Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.01.22|17:01

Kingbet Kingbet

Σαν σήμερα: Το πρώτο κουπόνι του ΟΠΑΠ το 2000!

σαν-σήμερα-το-πρώτο-κουπόνι-του-οπαπ-το-168016

Σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2000, κυκλοφόρησε το πρώτο κουπόνι ΟΠΑΠ. Το τετραήμερο πρόγραμμα περιελάμβανε 75 αγώνες από μόλις 6 χώρες: Βέλγιο, Ιταλία, Αγγλία, Γαλλία, Σκωτία και Ισπανία. Οι παίκτες είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία μόνο σημεία: άσο, Χ, διπλό. Κάθε δελτίο έπρεπε να περιλαμβάνει τουλάχιστον 4 αγώνες και μάξιμουμ 10. Μιλάμε δηλαδή για ένα άλλο… σπορ σε σχέση με σήμερα.

 

[pamestoixima_desktop keimeno_etaireias=”Καλύτερο από ποτέ με δυνατές αποδόσεις και σούπερ προσφορές!” width=”50%”]

 

Το 1.10 της Σέλτικ

Η χαμηλότερη τιμή στο πρώτο κουπόνι του ΟΠΑΠ ήταν το 1.10 της Σέλτικ με την Ινβερνές για το Κύπελλο. Οι 4000 οπαδοί της Ινβερνές που κατέβηκαν στο «Σέλτικ Παρκ» για το νοκ άουτ παιχνίδι του 3ου γύρου έφυγαν άπραγοι, καθώς το ματς αναβλήθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων που έθεσαν σε επικινδυνότητα την ανατολική εξέδρα του γηπέδου, Lisbon Lions Stand.

Πολλοί από αυτούς έκαναν τη διαδρομή Χάιλαντς – Γλασκώβη στις 8 Φεβρουαρίου που ορίστηκε τελικά η πρώτη συνάντηση στην ιστορία της ομάδας τους με τη Σέλτικ. Τελικό αποτέλεσμα 3-1 για την Ινβερνές, διπλό που προσφερόταν στο 15.00.

Το 1.15 της Γιουβέντους

Η δεύτερη χαμηλότερη τιμή στο παρθενικό κουπόνι του ΟΠΑΠ ήταν ο άσος της Γιουβέντους με την Κάλιαρι. Οι Ζιντάν, Ντελ Πιέρο και Ντάβιντς είχαν προσπάθειες για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το 1-1 του πρώτου μέρους παρέμεινε και στέρησε από την ομάδα του Αντσελότι τους δύο επιπλέον βαθμούς που συνέβαλαν στην απώλεια του τίτλου – η Γιούβε έχασε το πρωτάθλημα για έναν βαθμό από τη Λάτσιο. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα είδαν το 1.15 του άσου να σπάει, η Κάλιαρι στο τέλος υποβιβάστηκε, αλλά τουλάχιστον όσοι έκλειναν τετράδα με το άλλο 1.15 του κουπονιού, αυτό της Νταντί Γιουνάιτεντ επί της Εϊρ για το Κύπελλο Σκωτίας, δικαιώθηκαν (2-0).

Μπέκαμ στο 87’

Το γκολ του Μπέκαμ στο 87’ «έσωσε» όσους είχαν ποντάρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μίντλεσμπρο (1-0). Η νίκη των πρωταθλητών Αγγλίας ήταν ο ένας από τους 39 άσους που «βγήκαν» στους 74 αγώνες του κουπονιού που διεξήχθησαν. Στους 15 νίκησαν οι ομάδες που ήταν φιλοξενούμενες, ενώ 20 παιχνίδια από τα 74 έληξαν ισόπαλα. Ειδικά στην Τσάμπιονσιπ (ΑΓ1 τότε), εμφανίστηκαν έξι σερί «Χ» (αγώνες υπ’ αριθμόν 10-15).

kuponi

Σάββας Σπανούδης

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip