Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

17.04.19|12:26

Kingbet Kingbet

Τρελή ιστορία: Επαιξε πρώτη φορά στοίχημα και κέρδισε 1,19 εκατ. δολάρια! (pic)

τρελή-ιστορία-επαιξε-πρώτη-φορά-στοίχ-170204

O Αμερικανός Τζέιμς Αντούτσι τίναξε την… μπάνκα στις 14 Απριλίου! Ο 39χρονος κέρδισε 1,19 εκατ. δολάρια στο στοίχημα που έπαιξε να κερδίσει ο Τάιγκερ Γουντς το τουρνουά Masters του γκολφ, το οποίο διεξήχθη από τις 11 έως τις 14 του μήνα.

Οι εταιρίες δεν δέχθηκαν το ποντάρισμά του!

Η ιστορία του Αντούτσι είναι εντυπωσιακή. Μέχρι τον Δεκέμβρη οι δουλειές του δεν πήγαιναν καθόλου καλά (πουλάει συμπληρώματα διατροφής) και είχε χρέη 25.000 δολάρια. Αναγκάστηκε να πουλήσει αρκετά πράγματα από την περιουσία του και πολλά αντικείμενα στο Amazon, προκειμένου αφενός να ξεχρεώσει αφετέρου να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Μάζεψε χρήματα και αποφάσισε να επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό στο στοίχημα. Συγκεκριμένα, ήθελε να ποντάρει 85.000 δολάρια στον Tiger Woods, τον θρύλο του Γκολφ, ο οποίος έπαιζε σε απόδοση 15,00 για να κατακτήσει το τουρνουά Masters. Ξεκίνησε για το Λας Βέγκας την προηγούμενη Τρίτη (09/04), όμως οι πρώτες του απόπειρες για να βάλει το στοίχημα που ήθελε ήταν αποτυχημένες!

 

Cash Out*, Κλείσε το στοίχημά σου από όλες τις συσκευές όποτε εσύ θέλεις *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

Ο πρώτος μπουκ του είπε ότι το όριο πονταρίσματος ήταν 4.000 δολάρια. Ο δεύτερος ότι ήταν 10.000 δολάρια. Την ώρα που άρχιζε να σκέφτεται ότι ήταν… σημάδι από τον Θεό που κανένας μπουκ δεν δέχθηκε το στοίχημά του, βρέθηκε μπροστά σε ένα κατάστημα του William Hill. Ο οποίος δέχθηκε τα 85.000 του Αντενούτσι, απλά έπρεπε το στοίχημα να σπάσει σε δύο δελτία.

Ετσι κι έγινε, όπως, βλέπετε στη φωτογραφία. Ο 39χρονος πήγε στην τράπεζα, σήκωσε τα 85.000 δολάρια, τα έβαλε στην τσάντα του, μπήκε σε ταξί μαζί με την κόρη του και την μητέρα του, και στη συνέχεια επέστρεψε στο κατάστημα παίζοντας σε απόδοση 15,00, σε δύο δελτία των 42.500 δολαριών, να κατακτήσει ο Γουντς το τουρνουά!

 

Τάιγκερ Γουντς, γκολφ, στοίχημα

 

Επαιξε στοίχημα πρώτη φορά!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Αντούτσι δεν είχε ιδέα από στοίχημα. Όπως χαρακτηριστικά λέει και ο ίδιος «δεν ξέρω καν πώς να συμπληρώσω το δελτίο». Επίσης, δήλωσε ότι έπαιξε για πρώτη φορά στοίχημα σε κάποιο σπορ. Κάτι που επιβεβαιώνουν και γνωστές στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες έψαξαν να βρουν το όνομά του στους χρήστες, αλλά δεν το βρήκαν πουθενά.

Όπως ο ίδιος λέει, «είχα ξαναπαίξει άλλη μία φορά, αλλά όχι στο αθλητικό κομμάτι. Είχα παίξει το 2003 να εκλεγεί ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ στις εκλογές της Καλιφόρνια. Αυτές είναι οι μοναδικές φορές στη ζωή μου που έπαιξα στοίχημα». Σωστά σκέφτεστε, είχε κερδίσει και τότε! 

 

Stoiximan.gr, το παιχνίδι σου καλύτερο!

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip