Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

03.02.21|10:33

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Με 50 ευρώ έβγαλε 3.500 στο στοίχημα ΝΒΑ!

με-50-ευρώ-έβγαλε-3-500-στο-στοίχημα-νβα-173009

Τύχη-βουνό και εμπνευσμένες προβλέψεις είχε ένας  παίκτης του στοιχήματος, ο οποίος πόνταρε 50 ευρώ σε έξι παιχνίδια του ΝΒΑ και το επόμενο πρωί ξύπνησε με το λογαριασμό του φουσκωμένο κατά 3.500 ευρώ. Παίζοντας μεγάλες αποδόσεις, ως και 3.20, στηρίχτηκε στα αουτσάιντερ, έφτιαξε έναν τελικό συντελεστή της τάξης του 71.11 και τελικά οδηγήθηκε στο ταμείο.

 

 

Δύο από τις πιο… τρελές προβλέψεις του ήταν η νίκη των Τίμπεργουλβς επί των Καβαλίες και κυρίως εκείνη των Γουίζαρντς επί των Νετς. Για να κερδίσει ήθελε τις δύο ομάδες με το χειρότερο ρεκόρ στο ΝΒΑ να κερδίσουν ταυτόχρονα. Κι αν η νίκη των Τίμπεργουλβς (η πέμπτη φέτος) επί των Καβς ήταν δύσκολο να προβλεφτεί, αφού ήταν γνωστό πως ο Καρλ-Αντονι Τάουνς δεν θα έπαιζε, προσβεβλημένος από κορωνοϊό, αυτή των Γουίζαρντς ήταν σχεδόν απίθανη. Η ομάδα είχε μόλις τρεις νίκες μέχρι εκείνη τη στιγμή, έπαιζε το χειρότερο μπάσκετ και είχε να αντιμετωπίσει τους Ντουράντ και Ιρβινγκ (δεν έπαιξε ο Χαρντεν). Κι όμως οι Γουίζαρντς κατάφεραν να νικήσουν. Με δύο τρίποντα στα τελευταία 8 δευτερόλεπτα και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν πίσω με πέντε πόντους.

Αλλά η τύχη δεν σταματάει εκεί. Ο παίκτης του στοιχήματος, προφανώς λάτρης του ΝΒΑ, κέρδισε στοίχημα στο οποίο η ομάδα που πόνταρε… έχασε. Στο ματς μεταξύ των Πέισερς και των Σίξερς, στοιχημάτισε στη νίκη των γηπεδούχων, μια ομάδα της οποίας το ρόστερ όσο θεωρητικά αποδυναμώνεται τόσο καλύτερη εμφανίζεται στο γήπεδο. H Φιλαδέλφεια, χωρίς τον Τζοέλ Εμπίντ, κατάφερε να πάρει τη νίκη, με μια καταπληκτική τελευταία περίοδο, όμως το στοίχημα «πρασίνισε» μόλις η Ιντιάνα προηγήθηκε με 20 πόντους, χάρη στο πρόγραμμα «20άρα και… ταμείο*» της Stoiximan.

Κάπως έτσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα και πήρε 3.555,5 ευρώ!

 

Στοίχημα NBA

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip