Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.05.19|10:06

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Τένις Ρολάν Γκαρός: Πρόγραμμα, αποδόσεις, στοίχημα

τένις-ρολάν-γκαρός-πρόγραμμα-αποδόσε-168021

Το δεύτερο κατά σειρά Γκραν Σλαμ της σεζόν είναι το Ρολάν Γκαρός, το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου με τη διεξαγωγή του πρώτου γύρου. Ολοκληρώνεται στις 9 Ιουνίου με τον μεγάλο τελικό των Ανδρών. Τεράστιο το ελληνικό ενδιαφέρον, αφού θα δώσουν κανονικά το παρόν οι φορμαρισμένοι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη.

Τένις Ρολάν Γκαρός

Το Ρολάν Γκαρός είναι το δεύτερο κατά σειρά Γκραν Σλαμ και διεξάγεται κάθε χρόνο τον Μάιο στο Παρίσι. Είναι το μοναδικό Γκραν Σλαμ που διεξάγεται σε χωμάτινη επιφάνεια. Φέτος υπάρχουν δύο πολύ σημαντικές αλλαγές. Η πρώτη έχει να κάνει με το σκέπαστρο που τοποθετήθηκε στα κεντρικά γήπεδα, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις στο πρόγραμμα λόγω καιρικών συνθηκών. Η δεύτερη έχει να κάνει με την αύξηση των οικονομικών επάθλων. 

Τα κεντρικά γήπεδα είναι το Φιλίπ Σατριέ χωρητικότητας 15.225 θεατών και το Σουζάν Λενγκλέν που χωράει 10.068 θεατές. Σε αυτά τα δύο διεξάγονται παραδοσιακά τα σπουδαιότερα ματς της διοργάνωσης. Ακολουθούν το Σιμόν Ματιέ, 5.000 θέσεων και το Court 1, 3.800 θέσεων. Φυσικά υπάρχουν και πολλά μικρότερα γήπεδα για να καλύψουν τον μεγάλο αριθμό αγώνων στους πρώτους γύρους. 

Η διάρκεια του συγκεκριμένου Γκραν Σλαμ είναι δύο βδομάδες. Το φετινό ανοίγει την αυλαία του την Κυριακή 26 Μαΐου και ολοκληρώνεται με τους τελικούς τένις Ρολάν Γκαρός των Γυναικών στις 8 Ιουνίου και των Ανδρών στις 9 Ιουνίου.

Τηλεοπτικές μεταδόσεις και Live Αγώνες

Φέτος οι λάτρεις του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση το Ρολάν Γκαρός από τους δέκτες της ΕΡΤ, αλλά και συνδρομητικά μέσω της NOVA από το Eurosport. Παράλληλα όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των αγώνων στο kingbet.net, μέσω των live αγώνων

Οικονομικά έπαθλα

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε επίσημα η αύξηση των χρηματικών επάθλων στο φετινό Ρολάν Γκαρός. Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης τα χρηματικά έπαθλα που θα δοθούν συνολικά ξεπερνούν τα 40 εκατ. ευρώ. Σε σχέση με πέρσι υπάρχει αύξηση της τάξεως του 8%. Παράλληλα ο πρόεδρος της FFT, Μπερνάρντ Γκιουντιτσέλι ανακοίνωσε πως οι παίκτες που θα αποκλειστούν την πρώτη εβδομάδα θα έχουν μια αύξηση στα χρηματικά τους έπαθλα που θα αγγίξει το 10%. Οι νικητές σε άνδρες και γυναίκες θα πάρουν από 2.300.000 ευρώ, ενώ οι νικητές των διπλών θα μοιραστούν το ποσό των 580.000 ευρώ. 

Προηγούμενοι νικητές Roland Garros

Πολυνίκης του θεσμού και βασιλιάς του χώματος δεν είναι άλλος από τον Ράφαελ Ναδάλ με 11 κατακτήσεις. Πέρσι σήκωσε το τρόπαιο επικρατώντας του Τίεμ στον μεγάλο τελικό με 3-0. Την τελευταία 15ετία εκτός από τον Ισπανό έχουν ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου οι Γκαούντιο, Φέντερερ, Βαβρίνκα και Τζόκοβιτς από μία φορά. Στις γυναίκες η Κρις Εβερτ κλέβει την παράσταση με επτά κατακτήσεις. Ακολουθούν η Στέφι Γκραφ με 6, η Ζιστίν Ενάν με 4 και η Σερένα Γουίλιαμς με 3. 

 

To Γαλλικό Όπεν παίζει στη Novibet

 

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ (ΑΝΔΡΕΣ)

2009    Ρότζερ Φέντερερ

2010    Ράφαελ Ναδάλ

2011    Ράφαελ Ναδάλ

2012    Ράφαελ Ναδάλ

2013    Ράφαελ Ναδάλ

2014    Ράφαελ Ναδάλ

2015    Σταν Βαβρίνκα

2016    Νόβακ Τζόκοβιτς

2017    Ράφαελ Ναδάλ

2018    Ράφαελ Ναδάλ

ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

2009    Σβετλάνα Κουζνέτσοβα

2010    Φραντσέσκα Σκιαβόνε

2011    Να Λι

2012    Μαρία Σαράποβα

2013    Σερένα Γουίλιαμς

2014    Μαρία Σαράποβα

2015    Σερένα Γουίλιαμς

2016    Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα

2017    Γέλενα Οσταπένκο

2018    Σιμόνα Χάλεπ

Στοίχημα για νικητή Ρολάν Γκαρός

Υπάρχουν πολλά προγνωστικά τένις με αυξημένες πιθανότητες επαλήθευσης όσον αφορά τον νικητή του φετινού Ρολάν Γκαρός. Πρώτο και αδιαφιλονίκητο φαβορί στους Ανδρες στις στοιχηματικές είναι ο Ράφαελ Ναδάλ. Είναι ο πολυνίκης του θεσμού, λατρεύει το χώμα και έρχεται με φόρα από την κατάκτηση του τουρνουά της Ρώμης σε παρόμοια επιφάνεια. Το 1.95 της Novibet αποτελεί πρόκληση. Ακολουθεί ο φιναλίστ της Ρώμης, Νόβακ Τζόκοβιτς στο 3.00 και ο περσινός φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός, Ντομινίκ Τιέμ στο 5.50.

Οσον αφορά τις γυναίκες η περσινή νικήτρια Σιμόνα Χάλεπ παραμένει το μεγάλο φαβορί και φέτος στο 5.00 της Novibet και έπονται η φορμαρισμένη Μπέρτενς στο 9.50, η Ναόμι Οσάκα στο 12.25 και η Σερένα Γουίλιαμς στο 13.00. Από αυτές τις τέσσερις θα απέκλεια την Μπέρτενς, που στα δύσκολα παρουσιάζει πολλά σκαμπανεβάσματα και τη Σερένα που παραδοσιακά στο χώμα δεν τα πηγαίνει καλά, σε σχέση με τις υπόλοιπες επιφάνειες. 

Τσιτσιπάς αποδόσεις

Από τα πιο καυτά ονόματα του φετινού Ρολάν Γκαρός, αλλά και συνολικά της χρονιάς είναι αναμφισβήτητα ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Ελληνας τενίστας μπαίνει στη διοργάνωση ως Νο 6, που αποτελεί την υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί στη σύντομη επαγγελματική καριέρα του. Μέσα στο 2019 έχει φτάσει στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν, κατέκτησε το τουρνουά της Μασσαλίας, ήρθε δεύτερος στο Ντουμπάι, κατέκτησε το τρόπαιο στο Εστορίλ κερδίζοντας τον Κουέβας και έφτασε στον τελικό της Μαδρίτης χάνοντας από τον Τζόκοβιτς, ενώ νωρίτερα είχε επικρατήσει του Ναδάλ. Στο φετινό Ρολάν Γκαρός προσφέρεται ως τέταρτο φαβορί με απόδοση 16.50 στη Novibet. 

Σάκκαρη αποδόσεις

Η Μαρία Σάκκαρη ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της μέσα στο 2019, αφού για πρώτη φορά κατάφερε πριν από λίγες μέρες να πατήσει στο Νο 28 της παγκόσμιας κατάταξης μετά την πρόκριση επί της Μλαντένοβιτς στα προημιτελικά της Ρώμης. Λίγο νωρίτερα κατάφερε να κατακτήσει και τον πρώτο μεγάλο τίτλο από τη μέρα που έγινε επαγγελματίας κερδίζοντας στον τελικό του Ραμπάτ με 2-1 την Κόντα κάνοντας σπουδαία ανατροπή. Στο πρώτο Γκραν Σλαμ της φετινής σεζόν, το Αυστραλιανό Οπεν έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο. Οσον αφορά το φετινό Ρολάν Γκαρός προσφέρεται στην 20η θέση από πλευράς φαβορί και σε απόδοση 42.00 στη Novibet.

Κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα στο Γαλλικό Όπεν

 

 
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip