ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
Φορητές ΜΕΘ αξίας 500.000 ευρώ δωρίζει στο ΕΣΥ η μητρική της Stoiximan | Kingbet.net

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

17.11.2020

Φορητές ΜΕΘ αξίας 500.000 ευρώ δωρίζει στο ΕΣΥ η μητρική της Stoiximan

Μοιράσου το σε:
Αγγελος Αναστασόπουλος

Τετρακόσιοι συμπολίτες μας βρίσκονται διασωληνωμένοι αυτή τη στιγμή και οι κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εξαντλούνται τη στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται στο δυσκολότερο σημείο της μάχης κόντρα στον ιό Covid-19. Μέσα σε αυτήν τη ζοφερή κατάσταση, η Kaizen Gaming, μητρική εταιρεία της Stoiximan, προσφέρει στο ΕΣΥ έξι φορητές ΜΕΘ, συνολικής αξίας 500.000 ευρώ, προκειμένου να ανακουφιστεί κάπως το υπερφορτωμένο σύστημα υγείας.

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Τον τελευταίο καιρό, οι κλίνες Covid έχουν υπερκαλυφθεί και τα δημόσια νοσοκομεία έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν κρεβάτια στις εντατικές άλλων τμημάτων (σε χειρουργεία, παθολογικά και καρδιολογικά) για να φιλοξενήσουν ασθενείς που χτυπήθηκαν από τον ιό. Μοναδική λύση πλέον μοιάζουν να είναι οι φορητές ΜΕΘ.

Στην ουσία πρόκειται για κατασκευές κοντέινερ, που μπορούν να μεταφερθούν και να τοποθετηθούν γρήγορα, ανάλογα με την περιοχή που έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη. Διαθέτουν όλον τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό και επικοινωνούν με τις κύριες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου μέσω φουσκωτής φυσούνας. Υπάρχει μάλιστα η δυνατότητα σε έναν μόνο φουσκωτό διάδρομο να συνδεθούν πολλαπλές ΜΕΘ, κάτι που σημαίνει ότι ένα νοσοκομείο μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερες της μίας, ενώ μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και ολοκληρωμένο δίκτυο αυτόνομου νοσοκομείου πεδίου, αποκλειστικά με λυόμενες κατασκευές.
 

Μακέτα της κατασκευής

Είναι αρκετές οι χώρες που έχουν ήδη υιοθετήσει αυτήν τη λύση και πολλές τελευταίας τεχνολογίας φορητές ΜΕΘ χρησιμοποιούνται στην Ευρώπη. Οταν με το καλό περάσει η κρίση της πανδημίας, οι μονάδες αυτές μπορούν να αποθηκευτούν και να είναι έτοιμες για επανατοποθέτηση αν καταστεί ξανά ανάγκη.

Είναι η δεύτερη κίνηση της Kaizen Gaming για να βοηθήσει την κατάσταση. Είχε προηγηθεί η δωρεά 250.000 χειρουργικών μασκών, κατά το πρώτο κύμα της νόσου, όταν υπήρχε τεράστια έλλειψη στην αγορά.

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ευχαρίστησε την Kaizen Gaming για την πρωτοβουλία της και πρόσθεσε: «Από την πρώτη στιγμή, ο ιδιωτικός τομέας στηρίζει μέσω δωρεών τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ευχαριστώ την Kaizen Gaming – Stoiximan που για δεύτερη φορά ανταποκρίθηκε στις αυξημένες ανάγκες του ΕΣΥ, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δασκαλάκης, CEO της Kaizen Gaming, τόνισε: «Όσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο αυτονόητη θεωρούμε τη συμμετοχή μας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Νιώθουμε την υποχρέωση να μοιραστούμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και είναι σαφές ότι ο καθένας από εμάς οφείλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να στηρίξει τόσο τους ήρωες που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όσο φυσικά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 800 συναδέλφους μου στην Kaizen που σε αυτή την τόσο δύσκολη για όλους μας περίοδο, δουλεύοντας σκληρά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία με τηλεργασία, έκαναν τη σημερινή μας κίνηση εφικτή. Πρόθεση μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ουσιαστικοί σύμμαχοι στον καθημερινό αγώνα των αρμόδιων φορέων. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι, ο καθένας από τη θέση και τις δυνατότητές του».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Τώρα αρχίζει το ματς!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

Αξιολόγηση

Betting is our Sport!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο live betting!

Αξιολόγηση

Bwin Logo

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Αξιολόγηση

Winmasters Logo

30.000 Live παιχνίδια κάθε μήνα! | 21+

Αξιολόγηση

Sportingbet Logo

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

Αξιολόγηση

Vistabet Logo

Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση

Αξιολόγηση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Απόκτησε την αγαπημένη σου εφημερίδα ψηφιακά

King bet Εφημερίδα

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ