Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.11.20|00:03

Νίκος Κοτσαρίνης Νίκος Κοτσαρίνης

Προγνωστικά Eurocup: Με τη φόρα της Μπουργκ

προγνωστικά-eurocup-με-τη-φόρα-της-μπουργκ-163492

Με τέσσερα παιχνίδια ξεκινά απόψε η δράση για την έκτη στροφή του Γιούροκαπ.

 

Προγνωστικά Eurocup

 

Ξεκίνημα από τον πρώτο όμιλο και το ματς μεταξύ Μπουργκ και Μπαχτσεσεχίρ στις 20:00. Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Παρτίζαν έρχονται οι Γάλλοι, φτάνοντας το 2-1 μετά τη συγκεκριμένη νίκη, ενώ «χρωστούν» τα ματς με Βενέτσια εκτός και Ούνικς εντός. Το διπλό στο Βελιγράδι ήρθε με όπλο την επίθεση σκοράροντας 89 πόντους, ενώ αυτό θα επιχειρήσουν ξανά. Απέναντι σε μια ομάδα που στην Ιταλία έχασε στο όριο από τη Βενέτσια (88-82 στην παράταση) και πλέον διατηρεί ρεκόρ 0-5 στη διοργάνωση. Στο ματς του πρώτου γύρου, στην Τουρκία, οι Γάλλοι επιβλήθηκαν με το εμφατικό 99-82 και δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για άλλο ένα παιχνίδι με υψηλό θέαμα. Πάμε στη νίκη των ποιοτικότερων Γάλλων με το Over 160,5.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Στις 19:45 ξεκινά το πρόγραμμα του δεύτερου γκρουπ με το παιχνίδι ανάμεσα σε Μόρναρ Μπαρ και Ουλμ. Στο 3-2 οι γηπεδούχοι, που νίκησαν στον εμφύλιο της προηγούμενης εβδομάδας με την Μπούντουτσνοστ αν και είχαν πολλές απουσίες λόγω κρουσμάτων COVID. Οι Γερμανοί από μεριάς τους υπέστησαν την τέταρτη σερί ήττα τους μετά το εντός έδρας 76-81 από τη Μάλαγα και πλέον βλέπουν το όνειρο της τετράδας να απομακρύνεται. Το 84-76 επί της Μόρναρ στην πρεμιέρα των ομίλων αποτελεί τη μοναδική νίκη τους και απόψε θα ψάξουν άλλη μία ώστε να μην χάσουν κι άλλο έδαφος στην κούρσα της πρόκρισης. Δεδομένων και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γηπεδούχοι, η κόντρα του άσου ίσως έχει βάση. 

 

To έτερο ματς του δεύτερου γκρουπ που ήταν προγραμματισμένο για απόψε, το Μπρέσια – Μπούντουτσνοστ, αναβλήθηκε μετά από αίτημα των Μαυροβούνιων.

 

 

Για τον ίδιο όμιλο, η Λεβαλούα κοντράρεται με τη Μάλαγα στις 21:45. Μάχη ανάμεσα στις πιο ανεβασμένες ομάδες του ομίλου, που έρχονται από τρεις νίκες και θέτουν βάσεις για πλασάρισμα εντός της πρώτης τετράδας. Οι Γάλλοι άρχισαν με το αριστερό έχοντας δύο ήττες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια, ωστόσο στην πορεία ανεβάζουν στροφές και με τρεις σερί νίκες είναι στο 3-2. Ειδικά μετά το διπλό στην Μπρέσια, η πρόκριση έρχεται όλο και πιο κοντά. Οι Ανδαλουσιάνοι από τη μεριά τους έρχονται επίσης από τρία σερί θετικά αποτελέσματα, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής. Στον πρώτο γύρο 96-88 συνάντησαν μερικές δυσκολίες απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι μπορούν ξανά να τους θέσουν υψηλά εμπόδια. Υπολογίζοντας και τη κούραση των Ισπανών, ο ασος θα μπορούσε να έχει βάση. Οχι όμως σε τιμές φαβορί.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
19:45 ΜΟΡΝΑΝ – ΟΥΛΜ Novibet
2 (6,5) στο 1.62
     
20:00 ΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΧΤΣΕΣΕΧΙΡ Bet365
1 (-3,5) & Over 160,5 στο 2.13
     

 

Νίκος Κοτσαρίνης

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip