Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.03.20|12:14

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Stoiximan: Δωρεά 250.000 χειρουργικές μάσκες στο Υπ. Υγείας

stoiximan-δωρεά-250-000-χειρουργικές-μάσκες-στο-υπ-υ-172005

Παραδόθηκαν σήμερα στις κεντρικές αποθήκες του Υπουργείου Υγείας, 250.000 χειρουργικές μάσκες, δωρεά της  «Stoiximan».

Οι μάσκες έφτασαν με πτήση από το Πεκίνο, με στόχο να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ιατρών και νοσηλευτών των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. Για την έγκαιρη παραλαβή του συγκεκριμένου φορτίου, βάρους 1,1 τόνων, χρειάστηκαν οι συντονισμένες ενέργειες του Γραφείου του Πρωθυπουργού, του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Εξωτερικών και της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα.

Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ευχαριστεί την εταιρεία «Stoiximan» για τη σημαντική συμβολή της στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε στη χώρα. 

«Οι ”Ήρωες” είναι το βασικό πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Stoiximan εδώ και 5 χρόνια», σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Stoiximan κ. Γιώργος Δασκαλάκης σε ανάρτηση σε προσωπικό του λογαριασμό. 

«Πάντοτε πιστεύαμε πως στηρίζοντας τους λίγους που κάνουν τη διαφορά, η ζωή των πολλών θα γίνει καλύτερη. Σήμερα, που οι πράξεις του καθενός από εμάς επηρεάζουν άμεσα το μέλλον όλων, οι Ηρώων είναι πιο επίκαιροι από ποτέ. Η υπευθυνότητα δεν είναι πλέον μια θεωρητική προσέγγιση, είναι ο μόνος δρόμος για να βγούμε από αυτήν την κρίση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μεγαλύτεροι Ήρωες σε αυτή την άνευ προηγουμένου πραγματικότητα είναι το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας, οι άνθρωποι που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή αυτής της μάχης βάζοντας τους εαυτούς τους σε κίνδυνο για να φροντίσουν εμάς και τους δικούς μας.

Γι΄ αυτό είμαι περήφανος που μετά από συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας κατορθώσαμε να προμηθεύσουμε και να παραδώσουμε 250.000 ιατρικές μάσκες στους σπουδαίους Ήρωες των νοσοκομείων μας, ώστε να βοηθήσουμε για την αντιμετώπιση της ξαφνικής έλλειψης. Είναι το δικό μας χειροκρότημα, το ελάχιστο “ευχαριστώ” που θα μπορούσαμε να τους πούμε», ολοκλήρωσε ο κ. Δασκαλάκης. 

 

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip