Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

08.08.20|08:23

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Σημεία βάσει κινήτρου

σημεία-βάσει-κινήτρου-167967

Ανοίξαμε την εβδομάδα με 1/2 κερδισμένα σημεία. Μας τα χάλασε η RNG με την ισοπαλία και τα χάλασε και για την ίδια την ομάδα. Συνεχίζουμε με τους τελευταίους αγώνες για την καλοκαιρινή σεζόν στα περισσότερα πρωταθλήματα.

Σάββατο

Ολα έχουν ξεκαθαρίσει στην LPL εκτός από την τελική κατάταξη. Ενας αγώνας που θα κρίνει έως ένα βαθμό την τελική κατάταξη είναι αυτός που θα ξεκινήσει περίπου στις 14:00 ώρα Ελλάδος: Top Esports (1.28) εναντίον Team WE (3.50) με αποδόσεις από την Bet365. 

Η Team WE με οποιαδήποτε νίκη ανεβαίνει στην κατάταξη κατά μια θέση και εξασφαλίζει ότι δεν θα διασταυρωθεί με την 5η ομάδα στον 1ο γύρο των playoffs. Για την Top Esports ο αγώνας έχει σημασία γιατί θέλει να εξασφαλίσει τη 2η θέση. Εχουμε λοιπόν ενδιαφέρον και από τις δύο ομάδες και το over 2.5 Χάρτες στο 2.25 στην Bet365 είναι πολύ καλό για να το αφήσω να περάσει έτσι.

Στη συναρπαστικότερη LEC των τελευταίων ετών θα διεξαχθούν σήμερα διάφοροι αγώνες που κρίνουν τις θέσης των playoffs. Οι τρεις έχουν κλείσει. Μένει μόνο η τελική κατάταξη. Οι άλλες τρεις ακόμα παίζονται και μάλιστα οι εναπομείνασες 7 ομάδες έχουν όλες ελπίδες!

Αυτός είναι και ο λόγος που για τα παιχνίδια της Κυριακής δεν έχουν βγει καθόλου αποδόσεις! Στις 18:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας Team Vitality (2.00) εναντίον Schalke 04 (1.72) με αποδόσεις από την Bet365H Schalke 04 έχει κάνει συγκλονιστικό 2ο γύρο στην καλοκαιρινή σεζόν. Εχει χτίσει ένα ωραιότατο σερί πέντε νικών και σήμερα θέλει να το αυξήσει και μαζί να αυξήσει τις πιθανότητές της για είσοδο στα playoffs. To πρόβλημα είναι ότι αυτό θέλει και η Team Vitality. 

Πιστεύω στην ομάδα της Schalke που είναι καλή και δεν χωράει καμία αμφιβολία για αυτό. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη vitality. Θα ρισκάρω με τη νίκη της Vitality και θα πάω κόντρα στο μομέντουμ της Schalke 04 γιατί πιστεύω ότι η Vitality έχει μεγαλύτερο κίνητρο από τη Schalke.

Κυριακή

Στις 12:00 περίπου ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας FunPlus Phoenix (1.57) εναντίον Suning (2.25). Oι παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2019 τα βρήκαν σκούρα στην καλοκαιρινή σεζόν. Μετά βίας κατάφεραν να βρεθούν στα playoffs και τώρα θέλουν να αυξήσουν λίγο τις πιθανότητές τους στην πορεία αυτών αποφεύγοντας την 5η ομάδα. Η Suning έχει κίνητρο την κατοχύρωση της προνομιούχου 4ης θέσης. Ακόμα ένα ωραιότατο Over 2.5 χάρτες στο 2.00 από την Bet365 μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Με αυτά θα κινηθούμε το Σ/Κ. Αν προκύψει κάτι στο live θα το ανεβάσω στο twitter. Να περνάτε καλά.

 

Tank

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip