Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

02.01.21|00:00

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Προγνωστικά Basket League: Βγάζει μάτια το Λαύριο

προγνωστικά-basket-league-βγάζει-μάτια-το-λαύριο-159000

Φτάσαμε ήδη στη δέκατη αγωνιστική της φετινής Basket League, με τον πρώτο γύρο να οδεύει προς την ολοκλήρωσή του. Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα απόψε Σάββατο και άλλα δύο αύριο Κυριακή.

 

Προγνωστικά Basket League

 

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στο «Ιβανώφειο» γίνεται το πρώτο τζάμπολ του 2021, ανάμεσα σε Ηρακλή και Λάρισα. Η σεζόν για τους γηπεδούχους ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες και σχετικά καλό πρόσωπο, ωστόσο τον τελευταίο μήνα ψάχνονται. Εχουν τέσσερις ήττες στην πιο πρόσφατη πεντάδα αγώνων, με τον άπειρο Αστέριο Καλύβα να ντεμπουτάρει στο τιμόνι τους στο ΟΑΚΑ. Εκεί όπου παραδόθηκαν στις ορέξεις του Παναθηναϊκού. Οι Θεσσαλοί από μεριάς τους φαίνεται πως θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το ρόστερ τους πάντως δεν μπορεί να πει κάποιος ότι στερείται ποιότητας. Αλλαξαν και εκείνοι προπονητή πρόσφατα, κάνοντας σπουδαία εμφάνιση με τον Νίκο Παπανικολόπουλο στην άκρη του πάγκου (84-58 το Χαρίλαο Τρικούπη). Πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη με ψυχολογία, θα είναι ανανεωμένοι κοντά στη ρακέτα και μοιάζουν ικανοί να εκμεταλλευτούν το χάντικαπ.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

ΑΕΚ και Κολοσσός κοντράρονται στις 20:00. Η Ενωση έτρεχε σερί 21 αγώνων χωρίς ήττα μετά από εκείνη στο Ρέθυμνο τον Οκτώβριο του 2019, όμως το Λαύριο δεν της επέτρεψε να το διευρύνει το βράδυ της Κυριακής. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώου ήταν έξω από τα νερά τους, οι απουσίες των Λοτζέσκι και Σλότερ στοίχισαν και ήρθε η ήττα με σκορ 78-70. Από νίκη έρχεται στην αντίπερα όχθη ο Κολοσσός. Αντέδρασε έπειτα από τις δύο οριακές ήττες με Προμηθέα και ΠΑΟΚ, και στο «Αλεξάνδρειο» δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης. Επιβλήθηκε του Αρη 74-84, έδειξε ξανά τις επιθετικές αρετές του και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μακριά από το γήπεδό του. Οι Ροδίτες έχουν ρεκόρ 1-4 εκτός του νησιού, αλλά οι τρεις ήττες είχαν διαφορά μικρότερη των πέντε πόντων απέναντι σε Περιστέρι, Προμηθέα και Ηρακλή. Περιμένω να ακολουθήσουν το τέμπο της ΑΕΚ για να έχουν τύχη, με το Over να περνά σε πρώτο πλάνο.

 

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στις 15:00 ξεκινά το πρόγραμμα της Κυριακής, με τον Ιωνικό να περιμένει τον Αρη στο κλειστό του Πλάτωνα. Τρεις νίκες στην τελευταία πεντάδα οι εμφανώς βελτιωμένοι γηπεδούχοι, που την Κυριακή άντεξαν μέχρι το φινάλε στην Πυλαία αλλά δεν πήραν τη νίκη (86-84). Στα θετικά για τον Βαγγέλη Αγγέλου, η επιστροφή του πολύτιμου Βασίλη Τολιόπουλου στην περιφέρεια. Μόλις μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα του πρωταθλήματος για τους «κίτρινους» από την άλλη, που ηττήθηκαν από τον Κολοσσό στο τελευταίο (74-84) έχοντας πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Οι Θεσσαλονικείς πληρώνουν την κακή άμυνά τους εδώ και καιρό, επιτρέποντας 83+ πόντους στα 5/6 τελευταία της λίγκας. Δύσκολα θα μπορέσουν να βάλουν στοπ στις ορέξεις των γηπεδούχων που έχουν αρκετά μεγάλο πλουραλισμό στην επίθεση.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Δύο ώρες αργότερα (17:00), ο Χαρίλαος Τρικούπης περιμένει τον Προμηθέα στο Αγρίνιο. Συνεχίζουν να πορεύονται με πολλά προβλήματα οι γηπεδούχοι και άρχισαν να… ξεφουσκώνουν με έξι σερί ήττες μετά το εντυπωσιακό 3/3. Εχουν χάσει τα περισσότερα από τα βασικά γρανάζια του πρώτου διαστήματος, ενώ και ο τραυματισμός του σημαντικού Σαχπατζίδη στη φροντ λάιν θα παίξει ρόλο. Ο Προμηθέας από τη δική του πλευρά αρχίζει να βρίσκει σιγά – σιγά την αγωνιστική ταυτότητά του μετά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Το εμφατικό 75-58 επί του Περιστερίου μαρτυρά ότι βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση, τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και το διπλό στο Αγρίνιο είναι εντός των δυνατοτήτων του.

 

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στις 17:00 γίνεται τζάμπολ και στο Περιστέρι, εκεί όπου η τοπική ομάδα κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ. Μόλις μία νίκη στην τελευταία τετράδα πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι, το 82-78 επί της Λάρισας. Και σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, δύσκολα τα καταφέραν. Γενικότερα επί ημερών Πεδουλάκη προβληματίζουν έντονα, με το 75-58 στην Πάτρα (από τον Προμηθέα) να κάνει την κατάσταση ακόμη δυσκολότερη στο εσωτερικό της ομάδας. Στα καλύτερά του από την άλλη ο ΠΑΟΚ, μετρώντας τρεις σερί νίκες πλέον. Μετά από αυτές με Αρη και Κολοσσό, έκαμψε δύσκολα και την αντίσταση του Ιωνικού το απόγευμα της Κυριακής στο «Παλατάκι» με σκορ 86-84. Πατά καλά στο επιθετικό κομμάτι από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες του ο Αρης Λυκογιάννης, και το διπλό στο χάντικαπ των 7,5 πόντων φαντάζει αρκετά καλή λύση.

 

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Η δράση της αγωνιστικής ολοκληρώνεται στις 20:00 της Κυριακής, με το Λαύριο να περιμένει τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τις πέντε σερί νίκες αφού πήραν και το σκαλπ της ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα ελέγχοντας το ρυθμό σε όλο το διάστημα του 78-70. Το «τριφύλλι» από μέρους του την Κυριακή πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας πανεύκολα στο 106-74 επί του Ηρακλή που έφερε την έβδομη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Basket League. Αυτή τη φορά πάντως δεν θεωρώ πως θα έχει τόσο εύκολο έργο απέναντι στους πολύ ανεβασμένους γηπεδούχους. Στήριγμα ο άσος με την ασφάλεια του χάντικαπ.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
17:00 (ΣΑΒ) ΗΡΑΚΛΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ Championsbet
2 (7,5) στο 1.81
     
20:00 (ΣΑΒ) ΑΕΚ – ΚΟΛΟΣΣΟΣ Ρ. Interwetten
Over 154,5 (1.85)
     
15:00 (ΚΥΡ) ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ Winmasters
Over 80,5 Ιωνικού (1.86)
     
17:00 (ΚΥΡ) Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. Novibet
2 (-8,5) στο 1.88
     
17:00 (ΚΥΡ) ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΠΑΟΚ Pamestoixima.gr
2 (8,5) στο 1.80
     
20:00 (ΚΥΡ) ΛΑΥΡΙΟ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Stoiximan
1 (16,5) στο 1.93
     

 

Νίκος Κοτσαρίνης

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip