Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.04.19|18:35

Kingbet Kingbet

Σε απολογία ο Σκόουλς για τα 140 στοιχήματα σε 4 χρόνια!

σε-απολογία-ο-σκόουλς-για-τα-140-στοιχήμα-170240

Η Αγγλική Ομοσπονδία κάλεσε σε απολογία τον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, με την κατηγορία της παράνομης στοιχηματικής δραστηριότητας που είχε τα τελευταία 4 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Σκόουλς πόνταρε σε 140 διαφορετικά στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες από τις 17 Αυγούστου 2015 μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2019. Στο διάστημα αυτό ήταν (και εξακολουθεί να είναι) στη διοίκηση της Σάλφορντ (που τώρα αγωνίζεται στη Νάσιοναλ Λιγκ και διεκδικεί την άνοδο στη Λιγκ 2) και σύμφωνα με το νόμο, απαγορεύεται οποιοσδήποτε εμπλέκεται με το ποδόσφαιρο να έχει στοιχηματικές δραστηριότητες.

 

Νέο Pamestoixima.gr με τις αποδόσεις που ήθελες!

 

Ο Σκόουλς θα πρέπει να απολογηθεί ως τις 26 Απριλίου 2019. Υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε πρόσφατα την προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνοντας την Ολνταμ, ομάδα που αγωνίζεται στη Λιγκ 2 Αγγλίας. Αποχώρησε, όμως, κακήν κακώς καθώς σε 7 παιχνίδια κέρδισε μόλις το ένα, έχοντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. 

Οι κατηγορίες τον «βαραίνουν» για το διάστημα πριν αναλάβει την Ολνταμ, όσο ήταν στη διοίκηση της Σάλφορντ. Εκεί, μαζί με τους Γκιγκς, Φιλ Νέβιλ, Γκάρι Νέβιλ, Μπατ και Μπέκαμ διατηρούν το 60% των μετοχών.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip