Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

30.03.21|09:29

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ειδικά στοιχήματα πλέι οφ: Προβάδισμα του Αρη για τη δεύτερη θέση

ειδικά-στοιχήματα-πλέι-οφ-προβάδισμα-168892

Μπορεί να απομένουν εννέα αγωνιστικές για το φινάλε των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, όμως η αναζήτηση πρωταθλητή έχει σταματήσει ουσιαστικά εδώ και καιρό. Μόνο μαθηματικά δεν έχει κατακτήσει ακόμα τον τίτλο ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει διαφορά ασφαλείας 19 βαθμών από τον δεύτερο Aρη. Τον Αρη που έχει προβάδισμα τόσο στη βαθμολογία όσο και στις αποδόσεις των στοιχηματικών για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

 

 

Συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης προσφέρονται στο 2.40 για να τερματίσουν ψηλότερα από όλους πλην του Ολυμπιακού. Πολύ κοντά, με απόδοση 2.65, βρίσκεται ο συμπολίτης ΠΑΟΚ. Αουτσάιντερ η ΑΕΚ, η οποία απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τον Αρη, όμως διανύει κακό φεγγάρι. Η απόδοσή της παίζει στο 4.50. Αρκετά πιο ψηλά η τιμή του Παναθηναϊκού (15.00), που μετά το 2-2 στην Τρίπολη έχει υποχωρήσει στο -5 από τη δεύτερη θέση και κυρίως δεν πείθει με την αγωνιστική του κατάσταση. Απόλυτο αουτσάιντερ ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος πέτυχε τον στόχο του με την είσοδο στην εξάδα και απέχει 8 βαθμούς από τον Αρη. Αν πάντως τα καταφέρει, θα πληρώσει σε απόδοση 50.00.

Ποιοι θα μείνουν εκτός τετράδας;

Η Ελλάδα βγάζει όλο και λιγότερους εκπροσώπους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τη νέα σεζόν, ο πρωταθλητής θα πηγαίνει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τρεις ακόμα ελληνικές ομάδες θα παίζουν στο νέο Conference League. Ο δεύτερος και ο τρίτος των πλέι οφ πηγαίνουν στα προκριματικά της νέας διοργάνωσης, ενώ εκεί μπορεί υπό προϋποθέσεις να βρεθεί και ο τέταρτος της βαθμολογίας, ανάλογα με το ποιος θα κατακτήσει το Κύπελλο. Αρης, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πληρώνουν σε αποδόσεις μικρότερες του 1.10 ώστε να μπουν στην τετράδα, ενώ στο 5.00 συναντάμε τον Παναθηναϊκό και στο 10.00 τον Αστέρα Τρίπολης. Στον αντίποδα, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Αρης πληρώνουν 6.20, 7.50 και 8.50 αντίστοιχα ώστε να τερματίσουν εκτός τετράδας.

 

 

Πλέι άουτ

Υπόθεση για δύο είναι η πρωτιά στα πλέι άουτ, επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε. ΠΑΣ Γιάννινα και Βόλος συγκατοικούν στην έβδομη θέση, με 34 βαθμούς. Στο 2.25 η απόδοση των Ηπειρωτών, στο 2.35 οι Βολιώτες.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει, ασφαλώς, στην ουρά της κατάταξης. Η τελευταία θέση οδηγεί απευθείας στη δεύτερη κατηγορία, ενώ η προτελευταία σε μπαράζ παραμονής. Ως πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό παρουσιάζεται ο Παναιτωλικός (ο οποίος στην παρούσα φάση είναι προτελευταίος, ένα βαθμό πάνω από τη Λάρισα), με απόδοση στο 2.00. Η ΑΕΛ είναι πολύ κοντά (2.25), ενώ ο ΟΦΗ, που επίσης απέχει μόλις ένα βαθμό από την τελευταία θέση, πληρώνει το αρκετά ελκυστικό 5.00.

Αυτές οι τρεις ομάδες έχουν, προφανώς, τον μη κολακευτικό τίτλο του φαβορί για τις δύο τελευταίες θέσεις. Στο 1.40 ο Παναιτωλικός, στο 1.50 η Λάρισα και στο 2.25 ο ΟΦΗ. Αουτσάιντερ η Λαμία (που έχει αέρα έξι πόντων), που δίνει 5.50.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip