Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

19.04.19|12:18

Kingbet Kingbet

Το πρόγραμμα και οι αποδόσεις για τίτλο σε Πρέμιερ Λιγκ, Γερμανία, Ολλανδία, Πορτογαλία

το-πρόγραμμα-και-οι-αποδόσεις-για-τίτλ-169967

Πλησιάζοντας προς το φινάλε της σεζόν, σε τέσσερα από τα λεγόμενα μεγάλα πρωταθλήματα η μάχη για τον τίτλο έχει φουντώσει. Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας, Α’ Γερμανίας, Α’ Ολλανδίας και Α’ Πορτογαλίας μπαίνουν στο… μικροσκόπιο. Παρακάτω θα δούμε ποιο είναι το πρόγραμμα των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο, αλλά και τι αποδόσεις δίνουν οι στοιχηματικές.

Πρώτα όμως πρέπει να δούμε σε ποια πρωταθλήματα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση και απομένει μόνο το… τελετουργικό. 

Α’ Ιταλίας

Στην Α’ Ιταλίας, η Γιουβέντους θα πάρει το 8ο σερί σκουντέτο, αλλά πολύ αμφιβάλλουμε αν το κλίμα θα είναι πανηγυρικό. Βλέπετε, ο αποκλεισμός στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν ξεπερνιέται έτσι εύκολα. Πρακτικά, η Γιούβε χρειάζεται έναν βαθμό για να προσθέσει άλλον έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη της και το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί το Μ. Σάββατο των Καθολικών (20/04), καθώς υποδέχεται τη Φιορεντίνα.

 

Novibet, Εδώ παίζεις πάντα στην έδρα σου

 

Α’ Ισπανίας

Στην Α’ Ισπανίας, η διαφορά των 9 βαθμών που έχουν η Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο, 6 αγωνιστικές πριν από το φινάλε, δεν καλύπτεται. Αν οι Καταλανοί νικήσουν στα τρία εντός έδρας παιχνίδια τους (με Σοσιεδάδ, Λεβάντε, Χετάφε) κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο. Αλλά και μια γκέλα να κάνουν, μπορούν να… ρεφάρουν στα εκτός με Αλαβές, Θέλτα και Εϊμπαρ.

Α’ Γαλλίας

Στην Α’ Γαλλίας, η Παρί Σ.Ζ. έχει πάρει το πρωτάθλημα από τον… Οκτώβριο. Απέκτησε νωρίς διψήφια διαφορά από τους διώκτες της και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, ούτε όταν υπέστη το σοκ του αποκλεισμού στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σούπερ Λιγκ

Στη δική μας Σούπερ Λιγκ, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει φιέστα για την ερχόμενη Κυριακή στο ματς με τον Λεβαδειακό. Από τον Νοέμβριο βρέθηκε στην 1η θέση και ελάχιστα απειλήθηκε από τον Ολυμπιακό που τον κυνηγούσε. Μάλιστα, μετά τη νίκη με 3-1 στο ντέρμπι της 10ης Φεβρουαρίου, έδειχνε σαν να… τρέχει μόνος του.

Α’ Τουρκίας

Τέλος, στην Α’ Τουρκίας, η ήττα της πρωτοπόρου Μπασακσεχίρ από την Μπεσίκτας το περασμένο Σάββατο έδωσε νέο ενδιαφέρον στη μάχη της κορυφής, ωστόσο η απόσταση των 5 βαθμών από τη 2η Γαλατασαράι είναι σημαντική και δύσκολα καλύπτεται. Σημειώστε εδώ ότι η Μπασάκ έχει 4 εντός έδρας ματς, όμως την προτελευταία αγωνιστική παίζει στο «Τουρκ Τέλεκομ Στάντιουμ» με τη Γαλατά…

 

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet

 

Και περνάμε τώρα στα πρωταθλήματα όπου τίποτα δεν έχει κριθεί και όλα θα παίζονται μέχρι το φινάλε.

Πρέμιερ Λιγκ

Εχουμε ξανακάνει κουβέντα για την… τρελή πορεία που διαγράφουν η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Αρκεί να μάθετε ότι φέτος η κορυφή άλλαξε πάνω από 20 φορές χρώμα! Τη μια κόκκινο, την άλλη γαλάζιο. Τούτη τη στιγμή, οι «ρεντς» διατηρούν το προβάδισμα με 85 βαθμούς, έναντι 83 των «Σίτιζενς», ωστόσο η Σίτι έχει ένα ματς λιγότερο. Ποιο; Αυτό με τη Γιουνάιτεντ τη Μ. Τετάρτη… Θυμίζουμε, δε, ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει η διαφορά τερμάτων και κατόπιν η καλύτερη επίθεση.

Λίβερπουλ

Δεν είναι μόνο ότι υπερέχει δύο πόντων της αντιπάλου της, είναι και ότι το πρόγραμμα στη συνέχεια δείχνει βατό. Κατά σειρά, η ομάδα του Κλοπ παίζει με την Κάρντιφ εκτός, τη Χάντερσφιλντ εντός, τη Νιουκάστλ εκτός και τη Γουλβς εντός. Δηλαδή, μπορεί και τέσσερις νίκες να πετύχει, να φτάσει στους 97 πόντους, αλλά να μην αρκούν…

Ξαφνικά, το κυριακάτικο ματς με την Κάρντιφ απέκτησε τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς οι Ουαλοί πήραν ανέλπιστο διπλό στο Μπράιτον μεσοβδόμαδα και ανέκτησαν τις ελπίδες τους για παραμονή. Δείτε τη βαθμολογία και θα καταλάβετε.

Μάντσεστερ Σίτι

Το Λιγκ Καπ το πήρε, στο Κύπελλο έχει φτάσει μέχρι τον τελικό (αντιμετωπίζει τη Γουότφορντ τον Μάιο), στο πρωτάθλημα διεκδικεί την πρώτη θέση, όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ σκόνταψε ξανά. Χρονιά ορόσημο για τους «Σίτιζενς», που θα είναι ευχαριστημένοι αν πετύχουν το αγγλικό τρεμπλ. Η Σίτι έχει μαζέψει ήδη 83 πόντους στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορεί να πιάσει τους 100 που είχε πέρσι, ωστόσο μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα. Απομένουν 5 ματς και αν τα πάρει όλα, κατακτά τον τίτλο. Κατά σειρά έχει να παίξει με Τότεναμ εντός (Σάββατο, 19/04), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός (Μ. Τετάρτη), Μπέρνλι εκτός, Λέστερ εντός και Μπράιτον εντός. Δύσκολο μεν το πρόγραμμα, αλλά σκεφτείτε ότι μετράει 13 νίκες στα 14 τελευταία παιχνίδια της!

Αποδόσεις

Οι μπουκ δίνουν φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι για κατάκτηση, σε απόδοση 1.75. Στο 2.00 βρίσκουμε τη Λίβερπουλ και το πιθανότερο είναι αυτές οι αποδόσεις να μείνουν ως έχουν μέχρι το βράδυ της Μ. Τετάρτης. Αν η Σίτι γκελάρει στο «Ολντ Τράφορντ», εννοείται ότι η Λίβερπουλ θα γυρίσει σε φαβορί.

 

Α’ Γερμανίας

Οσοι περίμεναν (ή είχαν ποντάρει) ότι φέτος η… σαλατιέρα δεν θα περάσει από το Μόναχο, ένιωθαν δικαιωμένοι μέχρι αρχές Δεκέμβρη, όταν η Μπάγερν πετούσε βαθμούς δεξιά κι αριστερά. Αλλά μια ομάδα που έχει το know how δεν εγκαταλείπει έτσι εύκολα τη μάχη. Στα 17 τελευταία ματς οι Βαυαροί πανηγύρισαν 15 νίκες, μάζεψαν τη διαφορά που είχε χτίσει η Ντόρτμουντ και μάλιστα προσπέρασαν την αντίπαλό τους πριν από 15 μέρες, με εκείνο το επιβλητικό 5-0 στο (υποτιθέμενο) ντέρμπι. 

Απομένουν ωστόσο 5 αγωνιστικές και μπορούμε να δούμε κι άλλες ανατροπές. Πριν μελετήσουμε τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν οι δύο υποψήφιοι για τον τίτλο, θυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας (τώρα η Μπάγερν έχει 67 βαθμούς, έναντι 66 της Ντόρτμουντ) ισχύουν κατά σειρά: η καλύτερη διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς και η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς. Στα τρία από τα τέσσερα κριτήρια, τούτη τη στιγμή η Μπάγερν υπερτερεί.

Μπάγερν

Μόνο δύο ταξίδια περιλαμβάνει το υπολειπόμενο πρόγραμμα για τους Βαυαρούς. Το Σάββατο υποδέχονται τη Βέρντερ, μετά πάνε στη γειτονική Νυρεμβέργη, φιλοξενούν το Αννόβερο, επισκέπτονται τη Λειψία και κλείνουν με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Μόναχο. Για τα τρία εντός έδρας ματς, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι. Λογικά, θα κάνουν το 3Χ3. Ομως, τόσο το ταξίδι στη Νυρεμβέργη, η οποία καίγεται για βαθμούς, όσο (πολύ περισσότερο) η επίσκεψη στη Λειψία κρύβουν παγίδες και οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να στοιχίσει.

Ντόρτμουντ

Εχει πολύ δυσκολότερο πρόγραμμα από την Μπάγερν. Αυτό είναι δεδομένο. Ομως, πλέον δεν κουβαλά την ταμπέλα του φαβορί, είναι αουτσάιντερ για τον τίτλο, άρα παίζει με λιγότερο άγχος. Η Μπορούσια έχει να αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ εκτός, τη Σάλκε εντός, τη Βέρντερ εκτός, την Ντίσελντορφ εντός και την Γκλάντμπαχ εκτός. Δηλαδή, και τα δύο εντός έδρας είναι με… άσπονδους γείτονες, ενώ τα δύο από τα τρία εκτός με ομάδες από το πάνω μισό της κατάταξης.

Αποδόσεις

Μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, σύμφωνα με τους μπουκ, η Μπάγερν σε απόδοση μόλις 1.28. Αρκετά υψηλό το 3.75 της Ντόρτμουντ, ενώ στη λίστα βρίσκουμε και τη Λειψία (απέχει 8 βαθμούς από την κορυφή) σε απόδοση 3.000!

 

100% Νόμιμο Online Στοίχημα

 

Α’ Ολλανδίας

Η Αϊντχόφεν ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με 13 σερί νίκες. Εκεί, τέλη Νοεμβρίου, έχασε στο Ρότερνταμ από τη Φέγενορντ, αλλά ακολούθησαν άλλες 5 νίκες σε 6 αγώνες. Σύνολο, 18 στα 20 πρώτα ματς. Κάπως έτσι έχτισε μια ασφαλή διαφορά από τον Αγιαξ, ο οποίος με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες στο ίδιο διάστημα βρέθηκε μέχρι και 3ος. Μάλιστα, όταν ήρθε και η ήττα από τη Χέρενφεν, άπαντες πίστεψαν ότι The Game Is Over. Μέγα λάθος. 

Ο «Αίαντας» πήρε το… ξίφος του στη συνέχεια, αποτελείωσε όλους τους «εχθρούς» που βρέθηκαν στο διάβα του και πλέον κάθεται στο θρόνο του ολλανδικού πρωταθλήματος. Εστω και σε ισοβαθμία υπερτερεί της PSV και στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές καλείται να υπερασπιστεί την πρωτοπορία του. Τούτη τη στιγμή έχει +78 διαφορά τερμάτων, έναντι +66 της Αϊντχόφεν και είναι πολύ πιθανό στο τέλος ο τίτλος να κριθεί στα γκολ.

Αγιαξ

«Αλωσε τη Μαδρίτη, άλωσε το Τορίνο, στο Γκρόνινγκεν θα κολλήσει;». Σωστή η ερώτηση, αλλά μην ξεχνάτε ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πιτσιρίκια του Τεν Χαχ παίζουν χωρίς άγχος, σε όλα τα νοκ άουτ ήταν το αουτσάιντερ, ενώ στην Eredivisie φέρνουν τη στάμπα του φαβορί. Από το Γκρόνινγκεν και το πανέμορφο γήπεδο της τοπικής ομάδας ξεκινάει η διαδρομή του Αγιαξ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Στη συνέχεια, υποδέχεται τη Φιτέσε, μετά παίζει εκτός με την Ντε Γκράαφσαπ και κλείνει με την Ουτρέχτη στο Αμστερνταμ. Πολύ πιθανό να κάνει το 4Χ4 και να περιμένει τα αποτελέσματα της PSV.

PSV Αϊντχόφεν

Δεν είναι μόνο ότι έχασε την πρώτη θέση από τον Αγιαξ, είναι ότι τελευταία βγάζει προβλήματα στην άμυνα. Δέχτηκε επτά γκολ στα 4 τελευταία ματς, πάρα πολλά για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Από την άλλη, πρέπει να αυξήσει και την επιθετική της παραγωγή, μήπως καλύψει το -12 στα γκολ που έχει αυτή τη στιγμή από τον αντίπαλό της. Η PSV παίζει κατά σειρά με Ντεν Χάαγκ εντός, Βίλεμ εκτός, Χέρακλες εντός και Αλκμααρ εκτός. Πιο δύσκολο πρόγραμμα σε σχέση με τον Αγιαξ, ειδικά το τελευταίο ματς με την ΑΖ είναι εξαιρετικά αμφίρροπο.

Αποδόσεις

Το +12 που έχει ο Αγιαξ στη διαφορά τερμάτων από την Αϊντχόφεν, του δίνει το προβάδισμα στη μάχη του τίτλου, κάτι που αποτυπώνεται και στις αποδόσεις. Στο 1.65 προσφέρεται ο «Αίαντας» να κόψει πρώτος το νήμα, στο 2.20 η PSV. Και όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη του πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες θα προσπαθούν να φορτώνουν με γκολ τις αντίπαλες εστίες…

 

Οι βαθμολογίες και τα στατιστικά σε όλα τα πρωταθλήματα

 

Α’ Πορτογαλίας

Ο λόγος που βλέπετε πρώτη στη βαθμολογία την Μπενφίκα δεν είναι η διαφορά τερμάτων. Πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία στο πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι τα μεταξύ τους παιχνίδια και οι «αετοί» έχουν δύο νίκες επί της Πόρτο φέτος: 1-0 εντός, 2-1 εκτός. Αρα, θεωρητικά η Μπενφίκα έχει… έναν βαθμό περισσότερο από την αντίπαλό της και αν πετύχει 5 νίκες μέχρι το φινάλε, θα κατακτήσει τον τίτλο.

Μπενφίκα

Από τα μέσα Νοεμβρίου έχει κάνει επική αντεπίθεση στο πρωτάθλημα, με 18 νίκες σε 20 ματς. Δεν τα κατάφερε μόνο με την Πορτιμονένσε όπου ηττήθηκε 2-0 με δύο αυτογκόλ (!) και με την Μπελενένσες, όπου μέχρι το 65’ νικούσε 2-0. Γίνονται κι αυτά… Ωστόσο, η πιο σημαντική νίκη ήταν αυτή στο «Ντραγκάο» με 2-1, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ στα 13 τελευταία λεπτά έπαιξε με 10 παίκτες. Εκεί, έδειξε αποφασισμένη να διεκδικήσει την 1η θέση, μεταφέροντας την πίεση στην Πόρτο. Στη συνέχεια η Μπενφίκα έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά τη Μαρίτιμο εντός, την Μπράγκα εκτός, την Πορτιμονένσε εντός, τη Ρίο Αβε εκτός και τη Σάντα Κλάρα εντός. Από τα πέντε ματς, το πιο δύσκολο είναι αυτό με την Μπράγκα την Κυριακή του Πάσχα.

Πόρτο

Και οι «δράκοι» έχουν τρία εντός έδρας ματς μέχρι το φινάλε, το ένα πάντως είναι… επικίνδυνο, καθώς υποδέχονται τη Σπόρτινγκ την τελευταία αγωνιστική. Πριν από αυτό, παίζουν κατά σειρά με Σάντα Κλάρα εντός, Ρίο Αβε εκτός, Αβες εντός και Νασιονάλ εκτός. Δεν τους αρκεί να κάνουν 5 νίκες, πρέπει παράλληλα κάπου να γκελάρει η Μπενφίκα. Προφανώς, όλες οι ελπίδες της Πόρτο στρέφονται στην Μπράγκα…

Αποδόσεις

Η ισοβαθμία υπέρ της Μπενφίκα τής δίνει τον πρώτο λόγο στις αποδόσεις για κατάκτηση του τίτλου. Οι Λουζιτανοί βρίσκονται στο 1.70, ενώ η Πόρτο ανεβαίνει πάνω από 2.00, στο 2.15 πιο συγκεκριμένα. Στη λίστα υπάρχουν και άλλες δύο ομάδες (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας 100.00 και Μπράγκα με 500.00), αλλά μάλλον «διακοσμητική» είναι η παρουσία τους…

 

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip