Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

04.05.21|10:11

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί Σεν Ζερμέν: Ψαγμένα στατιστικά, προτάσεις και Bet Builder!

μάντσεστερ-σίτι-παρί-σεν-ζερμέν-ψαγμέ-163676

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε θα επιχειρήσει να… τελειώσει τη δουλειά. Παρακάτω θα δούμε μια στατιστική ανάλυση του ζευγαριού, αλλά και προτάσεις που προκύπτουν από την έως τώρα πορεία τους.

 

 

Πρώτοι σκόρερ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής φέτος για την Παρί Σεν Ζερμέν, έχοντας σκοράρει 25 γκολ στο πρωτάθλημα και άλλα 8 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ισως όμως στο σημερινό ματς αξίζει το ρίσκο με τον Νεϊμάρ. Από πλευράς Μάντσεστερ Σίτι πρώτος σκόρερ είναι ένας μέσος, ο Γκιντογάν, ενώ γενικά οι Αγγλοι σκοράρουν με πολλούς παίκτες.

Σκόρερ

 

Πότε μπαίνουν τα γκολ

Οι δύο ομάδες συνηθίζουν να μπαίνουν από την αρχή επιθετικά στα παιχνίδια τους, γι’ αυτό και πολύ συχνά ανοίγουν τα σκορ στα παιχνίδια τους από το πρώτο ημίχρονο.

Γκολ

 

Ακριβή σκορ

Αγαπημένο σκορ για την Παρί Σεν Ζερμέν είναι το 1-0 και με το συγκεκριμένο σκορ έχει υποστεί τις περισσότερες ήττες της φέτος! Από την άλλη, τα πιο συχνά σκορ που εμφανίζονται στα ματς της Μάντσεστερ Σίτι είναι επίσης το 1-0 αλλά και το 2-0. Αξιοσημείωτο, ότι το 2-2 δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα ματς της Σίτι φέτος…

Σκορ

 

Κόρνερ

Το αξιοσημείωτο στα κόρνερ είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι δίνει ελάχιστα, ακριβώς επειδή στα παιχνίδια της έχει μεγάλη κατοχή μπάλας. Η Παρί δεν κερδίζει πολλά κόρνερ, οπότε περιμένουμε ματς με λίγα κόρνερ.

Κόρνερ

 

Bet Builder

Περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα έχει γκολ, επιλέγουμε ένα bet builder στηριζόμενο σε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Bet Builder

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip