Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.05.20|12:41

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ολες οι προσφορές* για τα σημερινά ματς της Μπουντεσλίγκα

ολες-οι-προσφορές-για-τα-σημερινά-ματς-169785

Η Μπάγερν πέρασε νικηφόρα από το Ντόρτμουντ και έκανε το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ξεφεύγοντας 7 βαθμούς από τους διώκτες της. Στα άλλα χθεσινά παιχνίδια, Αϊντραχτ και Φράιμπουργκ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 σε ένα χορταστικό ματς, η Λεβερκούζεν έπεσε θύμα έκπληξης κόντρα στη Βόλφσμπουργκ (1-3), ενώ Βέρντερ και Γκλάντμπαχ έμειναν στο 0-0.

Η εμβόλιμη αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα συνεχίζεται σήμερα με πέντε αναμετρήσεις:

Λειψία – Χέρτα

Χόφενχαϊμ – Κολωνία

Ντίσελντορφ – Σάλκε

Αουγκσμπουργκ – Πάντερμπορν

Ουνιόν Βερ. – Μάιντζ

 

Προσφορές*

Με το πρωτάθλημα της Γερμανίας να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση και στο στοίχημα αυτή την περίοδο, οι στοιχηματικές παίζουν με τη σειρά τους τη δική τους… μπάλα, κάνοντας προσφορές* σε όλες τις αναμετρήσεις της Α’ Γερμανίας. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τι προσφέρει* για τα σημερινά παιχνίδια η κάθε στοιχηματική.

Novibet

Με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις* και Novi Specials*!

Το γερμανικό πρωτάθλημα, ελλείψει των υπόλοιπων μεγάλων, αλλά και λόγω της ποιότητάς του, καθηλώνει το φίλαθλο κοινό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Θεαματικοί αγώνες, μεγάλες συγκινήσεις, ανατροπές και πολλά γκολ συνθέτουν το σκηνικό στη χώρα της… σαλατιέρας.

Η Novibet προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια, αφού παίζονται και πάλι με 0% γκανιότα*.

Για κάθε ένα από τα σημερινά παιχνίδια προσφέρονται 400+ αγορές. Μπορεί κανείς να βρει -μεταξύ άλλων- τα σουτ και τις ασίστ των παικτών, combo στοιχήματα και πλήθος αγορών για τα χρονικά διαστήματα του αγώνα.

Μάλιστα, σε ότι αφορά τον αγώνα Λειψία – Χέρτα, στη Nοvibet -πέρα από τις υπόλοιπες αγορές- παίζει με Novi Specials (ειδικά στοιχήματα δηλαδή που αφορούν πολλές επί μέρους κατηγορίες, όπως είναι αν θα καταλογιστεί πέναλτι, αν θα υπάρξει παρέμβαση VAR, ποιος θα πάρει τη σέντρα, ποιες θα είναι οι καθυστερήσεις σε α’ και β’ ημίχρονο και διάφορα στοιχήματα για κίτρινες και κόκκινες κάρτες και πολλά άλλα), καθώς και ενισχυμένες αποδόσεις!

*Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια με την ειδική ένδειξη

** Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσία

 

 

Stoiximan

Με 0% γκανιότα* οι αγώνες της Μπουντεσλίγκα

Η συνέχεια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα παίζει και πάλι με 0% γκανιότα* στον stoiximan. Πέντε αναμετρήσεις, με παιχνίδι που ξεκινάει νωρίτερα (19:30) ανάμεσα στη Λειψία και τη Χέρτα να ξεχωρίζει.

Επιπλέον, όλα τα ματς είναι διαθέσιμα σε Live Streaming, ενώ στην κάθε αναμέτρηση προσφέρονται περισσότερες από 450 αγορές!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.  

 

Pamestoixima

Πέντε ματς στην Μπουντεσλίγκα, όλα με 0% γκανιότα*!

Η 28η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα συνεχίζεται σήμερα, με πέντε αναμετρήσεις. 

Στις 19:30, η Λειψία υποδέχεται τη Χέρτα και θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για τον τίτλο ζωντανές, αν και δεν δείχνει σε φόρμα. Οι φιλοξενούμενοι Βερολινέζοι είναι εντυπωσιακοί μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και δεν θα αποτελέσει έκπληξη να κατορθώσουν εκ νέου να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.

Όλα τα υπόλοιπα ματς ξεκινούν στις 21:30.

Η σύγκρουση της Χόφενχαϊμ με την Κολωνία γίνεται με φόντο τη μέση της βαθμολογίας. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι όποια εκ των δυο ομάδων κατορθώσει να κερδίσει απόψε, θα παραμείνει σε τροχιά διεκδίκησης εισιτηρίου για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο Ντίσελντορφ, η τοπική Φορτούνα φιλοξενεί τη Σάλκε, σε παιχνίδι που αμφότερες οι ομάδες στοχεύουν στους τρεις βαθμούς. Οι μεν γηπεδούχοι για να αυξήσουν τη διαφορά τους από τις δυο τελευταίες θέσεις, οι δε φιλοξενούμενοι για να πλησιάσουν στην προνομιούχο εξάδα. 

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Αουγκσμπουργκ και Πάντερμπορν έχει φαβορί και αυτό είναι οι γηπεδούχοι που χρειάζονται μία νίκη για να ξεμπερδέψουν από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν ουραγοί και δύσκολα θα ανατρέψουν την κατάσταση στις εναπομείνασες αγωνιστικές.

Στο Βερολίνο, η Ουνιόν αντιμετωπίζει τη Μάιντς σε ματς που η φράση «ο θάνατός σου, η ζωή μου» ταιριάζει γάντι. Αμφότερες οι ομάδες πασχίζουν να διατηρηθούν μακριά από τις τρεις τελευταίες θέσεις και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Μικρές οι μεταξύ τους διαφορές, φαίνεται αυτό και από τους μόλις τρεις βαθμούς που τις χωρίζουν στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο Pamestoixima.gr παίζεις όλα τα σημερινά παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα με 0% γκανιότα*!

*Ισχύει μόνο για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη των αγώνων.

ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114

 

Interwetten

Η Μπουντεσλίγκα επιστρέφει με πλούσια ειδικά στοιχήματα

Η Μπουντεσλίγκα είναι το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα που επιστρέφει στη δράση μετά το λουκέτο λόγω κορωνοϊού, με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής το προσεχές τριήμερο. Το πρόγραμμα ξεκινά το μεσημέρι του Σαββάτου με έξι αναμετρήσεις, συνεχίζεται την Κυριακή με άλλους δύο, ενώ ολοκληρώνεται με την κόντρα μεταξύ Βέρντερ και Λεβερκούζεν στις 21:30 της Δευτέρας.

Το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σάλκε μαγνητίζει τα βλέμματα, και στην Interwetten μπορείς να βρεις 324 επιλογές για κάθε γούστο.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά ενόψει των εννιά αγωνιστικών που ακολουθούν. Ποια ομάδα θα συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο υπολειπόμενο διάστημα; Πόσα γκολ θα πετύχουν οι Bombers Λεβαντόφσκι, Χάνλαντ και Βέρνερ;

Η συχνή συμμετοχή σε παίγνια εκθέτει σε κίνδυνο εθισμού και απώλεια περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Απαγορεύεται να παίζουν τυχερά παίγνια άτομα κάτω των 21 ετών. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.  

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip