Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.08.20|09:38

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά e-Sports: Με σκορ σε LPL και LCK

προγνωστικά-e-sports-με-σκορ-σε-lpl-και-lck-167372

Ηταν μια πολύ καλή στοιχηματική Κυριακή. Με 2/3 κλείσαμε την ημέρα, η οποία ήταν συναρπαστική. Πάμε σε παιχνίδι διημέρου ξεκινώντας από σήμερα.

Τρίτη

Στις 12:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας για την LPL , Suning (2.00) εναντίον LGD Gaming (1.72), αποδόσεις της Bet365.  Είναι αγώνας που θα καθορίσει την 3η και 4η θέση της λίγκας και ταυτόχρονα θα είναι προπομπός για τον αγώνα της Παρασκευής που θα γίνει μεταξύ τους για τα Regional Finals, όπου μία από τις δύο ομάδες θα κλειδώσει μια θέση στο Worlds 2020 (Regional Finals είναι η διαδικασία στην οποία για την LPL μοιράζονται δύο θέσεις για το Worlds 2020, μία για το Main Event και μία για την Play In Φάση του Worlds – και για την LCK κρίνεται μία θέση για την Play In Φάση του Worlds 2020). Αναλυτικότερα θα έχουμε άρθρο που θα περιγράψει την διαδικασία των Worlds.

 

 

Αν δούμε τον αγώνα από την καθαρά αγωνιστική πλευρά τότε κατ’ εμέ η LGD είναι δικαιολογημένα φαβορί και δείχνει καλύτερα προετοιμασμένη σε αυτή την φάση με το meta του παιχνιδιού να την ευνοεί εν μέρει και ενδεχομένως να συζητήσω την απόδοση, αν και δεν είναι ακριβής. Πάρα ταύτα η Suning είναι σκληρό καρύδι, έχει τρομερό ταλέντο ως ομάδα και το στυλ του παιχνιδιού της έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση με αυτό της LGD και ίσως στην παρούσα φάση να έχει καλύτερη συνεργία το ρόστερ της από αυτό της LGD. 

Αν το δω όμως ως ματς προετοιμασίας για το ματς που θα κρίνει την θέση του Worlds τότε αλλάζει το πράγμα. Με δεδομένο ότι ακόμα τώρα δεν γνωρίζω σε ποιο patch θα παιχτούν τα Regionals, αν και για εμένα έχει μικρή σημασία μιας που δεν αλλάζει και κάτι τρομερό στα Βuffs και Nerfs των Champions, εντούτοις το σημερινό ματς μπορώ να το αντιμετωπίσω ως ματς πειραματισμού των ομάδων. Ουσιαστικά δεν κρίνεται τίποτα σήμερα πέραν της τελικής κατάταξης των ομάδων. Μια νίκη σήμερα θα είναι νίκη γοήτρου και τίποτα παραπάνω. Οπότε γιατί να μη δοκιμαστεί κάτι πάνω στο παιχνίδι κάθε ομάδας έστω και αν αποτύχει; Κέρδος θα βγει από αυτό χωρίς κάποιο σημαντικό κατ’ εμέ κόστος για καμία από τις δύο ομάδες. Οπότε το 3-0 σκορ υπέρ της Suning εμένα μου κάνει, με απόδοση στο 7.00 της Bet365 και το αγοράζω.

Τετάρτη

Στις 11:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας που θα ανοίξει τα playoffs της LCK,όπου ο τελικός νικητής των playoffs  πάει απευθείας στο Main Event του Worlds 2020, Τ1 (1.16) εναντίον της Afreeca Freecs (4.50). Πριν καν καλά καλά ανοίξει το σετ των αποδόσεων έχει ξεκινήσει να πιέζεται ο άσος της Τ1. Δεν θα μου κάνει εντύπωση καθόλου αν πέσει και κάτω από το 1.10.

Πολύ σιγουριά για την ομάδα του Faker και, ναι δεν λέω, το έχει ξανακάνει η ομάδα της T1 να ανέβει όλο το «Βουνό» των playoffs της LCK. To 2017 έχασε στον τελικό και το 2019 κέρδισε τον τελικό.

Φέτος όμως είναι λιγάκι αλλιώς τα πράγματα. Οι ομάδες μετά της Τ1 είναι στην παρούσα φάση ισχυρότερες της και το patch τις βολεύει απίστευτα. Ειδικά την DAMWON Gaming η οποία περιμένει στον τελικό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η Τ1 είναι χαμένη! Ούτε ότι δεν έχει ισχυρές πιθανότητες να κερδίσει τα Playoffs! Απλά έχει και Plan B! Και μάλιστα ισχυρό Plan B για να βρεθεί στο Worlds 2020. Οπότε σε αυτό το ματς όπως και σε όλα τα υπόλοιπα πάει με την λιγότερη δυνατή πίεση! Σύμφωνα με αυτή την λογική, με το γεγονός ότι η T1 είναι καλύτερη της Afreeca σε κάθε στατιστική ανάλυση και με την τελευταία εικόνα των ομάδων, το 2-0 σκορ στο 1.61 της Bet365 για εμένα έχει αξία και μάλιστα σαφώς μεγαλύτερη από αυτή του άσσου γι’αυτό και την αγοράζω.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip