Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

31.08.20|09:24

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: History Vs Money

προγνωστικά-e-sports-history-vs-money-167103

Δυνατό το Σ/Κ. Γεμάτο δράση, ανατροπές, επίδειξη δύναμης, επίδειξη ικανοτήτων, επιβεβαίωση αναλύσεων, ευστοχία και αστοχία μαζί στην εκτίμηση αποτελεσμάτων, ανάλυση των λαθών και ώρα για ανασυγκρότηση. Με 2/5 επιβεβαιωμένα προγνωστικά είχαμε ένα μικρό κέρδος και συνεχίζουμε.

Στα τελευταία νέα από την LCK, είναι πλέον επίσημο η λίγκα θα ακολουθήσει το μοτίβο των LPL, LEC, LCS και πλέον θα υπάρχει Franchise για τις ομάδες που θα συμμετέχουν κατά την διάρκεια των πρωταθλημάτων. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν πλέον υποβιβασμοί κατά τη διάρκεια της σεζόν. Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Ashley Kang ανακοινώθηκαν οι δέκα (10) ομάδες που θα ξεκινήσει τις συζητήσεις η Riot Games Korea για να συμμετέχουν στην λίγκα καθώς και πέντε (5)  αναπληρωματικές ομάδες σε περίπτωση που κάποιες από το πρώτο γκρουπ αποχωρήσουν  από τις συζητήσεις.

 

 

Δευτέρα

Στα στοιχηματικά, με ένα ματς θα ήθελα να ασχοληθώ σήμερα. Τον τελικό της CK (Challengers Korea), Jin Air Greenwings (1.40) απέναντι στην Awesome Spear (2.75), αποδόσεις της Bet365. Είναι η κατηγορία που μέχρι πρότινος ανέβαζε ομάδες στην LCK. Στο τελικό της λίγκας συμμετέχει μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Κορέας, η Jin Air Greenwings. Από τα σαλόνια της LCK έφτασε μέχρι τα φετινά promotions της CK να υπερασπίζεται την θέση της στην λίγκα μιας που τερμάτισε προτελευταία. Στην καλοκαιρινή σεζόν της CK όλα άλλαξαν. Μετά την 2η εβδομάδα της σεζόν η Jin Air έπιασε την 1η θέση και δεν την κούνησε κανείς. Ηταν θεαματικό αν μη τι άλλο και ελπιδοφόρο για την συνέχεια! Αλλά η προαναφερθείσα είδηση θα πρέπει να έπεσε σαν καταπέλτης… Και μάλιστα πριν τον τελικό!

Το χειρότερο στην όλη υπόθεση είναι ότι η Riot Games Korea θα μιλήσει με εννέα από τις δέκα που συμμετείχαν ήδη από την LCK για την διαμόρφωση των συνθηκών στο πλαίσιο του franchising και με μία από την CK ομάδα και αυτή η ομάδα δεν είναι καμία από τις φιναλίστ του τελικού! Αυτές βρίσκονται στο 2ο γκρουπ των αναπληρωματικών ομάδων! Σίγουρα αυτό θα έχει αντίκτυπο στο ματς. Η είδηση είναι σημαντική από πολλές απόψεις. Πέρα των στατιστικών, όπου η Jin Air είναι καλύτερη στην καλοκαιρινή σεζόν, πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες σε κάποια σημεία του. Η μικρή λίγκα θα συνεχίσει να υφίσταται οπότε οι ομάδες έχουν πολλούς λόγους να θέλουν να διαπρέψουν! Και γι’αυτό πιστεύω ότι το ματς είναι ένα καλό Over 4,5 χάρτες και το αγοράζω στο 2,62 της Bet365.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip