Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.01.21|09:39

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Φαβορί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι της Τούμπας

φαβορί-ο-ολυμπιακός-στο-ντέρμπι-της-το-158226

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ως τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Βρισκόμαστε στα μισά της κανονικής περιόδου και οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν χτίσει μια διαφορά ασφαλείας από τον δεύτερο Αρη, ενώ ο «Δικέφαλος» δεν διανύει το καλύτερο φεγγάρι του. Την Τετάρτη (13/1, 19:30) ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι στο γήπεδο της Τούμπας. Οι Πειραιώτες προσφέρονται σε αποδόσεις φαβορί απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που με νίκη θα αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

 

 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στοίχημα

Ο Ολυμπιακός, αήττητος και με 13 νίκες σε 15 ματς, μετράει δύο συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο της Τούμπας (1-0 στις 23 Φεβρουαρίου και 1-0 στις 7 Ιουνίου), όμως στην τελευταία τους συνάντηση νικητής αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ (επίσης εκτός έδρας 1-0 στις 12 Ιουλίου, για τα πλέι οφ).

Στοιχηματικά, ο Ολυμπιακός προσφέρεται ως φαβορί, με απόδοση που παίζει στα όρια του 2.55, ενώ η νίκη του γηπεδούχου ΠΑΟΚ είναι στο 3.25. Στο 3.30 η ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που έχει επιβεβαιωθεί ελάχιστες φορές στα μεταξύ τους ματς τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια, τα τελευταία 10 χρόνια, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν παίξει 18 φορές στην Τούμπα (για Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και έχουν υπάρξει μόλις δύο ισοπαλίες. Από τα υπόλοιπα ματς, ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει στα εννέα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα επτά (δύο εκ των οποίων με 3-0 άνευ αγώνα ή λόγω διακοπής με υπαιτιότητα των γηπεδούχων).

Φαβορί και μάλιστα συντριπτικά είναι το under (1.63 έναντι 2.30 του over). Στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν συγκεντρωτικά επτά over σε οκτώ ματς, όμως τα μεταξύ τους ματς είναι παραδοσιακά παιχνίδια σκοπιμότητας, με περισσότερο βάρος να δίνεται στην άμυνα. Την τελευταία πενταετία, από τη σεζόν 2015-16 μέχρι σήμερα, οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί 11 φορές στη Σούπερ Λίγκα, ανεξαρτήτως έδρας (και χωρίς να συνυπολογίζουμε το 3-0 χωρίς αγώνα του 2018). Το αποτέλεσμα: εννέα ματς όπου επιβεβαιώθηκε το στοίχημα για under 2,5 γκολ και μόλις δύο over. Στο ίδιο διάστημα, σε οκτώ από τα έντεκα αυτά μεταξύ τους παιχνίδια, σκόραρε μόνο ένας από τους δύο αντιπάλους. Στο στοίχημα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Τετάρτη, το NG δίνεται σε απόδοση οριακού φαβορί (1.80-1.95).

 

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip