Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

25.11.19|08:45

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Τότεναμ – Ολυμπιακός: Κάτω από 1.40 ο άσος!

τότεναμ-ολυμπιακός-κάτω-από-1-40-ο-άσος-160497

Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων τελείωσε, τα πρωταθλήματα επιστρέφουν και μαζί τους και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Για την 5η στροφή, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Τότεναμ στο Λονδίνο την Τρίτη (26/11) στις 22:00. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση του δευτέρου ομίλου με μόλις έναν βαθμό.

Ωστόσο, οι ελπίδες για πρόκριση του Ολυμπιακού δεν έχουν χαθεί. Υπάρχει ένα και μοναδικό σενάριο. Να κάνει 2/2 νίκες στο Λονδίνο με την Τότεναμ και στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ παράλληλα να χάσουν οι «πετεινοί» την τελευταία αγωνιστική στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν.

Με πιο απλά λόγια, αν κερδίσει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Τότεναμ, έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στην φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκεί να κάνει την μεγάλη υπέρβαση στο Νησί, αφού με βάση τις αποδόσεις, θεωρείται αρκετά δύσκολο.

 

Οι αποδόσεις στο Τότεναμ – Ολυμπιακός

Στις στοιχηματικές βλέπουμε τον άσο να βρίσκεται αρκετά χαμηλά, συγκεκριμένα κάτω από 1.40! Μπορεί η Τότεναμ να πέτυχε δύο εμφατικές νίκες απέναντι στον Ερυθρό (5-0 εντός, 4-0 εκτός), ωστόσο στο πρωτάθλημα έχει να πετύχει νίκη από τις 28/9, το 2-1 κόντρα στην Σαουθάμπτον. Συνολικά στην Πρέμιερ Λιγκ έχει μόλις 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες τη φετινή σεζόν, πριν φιλοξενηθεί το Σάββατο από την Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αντικαθιστά τον Ποκετίνο.

Το διπλό του Ολυμπιακού φτάνει σε αποδόσεις άνω των 8 μονάδων! Εχει ξεκάθαρα τον ρόλο του αουτσάιντερ, όμως οι «ερυθρόλευκοι» θυμούνται πολύ καλά… μια τεράστια βραδιά στο Λονδίνο.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν (2015-16) όταν ο Ολυμπιακός πήγε στο «Εμιρεϊτς», στην έδρα της Αρσεναλ, την οποία «άλωσε» με 3-2. Από τότε, μόνο οι Φορτούνης και Ελαμπντελαουί βρίσκονται ακόμη στο ρόστερ, με τον πρώτο να παραμένει εκτός αποστολής λόγω του τραυματισμού του. Με οδηγό εκείνο το παιχνίδι θα πορευτούν οι Πειραιώτες για να επιχειρήσουν ακόμη ένα τεράστιο διπλό στην ιστορία τους.

Η ισοπαλία, η οποία εμφανίστηκε στο μεταξύ τους παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική, βρίσκεται επίσης σε υψηλές αποδόσεις, συγκεκριμένα πάνω από 5.00. Αυτό είναι και το αποτέλεσμα που έχει εμφανιστεί στα περισσότερα φετινά παιχνίδια της Τότεναμ, σε Αγγλία και Ευρώπη (7 σε 17 παιχνίδια). Ο Ολυμπιακός (πέρα από το πρώτο ματς) έχει ακόμη τρεις ισοπαλίες, στις έδρες των Πλζεν, Παναθηναϊκού και Ξάνθης.

 

Τα ειδικά στοιχήματα στο Τότεναμ – Ολυμπιακός

Ισχυρό φαβορί το Over συγκριτικά με το Under. Αμφότερες φημίζονται για τις επιθετικές τους ικανότητες, όμως και η Τότεναμ πολύ συχνά φέτος εμφανίζει αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Γι’ αυτό το λόγο και το G/G υπερισχύει ελάχιστα του N/G, με τις πιθανότητες να βρει γκολ ο Ολυμπιακός στο «Tottenham Hotspur Stadium» να είναι υπέρ του.

Ο άσος από ημίχρονο επίσης βρίσκεται σε ρόλο ισχύος, με την ισοπαλία να βρίσκεται αρκετά ψηλά. Υπενθυμίζουμε πως στο Μόναχο ο Ολυμπιακός «άντεξε» για ένα ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 0-0.

Φυσικά, τα ειδικά στοιχήματα δεν σταματούν εκεί. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε ειδικές αγορές στα γκολ, στα ημίχρονα, σε combo στοιχήματα και πολλά άλλα.

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip