Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

29.08.20|10:36

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Διήμερο με αγώνες υψίστης σημασίας

προγνωστικά-e-sports-διήμερο-με-αγώνες-υψίστ-167174

Συγχαρητήρια στις Top Esports και JD Gaming για έναν ακόμα συναρπαστικό τελικό LPL αντάξιο της Λίγκας, συγχαρητήρια και στην Suning που μας έβαλε τα γυαλιά απέναντι στην LGD Gaming, συγχαρητήρια και στους MAD Lions που επιτέλους ξύπνησαν και κλείδωσαν την εμφάνιση τους στο Worlds. Με 1/3 κινηθήκαμε μεσοβδόμαδα. Δεν είναι και από τα καλύτερα μας αποτελέσματα αλλά δεν είναι και από τα χειρότερα.

Συνεχίζουμε με τα τελευταία νέα. Στις 24 Αυγούστου 2020 στην πόλη Bo’ao, είναι μια πόλη που βρίσκεται στην επαρχία Hainan της Κίνας, πραγματοποιήθηκε εν μέσω του Παγκοσμίου συνεδρίου για τα E-sports και το ετήσιο συνέδριο της Tencent E-sports. Ανάμεσα στα όσα ειπώθηκαν ήταν και αυτό που μας ενδιαφέρει, δηλαδή οι ημερομηνίες της διεξαγωγής του Worlds 2020. Σε γενικές γραμμές η Play In Φάση θα διεξαχθεί από τις 25 μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 συμπεριλαμβανομένων και των τυχών tiebrakes. Το Main Event θα ξεκινήσει στις 03 Οκτωβρίου 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 11 Οκτωβρίου συμπεριλαμβανομένων και των τυχών tiebrakes. Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν από τις 15 έως και τις 18 Οκτωβρίου, οι Ημιτελικοί στις 24 και 25 Οκτωβρίου και ο Τελικός στις 31 Οκτωβρίου 2020. Το Format της Play In και Main Event του Worlds θα την περιγράψω αναλυτικά σε επόμενο άρθρο. Και αφού ενημερωθήκαμε ας ασχοληθούμε με τα σημερινά και αυριανά μεγάλα ματς.

 

 

Σάββατο

Ξεκινάμε με LPL και τον 2ο αγώνα των Regionals Invictus Gaming (1.61) εναντίον FunPlus Phoenix (2.20), αποδόσεις τις Bet365. Δικαίως η Invictus θεωρείται φαβορί! Έκανε καλή σχετικά σεζόν τηρουμένων των αναλογιών, τερμάτισε 3η στην κατάταξη προ playoffs και στα playoffs έχασε από την ομάδα που περιμένει την νικήτρια του ζευγαριού αυτού με 3-0… Βέβαια τι να πει και η περσινή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια που έχασε από την V5 στον πρώτο αγώνα των Playoffs! Γι’αυτό και βλέπουμε αυτές τις αποδόσεις και όχι κάτι πιο ισορροπημένο. Οι ομάδες είναι ίδιας δυναμικότητας. Σε κάποια σημεία είναι λίγο καλύτερη η FPX και σε κάποια η iG.

Πάντως η FPX της Ανοιξης με την FPX του καλοκαιριού δεν έχει καμία σχέση. Και όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί στο στρατόπεδο της FPX και υπάρχει αυτή η κατηφόρα! ‘Ίσως η έλλειψη κινήτρου, ίσως η αλματώδης άνοδος γενικά όλων των ομάδων της LPL να μην την ωφέλησε τόσο την ίδια ως ομάδα, ίσως τα patch του καλοκαιριού να μην «διαβάστηκαν» στον σωστό βαθμό, ίσως η εκτέλεση των στρατηγικών να μην ήταν η αναμενομένη, ίσως και όλα αυτά μαζί να έχουν αυξήσει την πίεση στην ομάδα. Όπως και να έχει θα αντιμετωπίσει ξανά σε ματς που μετράει για κάτι την iG.

Όλα δείχνουν ότι η Invictus θα έχει εύκολη μέρα αύριο κόντρα στην FPX, αλλά εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Είναι ένα ματς που θα δώσει ελπίδες σε μια ομάδα να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την χαμένη δις και ψυχολογικά ασταθή LGD με περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση στο Worlds. Με αρκετό ρίσκο παίρνω το 3-1 σκορ σε απόδοση 4,00 της Bet365 αν και γλυκοκοίταζα το 3-0 αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε λίγο παραπάνω δράση και ότι κάπου θα εκμεταλλευτεί τα λάθη που θα της προσφέρει η Invictus!

LEC

Τα έχουμε όλα γι’αυτό το ματς εδώ. Τα έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές για αυτή την κόντρα των δυο ομάδων, η οποία κόντρα να σημειώσω εδώ ότι τις επηρεάζει το ίδιο! Όπως και να έχει η Fnatic (2.85) θα αντιμετωπίσει την G2 Esports (1,40) στον 1ο ημιτελικό των playoffs της ευρωπαϊκής λίγκας. Ο κερδισμένος θα σπαμάρει memes καθόλη την υπόλοιπη διάρκεια του έτους για την χαμένη ομάδα, αφού θα προκριθεί στον τελικό της LEC και ο χαμένος θα έχει μια ευκαιρία ακόμη για πρόκριση στον τελικό αν νικήσει τον νικητή του ζεύγους Rogue vs MAD Lions στις 5 Σεπτεμβρίου 2020. Και οι δύο αναγεννήθηκαν κατά την διάρκεια των playoffs. Και οι δύο πήραν αποφασιστικές νίκες με υπεροχή έναντι των αντιπάλων τους. Και για τις δυο ομάδες είναι ένας άτυπος τελικός ο οποίος θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Θα αγοράσω το 3-1 σκορ υπέρ της G2 στο 3,10 της Bet365.

LCS

Στις 23:00 ώρα Ελλάδος η Team SoloMid (3,50) θα αντιμετωπίσει την Cloud9 (1.28), αποδόσεις της Bet365. Δεν έχει παίξει καλά η Cloud9 σε σχεδόν όλο το δεύτερο μισό του Summer Split. Και χωράει πολλή κουβέντα γιατί έχει συμβεί αυτό και ξαφνικά η C9 άρχισε τους πειραματισμούς ή αν όντως κάπου έχασε το meta του παιχνιδιού ανάμεσα στα patches. Από την άλλη η TSM  ήταν πιο σταθερή σε όλο το Split αλλά στα Playoffs κάπου δυσκολεύεται! Εν πάση περιπτώσει δεν βλέπω την C9 να μην περνάει στην επόμενη φάση των playoffs. Αν παίξει έτσι όπως ξέρει και βρει τα πατήματά της τότε δεν θεωρώ την TSM ικανή να της κόψει την πορεία για το Worlds μιας και που αυτός ο αγώνας στέλνει μια ομάδα εκεί. Θα τολμήσω το 3-0 σκορ εδώ υπέρ της Cloud9. Θεωρώ ότι υπάρχει περισσότερη πίεση και άγχος από την πλευρά της TSM να βρεθεί ξανά στο Worlds μετά από 3 χρόνια παρά στην Cloud9 οπότε το αγοράζω στο 3,50 της Bet365.

 

 

Κυριακή

LCK

Στις 11:00 ώρα Ελλάδος η DRX (1,83) θα αντιμετωπίσει την Gen.G (1.83), στο ματς όπου η νικήτρια  από τις δυο θα αντιμετωπίσει στον τελικό την DAMWON Gaming. H DRX ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά την σεζόν στην LCK αλλά στην πορεία κάπου άρχισε να χάνει την δυναμική της. Στον αντίποδα η Gen.G ήταν για τα δεδομένα της πιο σταθερή και πιο δυνατή στα επιμέρους ματς απς γενικά. Θεωρώ την ομάδα της Gen.G έξυπνα στημένη στον χάρτη και δυνατή στο overall gameplay. Η DRX ενώ έχει δυνατές αντιδράσεις κάπου χάνεται. Είτε λόγο κακής συνεννόησης είτε λόγω κακού positioning στα neutral object. Όπως και να έχει έχει δύσκολο έργο να νικήσει την DRX και να προχωρήσει στην διαδικασία. Over 4.5 χάρτες διαλέγω για εδώ και Silver Scrapes!

LCS

Στις 23:00 οι περασμένες στο Worlds Team Liquid (1.33) και FlyQuest (3.25) θα αντιμετωπίσουν η μια την άλλη στο ματς του ημιτελικού της LCK. Και ειλικρινά μου κάνει εντύπωση πως το σετ δεν έχει επηρεαστεί καθόλου και θεωρείται φαβορί η TL. Ναι σίγουρα έφτασε στην κορυφή του Summer Split αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Και η FLQ έκανε ένα πολύ ωραίο split και άνοιξε τις δυνατότητες της ως ομάδα. Κόντρα σε όλους εγώ θεωρώ ότι η FlyQuest ενδεχομένως και δύσκολα θα πάει τελικό.Θα αγοράσω λοιπόν την νίκη της στο 3,25 της Bet365.

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip