Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

06.08.20|07:42

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Προγνωστικά Εsports: Prelude

προγνωστικά-εsports-prelude-168221

Λόγω απροσδόκητων προβλημάτων την προηγούμενη εβδομάδα δεν μπορούσα να προτείνω παιχνίδια προς στοιχηματισμό. Εστω  κι έτσι όμως, σε όσα πρόλαβα να προτείνω κάναμε  1/2  με ένα μικρό ποσοστό κέρδους. Προχωράμε στα επόμενα.

Πέμπτη

Ξεκινάμε με την LCK και τον αγώνα που ανοίγει την αγωνιστική εβδομάδα στις 11:00 ώρα Ελλάδος: DAMWON Gaming (1.53) εναντίον Gen.G (2.37) με αποδόσεις της Bet365. Πολύ καλές ομάδες και οι δυο, το δείχνουν και τα βασικά στατιστικά τους. Σε 13 παιχνίδια η DAMWON έχει κερδίσει τα 11, όλα με Under 2,5 χάρτες και έχει χάσει 2 με Over. Παρόμοια στατιστικά και για την Gen.G, η οποία σε 13 παιχνίδια έχει κερδίσει τα 10 με Under και έχει χάσει 3, τα 2 με Over και το 1 με Under.

Στο σημερινό παιχνίδι η Gen.G θέλει τη νίκη για να προσπαθήσει να αρπάξει τη δεύτερη θέση από την DAMWON. Σε αυτή την σεζόν η πρώτη αναμέτρησή τους είχε νικητή την Gen.G αλλά έκτοτε η DAMWON έχει κάνει άλματα προόδου, για αυτό προσφέρεται και σε αποδόσεις φαβορί στον αγώνα. Θα κρατήσω Over 2.5 χάρτες σε απόδοση 2.00 στην Bet365. Οποιος και να χάσει, πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί δύσκολα.

 

Στην LPL στις 14:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει ο αγώνας Royal Never Give Up (1.36) εναντίον Bilibili Gaming (3.00) με αποδόσεις της Bet365. Για την Bilibili Gaming είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν. Είτε χάσει είτε κερδίσει δεν αλλάζει κάτι για αυτήν την ομάδα. Το ματς την ενδιαφέρει στατιστικά και μόνο.

Για την RNG όμως το ματς έχει μεγάλη σημασία. Πρέπει πάση θυσία να κερδίσει προκειμένου να συνεχίσει να έχει ελπίδες ότι θα βρεθεί στα playoffs. Δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την ίδια αλλά αν από την πλευρά της κάνει το καθήκον της, τότε όλα μπορούν να συμβούν. Θα επιλέξω να κερδίσει η Royal Never Give Up με ακριβές σκορ 2-0 χάρτες σε απόδοση 2.20 στην Bet365.

 

Με αυτά θα ανοίξουμε την εβδομάδα. Καλή αρχή και καλό μήνα.

 

Αν θέλετε, τα λέμε και στο twitter.

Tank

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip