Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

06.08.20|10:05

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Γουλβς – Ολυμπιακός: Στο 3.30 ανέβηκε η πρόκριση των «ερυθρόλευκων»!

γουλβς-ολυμπιακός-στο-3-30-ανέβηκε-η-πρ-168209

Εχουν περάσει πάνω από τέσσερις μήνες από το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Γουλβς, για το πρώτο ματς των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Εκείνη τη βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν τουλάχιστον να μην χάσουν (1-1), καθώς έπαιζαν με 10 παίκτες από το μισάωρο εξαιτίας της αποβολής του Σεμέδο.

Μετά τα όσα έγιναν εξαιτίας του κορωνοϊού, η μεγάλη ρεβάνς τελικώς θα διεξαχθεί κανονικά, χωρίς κόσμο φυσικά. Στις 6 Αυγούστου, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο «Μολινό» και θέλει να γράψει ιστορία. Να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ!

 

 

Στο 4.75 η νίκη του Ολυμπιακού

Το έργο του Ολυμπιακού δεν θα είναι εύκολο. Πηγαίνει ως το μεγάλο αουτσάιντερ στην Αγγλία, σύμφωνα με τις στοιχηματικές. Χρειάζεται να κάνει ακόμα μία υπέρβαση, όπως και με την Αρσεναλ στους «32».

Μετά και τον τραυματισμό του Σα, η απλή πρόκριση για την ελληνική ομάδα έχει ανέβει από το 2.80 στο 3.30, ενώ η Γουλβς προσφέρεται πλέον στο 1.32.

Το διπλό του Ολυμπιακού φτάνει στο 5.20. Θυμίζουμε πως στο «Εμιρεϊτς» πήρε τη νίκη στην κανονική διάρκεια (0-1) και την πρόκριση στην παράταση (1-2). Τότε, η εκτός έδρας νίκη πλήρωνε 7 μονάδες!

Οι «λύκοι» είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, με τον άσο να κινείται λίγο κάτω από τις δύο μονάδες. Συγκεκριμένα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1.81. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις, όπου ο άσος ξεκίνησε από το 2.00.

Πιθανό το σενάριο και της ισοπαλίας, με το «Χ» να βρίσκεται σε λογικές τιμές. Σε περίπτωση που λήξει και πάλι 1-1, υπάρχουν και εναλλακτικοί μέθοδοι πρόκρισης. Το ενδεχόμενο κάποια ομάδα να προκριθεί μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, φτάνει στο 24.00!

 

 

Τα γκολ στο Γουλβς – Ολυμπιακός

Προβλέπονται… λίγα γκολ, όπως αποδεικνύουν και οι αποδόσεις των στοιχηματικών. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, που συνέβη και στο πρώτο παιχνίδι. Τόσο το Goal/Goal όσο και το Over είναι αουτσάιντερ, ξεπερνώντας μάλιστα τον διπλασιασμό.

Στα φετινά εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του Ολυμπιακού, μόνο στο Μόναχο δεν κατάφερε να σκοράρει. Τόσο στο Λονδίνο (με Αρσεναλ και Τότεναμ) όσο και στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό, βρήκε δίχτυα. Σε όλα αυτά τα ματς, παράλληλα, επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Τα ειδικά στοιχήματα του παιχνιδιού

Στις στοιχηματικές μπορείτε να κάνετε… παιχνίδι, τόσο στις κάρτες όσο και στα κόρνερ. Θα βρείτε αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε αυτές τις δύο κατηγορίες, όπως Under/Over ομάδας, νικητής κόρνερ / κάρτες, διπλή ευκαιρία, χάντικαπ ακόμη και combo επιλογές.

Φυσικά, τα στοιχήματα δεν σταματούν εκεί. Υπάρχουν διάφορες επιλογές ειδικών στοιχημάτων από «Τρόπος επίτευξης 1ου γκολ» μέχρι «Πόσα πέναλτι θα σημειωθούν».

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip