Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

08.02.20|10:00

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

Στοίχημα Οσκαρ 2020: Τα δύο αουτσάιντερ που... πληρώνουν καλά!

στοίχημα-οσκαρ-2020-τα-δύο-αουτσάιντερ-πο-156799

Οι υποψηφιότητες όσκαρ 2020 έγιναν γνωστές στις 13 Ιανουαρίου του και η μεγάλη τελετή θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου, ωστόσο στο Kingbet.net, έκανε από νωρίς τα… κουμάντα του για τη μεγάλη γιορτή της 7ης τέχνης. Με τη βοήθεια και των αποδόσεων, παρουσιάζουμε τις ταινίες που αναμένεται να κλέψουν την παράσταση στα φετινά όσκαρ!

Στοίχημα Οscar: Τα φαβορί για καλύτερη ταινία

Αν τα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ, είναι οιωνοί για τα βραβεία όσκαρ 2020, τότε το «Τζόκερ», θα πάρει το χρυσό αγαλματίδιο σε αυτή την κατηγορία. Η ταινία του Τοντ Φίλιπς, με πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό Χοακίν Φοίνιξ, όχι μόνο αναδείχθηκε νικήτρια στο φεστιβάλ της Βενετίας (θεωρείτε το πιο… οσκαρικό φεστιβάλ όλων), αλλά μετά το τέλος της προβολής της, κέρδισε το Standing Ovation απ’ όσους την παρακολούθησαν. Θα δούμε κάποιο όσκαρ τζόκερ; Με 11 oscar υποψηφιότητες 2020 είναι αρκετά πιθανό! 

Οι «χρυσές σφαίρες» όμως έφεραν αρκετές ανακατατάξεις στην κατηγορία της «καλύτερης ταινίας». Μεγάλη άνοδο γνώρισε το «Marriage Story» του Netflix, το οποίο πριν τις απονομές του συγκεκριμένου φεστιβάλ βρισκόταν ως δεύτερο φαβορί, σε απόδοση 5.50 στη Novibet και πλέον προσφέρεται στο 21.00! 

Μεγάλη καθίζηση στις αποδόσεις γνώρισαν τα «Παράσιτα», η οποία είναι δίκαια από τις ταινίες υποψήφιες για όσκαρ 2020. Το αριστούργημα του Bong Joon Ho, κέρδισε τη χρυσή σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και πλέον είναι ένα από τα φαβορί και για το χρυσό αγαλματίδιο, σε απόδοση 3.35! Μόνο το Once Upon a Time… In Hollywood είναι μπροστά της και αυτή με ελάχιστη διαφορά (3.25).

Και στην ταινία του Ταραντίνο υπήρχε αλλαγή αποδόσεων, καθώς πριν τις χρυσές σφαίρες προσφερόταν στο 6.50! Η συγκεκριμένη κατηγορία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πλέον βρίσκουμε στο «The Irishman» στο… προκλητικό 7.00 και δεν αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη, με βάση τις αποδόσεις που έχουν διαμορφωθεί μέχρι στιγμής για τα oscars 2020! 

 

Στοίχημα Οσκαρ 2020

Πλήθος προσφορών* για ξεχωριστή διασκέδαση! ?

Η κυριαρχία του Netflix ( ; )

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming είναι γνωστή κυρίως για τις σειρές που βγάζει και λιγότερο για τις ταινίες της. Ωστόσο από πέρσι και με το «ROMA» του Αλφόνσο Κουαρόν, το Netflix δείχνει να κάνει μια μικρή… στροφή στην ποιότητα και να επενδύει ακόμα περισσότερα σε αυτές. Πέρσι, ήταν το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του «χρυσού αγαλματιδίου», ωστόσο έχασε το έπαθλο στις λεπτομέρειες από το εξαιρετικό «Green Book».

Ο γίγαντας του Streaming αναμένεται να έχει πολλές υποψηφιότητες στα όσκαρ, ωστόσο στις «χρυσές σφαίρες» πάτωσε, μην καταφέρνοντας να πάρει κάποιο βραβείο στις βασικές κατηγορίες! Θα αλλάξει κάτι στα όσκαρ; Η προσωπική μου άποψη είναι πως. Είναι δύσκολα να μην πάρει κάποιο… τρόπαιο, μια ταινία με συντελεστές όπως οι Σκορτσέζε, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι! 

The Irishman

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Mόνο το καστ της ταινίας να δεις, σου… κόβεται η ανάσα από την ανυπομονησία! Αλ Πατσίνο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζον Πέσι και σε ρόλο σκηνοθέτη ο αξεπέραστος (μία αδυναμία του την έχω) Μάρτιν Σκορτσέζε! Ακόμα και το σενάριο να μη διαβάσεις, καταλαβαίνεις ότι με όλους αυτούς τους συντελεστές, σίγουρα θα δούμε μια ταινία που θα μνημονεύουμε για χρόνια. Πρόκειται για ένα γκανγκστερικό φιλμ εποχής, από αυτά που μόνο ο Σκορτσέζε μπορεί να φτιάξει και σίγουρα θα αφήσει εποχή. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις οσκαρ 2020 υποψηφιότητες που έχει (10!). Δεν θα πούμε παραπάνω και θα αφήσουμε το τρέιλερ στην αρχή της παραγράφου να… μιλήσει από μόνο του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι 

*Πρεμιέρα: 21/11 στους ελληνικούς κινηματογράφους, 27/11 στο Netflix

The Marriage Story

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Σε αντίθεση με το «The Irishman», το συγκεκριμένο φιλμ πρόκειται για ένα αυτοβιογραφικό love story, με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Ανταμ Ντράιβερ να υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι, που ενώ παίρνει διαζύγιο, προσπαθεί να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του. Ο Noah Baumbach ξανασυνεργάζεται με το Νetflix, παραδίδοντας μία από τις καλύτερες ταινίες για όσκαρ 2020. Αυτό φαίνεται και από τις marriage story υποψηφιότητες που είναι αρκετές και σημαντικές κατηγορίες, όπως Α’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου και Β’ γυναικείου ρόλου! 

*Πρεμιέρα: 6/12, Netflix

Αυτά όσον αφορά την καλύτερη ταινία. Οσο περνά ο καιρός και θα πλησιάζουμε προς τη μεγάλη γιορτή των academy awards 2020 οι στοιχηματικές θα ανοίγουν όλο και περισσότερες κατηγορίες. Εδώ θα είμαστε, να τα λέμε για ό,τι καινούριο προκύψει…

Οσκαρ 2020: «Ευκαιρία» στον Β’ Ανδρικό ρόλο! 

Η απομονή των «χρυσών σφαιρών» είχε πολλά ανέλπιστα αποτελέσματα και ένα από αυτά ήταν το «The Irishman» του Μάρτιν Σκορτσέζε που… πάτωσε! Τα συγκεκριμένα βραβεία γίνονται λίγο καιρό πριν τα Οσκαρ και όπως είναι λογικό, οι απονομές επηρέασαν αρκετά τις στοιχηματικές, οι οποίες έκαναν αλλαγές στις αποδόσεις τους, δημιουργώντας παράλληλα κάποιες ευκαιρίες στα όσκαρ στοίχημα, κυρίως στο Β’ Ανδρικό ρόλο. 

Ο Μπραντ Πιτ κατέκτησε τη «χρυσή σφαίρα» και αυτομάτως, η απόδοσή του για να πάρει το όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου, από το 1.60 έπεσε στο 1.17! Η ερμηνεία του στο «Οnce Upon A Time… Ιn Hollywood» ήταν πολύ καλή, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι είδαμε καλύτερα πράγματα από Τζο Πέσι (6.50) και Αλ Πατσίνο (13.00) στο «The Irishman». Αν όχι καλύτερα, τουλάχιστον όχι τόσο χειρότερα για να δικαιολογείται αυτή η διαφορά αποδόσεων.

Οσοι ψάχνουν… λαβράκια για στοίχημα όσκαρ 2020, τότε οι βετεράνοι Πέσι και Πατσίνο, αξίζουν το ρίσκο. Προσωπικά θα ποντάρω το κατιτίς και στους δύο, ελπίζοντας να αποδοθεί κινηματογραφική… δικαιοσύνη! 

A’ Aνδρικός ρόλος: Ο… άτυχος Ανταμ Ντράιβερ

Λίγο – πολύ, όλοι ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο όσκαρ είναι… καπαρωμένο από τον Χοακίν Φοίνιξ για την ερμηνεία του στο Joker! Την άποψή όλων μας συμμερίζονται και οι στοιχηματικές, που προσφέρουν τον Αμερικανό ηθοποιό ως το απόλυτο φαβορί όσκαρ 2020 στη συγκεκριμένη κατηγορία, με απόδοση 1.12! Σε αυτά τα είδους στοιχήματα, όπως τα όσκαρ, αξίζει να κυνηγάς εκπλήξεις, αλλά σε αυτή την κατηγορία δύσκολα θα δούμε κάποια!

Ο… άτυχος της υπόθεσης είναι ο Ανταμ Ντράιβερ. Ο πρωταγωνιστής του «Marriage Story, Netflix», έκανε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ερμηνεία, χωρίς ουσιαστικά να κάνει κάτι το… σούπερ ιδιαίτερο! Ουσιαστικά ενσαρκώνει έναν χωρισμένο γονιό που νιώθει τη γη να φεύγει κάποια από τα πόδια του, κατά τη διάρκεια του διαζυγίου με τη γυναίκα του, αλλά το κάνει με τόση επιτυχία, που δίκαια βρίσκεται πίσω από τον Χοακίν Φοίνιξ, ως δεύτερο φαβορί.

Εντύπωση κάνει η πολύ ψηλή απόδοση για τον Ντε Νίρο όσκαρ, καθώς ο έμπειρος ηθοποιός έχει κάνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες της μεγάλης του καριέρας! 

Το όσκαρ μπορεί να είναι… καπαρωμένο από τον Χοακίν Φοίνιξ, ωστόσο προσωπικά, νιώθω ότι πρέπει να του πω ένα ευχαριστώ στον Ανταμ Ντράιβερ για την ερμηνεία του, αλλά και για τη συγκεκριμένη σκηνή, ξεχωριστά…

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Υποψηφιότητες όσκαρ 2020!

Γνωστές έγιναν τη Δευτέρα, 13/1 και επίσημα οι υποψήφιες ταινίες για όσκαρ 2020, με το Joker να… σαρώνει με 11 και το «The Irishman» να ακολουθεί με 10 όσκαρ υποψηφιότητες 2020! Αναλυτικά, όλες οι υποψηφιότητες! 

Καλύτερη Ταινία

“Ford v Ferrari” (Disney/Fox)

“The Irishman” (Netflix)

“Jojo Rabbit” (Fox Searchlight)

“Joker” (Warner Bros.)

“Little Women” (Sony)

“Marriage Story” (Netflix)

“1917” (Universal)

“Once Upon a Time in Hollywood” (Sony)

“Parasite” (Neon)

Σκηνοθεσία

Martin Scorsese (“The Irishman”)

Todd Phillips (“Joker”)

Sam Mendes (“1917”)

Quentin Tarantino (“Once Upon a Time in Hollywood”)

Bong Joon Ho (“Parasite”)

Α’ Ανδρικός Ρόλος

Antonio Banderas (“Pain and Glory”)

Leonardo DiCaprio (“Once Upon a Time in Hollywood”)

Adam Driver (“Marriage Story”)

Joaquin Phoenix (“Joker”)

Jonathan Pryce (“The Two Popes”)

Α’ Γυναικείος Ρόλος

Cynthia Erivo (“Harriet”)

Scarlett Johansson (“Marriage Story”)

Saorise Ronan (“Little Women”)

Charlize Theron (“Bombshell”)

Renee Zellweger (“Judy”)

Β’ Ανδρικός Ρόλος

Tom Hanks / “A Beautiful Day in the Neighborhood”

Anthony Hopkins / “The Two Popes”

Al Pacino / “The Irishman”

Joe Pesci / “The Irishman”

Brad Pitt / “Once Upon a Time in Hollywood”

B’ Γυναικείος Ρόλος

Kathy Bates / “Richard Jewell”

Laura Dern / “Marriage Story”

Scarlett Johansson / “Jojo Rabbit”

Florence Pugh / “Little Women”

Margot Robbie / “Bombshell”

Διασκευασμένο Σενάριο

Taika Waititi (“Jojo Rabbit”)

Steve Zaillian (“The Irishman”)

Anthony McCarten (“The Two Popes”)

Greta Gerwig (“Little Women”)

Todd Phillips and Scott Silver (“Joker”)

Πρωτότυπο Σενάριο

Rian Johnson (“Knives Out”)

Noah Baumbach (“Marriage Story”)

Sam Mendes and Krysty Wilson-Cairns (“1917”)

Quentin Tarantino (“Once Upon a Time in Hollywood”)

Bong Joon Ho and Han Jin Won (“Parasite”)

Φωτογραφία

“The Irishman”

“Joker”

“The Lighthouse”

“1917”

“Once Upon a Time in Hollywood”

Κοστούμια

“The Irishman”

“Jojo Rabbit”

“Joker”

“Little Women”

“Once Upon a Time in Hollywood”

Μοντάζ

“Ford vs. Ferrari”

“The Irishman”

“Jojo Rabbit”

“Joker”

“Parasite”

Μακιγιάζ και Κομμώσεις

“Bombshell”

“Joker”

“Judy”

“Maleficent: Mistress of Evil”

“1917”

Μουσική

“Joker”

“Little Women”

“Marriage Story”

“1917”

“Star Wars: The Rise of Skywalker”

Τραγούδι

“Bombshell”

“Joker”

“Judy”

“Maleficent: Mistress of Evil”

“1917”

Καλλιτεχνική Διεύθυνση

“The Irishman”

“Jojo Rabbit”

“1917”

“Once Upon a Time in Hollywood”

“Parasite”

Ηχος

“Ford v Ferrari”

“Joker”

“1917”

“Once Upon a Time in Hollywood”

“Star Wars: The Rise of Skywalker’

Ηχητικά Εφέ

“Ad Astra”

“Ford vs. Ferrari”

“Joker”

“1917”

“Once Upon a Time in Hollywood”

Οπτικά Εφέ

“Avengers: Endgame”

“The Irishman”

“The Lion King”

“1917”

“Star Wars: The Rise of Skywalker”

Ταινία Κινουμένων Σχεδίων

“How to Train Your Dragon: The Hidden World””

“I Lost My Body”

“Klaus”

“Missing Link”

“Toy Story 4”

Διεθνής Ταινία

“Corpus Christi”

“Honeyland”

“Les Miserables”

“Pain and Glory”

“Parasite”

Ντοκιμαντέρ – Μεγάλου Μήκους

“American Factory”

“The Cave”

“Edge of Democracy”

“For Sama”

“Honeyland”

Ντοκιμαντέρ – Μικρού Μήκους

“In the Absence”

“Learning to Skateboard in a War Zone If You’re a Girl”

“Life Overtakes Me”

“St. Louis Superman”

“Walk Run Cha-Cha”

Μικρού Μήκους Ταινία – Animation

“Daughter”

“Hair Love”

“Kitbull”

“Memorable”

“Sister”

Μικρού Μήκους Ταινία – Live Action

“Brotherhood”

“Nefta Football Club”

“The Neighbor’s Window”

“Saria”

“A Sister”

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις (21+)

Χρήστος Βαγενάς

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip