Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.04.19|13:26

Kingbet Kingbet

Πρέμιερ Λιγκ: Ενας μήνας χωρίς ισοπαλία!

πρέμιερ-λιγκ-ενας-μήνας-χωρίς-ισοπαλί-170250

Ενας μήνας συμπληρώνεται σήμερα από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε ισοπαλία στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ!

16 Μαρτίου, Vitality Stadium. Η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Νιουκάστλ, για την 31η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Το α’ ημίχρονο κυλά σε χαμηλούς ρυθμούς, μέχρι λίγο πριν από το τελευταίο σφύριγμα του Μάικ Ντιν για το πρώτο 45λεπτο. Η Νιουκάστλ κερδίζει φάουλ, καμιά δεκαριά μέτρα έξω από την περιοχή του Μπόρουτς. Ο Ροντόν με αριστοτεχνική εκτέλεση στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Πολωνού κίπερ και οι «ανθρακωρύχοι» ανοίγουν το σκορ.

Πρέμιερ Λιγκ

Με το που ξεκινά το β’ ημίχρονο, ο Ντιν εξαντλεί την αυστηρότητά του και καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Μπόρνμουθ (48ο λεπτό) σε κράτημα του Ακέ και ο Τζόσουα Κινγκ δεν αστοχεί από την άσπρη βούλα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 81’ ο Σολάνκε (έχει μπει στο ματς πριν από 6 λεπτά) πασάρει μέσα στη μεγάλη περιοχή στον Κινγκ και ο Νορβηγός πλασάρει εύστοχα τον Ντουμπράβκα, δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους, 2-1.

Και φτάνουμε στο 94ο λεπτό, σε μια από τις τελευταίες απόπειρες της Νιουκάστλ να φτάσει στην ισοφάριση. Ενα ξερό σουτ του Σκωτσέζου Ματ Ρίτσι «τρυπάει» τα χέρια του Μπόρουτς και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα, 2-2.

Θα αναρωτιέστε τώρα «γιατί περιγράφετε ένα ματς που έγινε πριν από 30 μέρες;». Για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνο το 2-2 ήταν η τελευταία ισοπαλία που έχει εμφανιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Εκτοτε, διεξήχθησαν 33 αγώνες και σε όλους υπήρξε νικητής. Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι βγήκαν 20 άσοι και 13 διπλά.

Αν πάμε το χρόνο λίγο πιο πίσω, τα συμπεράσματα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά. Στα 55 τελευταία ματς πρωταθλήματος έχουν εμφανιστεί μόλις 3 ισοπαλίες. Αυτή που αναφέραμε παραπάνω (Μπόρνμουθ – Νιουκάστλ 2-2), το 1-1 στο Τσέλσι – Γουέστ Χαμ (με τον Αζάρ να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις) και το 0-0 στο Εβερτον – Λίβερπουλ!

Ας δούμε τώρα τη συνολική στατιστική του φετινού πρωταθλήματος. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 335 ματς και οι άσοι αγγίζουν το 50% (για την ακρίβεια, 49,25), καθώς έχουν εμφανιστεί σε 165 φορές. Οι ισοπαλίες έχουν το πολύ χαμηλό 17,31% (με μόλις 58 εμφανίσεις), ενώ τα διπλά βρίσκονται στο 33,43% (με 112 εμφανίσεις).

Μπράιτον – Κάρντιφ

Και κλείνουμε με το αποψινό ματς στο κουπόνι, Μπράιτον – Κάρντιφ. Αμφίρροπο, φαίνεται και από τις αποδόσεις. Εξάλλου, και οι δύο ομάδες θέλουν πόντους, η μεν γηπεδούχος για να ηρεμήσει, αυξάνοντας την απόσταση από τη 18η θέση στους 8 βαθμούς, η δε φιλοξενούμενη για να ρίξει την τελευταία της ζαριά στη μάχη της παραμονής. Αν δεν πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό απόψε, ουσιαστικά θα χρειαστεί υπέρβαση στη συνέχεια, καθώς θα πρέπει να καλύψει χάντικαπ 5 τουλάχιστον πόντων σε 4 αγωνιστικές.

 

Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip