας νίκησε οριακά 69-67 στο «Δ. Τόφαλος».

 

 

Από νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για την οκτάδα των πλέι οφ, αφού το Σάββατο έβαλαν τέλος σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων και ξεπέρασαν το εμπόδιο του Αρη φτάνοντας άνετα στο τελικό 83-72 με τρεις αγώνες να απομένουν. Ετσι, μία ενδεχόμενη νίκη απόψε θα τους βάλει ακόμη πιο γερά στο κόλπο της οκτάδας, ενώ παράλληλα θα τους εξασφαλίσει και μαθηματικά τη σωτηρία καθώς υπάρχει ένα – πολύ ακραίο – σενάριο που τους στέλνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Νοκ άουτ παραμένει ι Σέρβος Νίκολα Ντράγκοβιτς, που χτύπησε στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο τελευταίο με τον Αρη απουσίασε και ο γκαρντ Αρσενόπουλος.

Ο Προμηθέας από μεριάς του συνεχίζει το πολύ απαιτητικό πρόγραμμά του. Απόψε δίνει το τέταρτο παιχνίδι του σε διάστημα δέκα ημερών, ενώ το Σάββατο ακολουθεί το εντός έδρας  με τον ουραγό Χαρίλαο Τρικούπη. Παρά τα μαζεμένα ματς και την αποχή που προηγήθηκε ελέω COVID, οι παίκτες του Γιατρά τα πηγαίνουν εξαιρετικά τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας τρις σερί νίκες και έξι στην τελευταία επτάδα. Ετσι, το πλασάρισμα εντός της τετράδας φαντάζει δεδομένο για τους Πατρινούς. Την Κυριακή στο Περιστέρι κυριάρχησαν μέσω της άμυνάς τους για να φτάσουν στο τελικό 70-73.  Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα στην αποψινή μονομαχία της Ρόδου.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Οριακό ματς αναμένεται, που λογικά θα κριθεί σε χαμηλό σκορ. Όπως άλλωστε συνέβη και στα δύο προηγούμενα μεταξύ τους. Συνδυάζοντας την τάση των δύο ομάδων με το καλό φεγγάρι του Προμηθέα, στρέφομαι στο 2&Under 157,5.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
17:00 ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ. – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. Betshop  
2&Under 156,5 (2.64)  
       

    

Νίκος Κοτσαρίνης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip