Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

28.02.21|08:49

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ντέρμπι χωρίς φαβορί

παναθηναϊκός-αεκ-ντέρμπι-χωρίς-φαβορ-171651

Στο ίδιο γήπεδο όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά το Γενάρη του 1925, το γήπεδο της Λεωφόρου, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωποι την Κυριακή (19:30) για 237η φορά στην ιστορία τους. Χωρίς φαβορί το αθηναϊκό ντέρμπι, με τις στοιχηματικές να μας δίνουν σχετικά μοιρασμένο σετ αποδόσεων.

 

 

Ο Παναθηναϊκός προερχόταν από ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων, έχοντας κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο 2021. Το απόγειο αυτής της πορείας ήταν η νίκη επί του Ολυμπιακού στις 14 Φλεβάρη, όμως έκτοτε έχει δύο ήττες, αμφότερες στο Αγρίνιο. Αρχικά ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο και ακολούθησε το 1-0 από τον Παναιτωλικό για το Πρωτάθλημα. Ετσι οι «Πράσινοι» έμειναν τρεις βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση, όπου συγκατοικούν Αρης και η προσεχής της αντίπαλος, η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της δεν διανύει την καλύτερη φάση της. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, για Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο, δέχεται σταθερά από δύο γκολ και καλείται απλώς να σκοράρει περισσότερα ώστε να νικήσει.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ στοίχημα

Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες όσον αφορά το αποτέλεσμα του ματς. Στο 2.60 προσφέρεται ο άσος του Παναθηναϊκού, ενώ η νίκη της φιλοξενούμενης ΑΕΚ παίζει στο 2.80. Ανω του 3.00 η απόδοση της ισοπαλίας.

Στα περσινά πλέι-οφ η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας έπειτα από 14 χρόνια. Ωστόσο το ματς είχε παιχτεί στο ΟΑΚΑ. Για να βρούμε την τελευταία νίκη της ΑΕΚ στους Αμπελόκηπους πρέπει να πάμε πίσω στις 7 Μαΐου 2001. Εκτοτε μετρά έξι ήττες και τέσσερις ισοπαλίες στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που αγαπά το over, ιδιαίτερα μετά την Πρωτοχρονιά. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός είναι πιο φειδωλός επιθετικά αλλά και πιο προσεκτικός στην άμυνα. Οπως και να έχει, οι στοιχηματικές περιμένουν κλειστό παιχνίδι, αφού το over πληρώνει 2.40 αντί 1.55 του under. Στα δέκα τελευταία μεταξύ τους ματς, για κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και πλέι οφ, το over έχει επιβεβαιωθεί τέσσερις φορές.

 

 

Στο 2.00 η τιμή του goal/goal, κάτω του 1.80 το ενδεχόμενο τουλάχιστον μία ομάδα να μην βρει δίχτυα. Από το 2015 ως και σήμερα, στα ματς με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό, πέντε ματς έχουν λήξει με No Goal.

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ παράδοση

Οι δύο μεγάλοι σύλλογοι της Αθήνας έχουν συναντηθεί 236 φορές στο παρελθόν. Η αρχή έγινε το 1925, λίγους μήνες μετά την ίδρυση της ΑΕΚ. Τότε ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0. Εκτοτε οι «Πράσινοι» μετρούν 92 νίκες, έναντι 71 του «Δικεφάλου», ενώ 73 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στις 6 Δεκεμβρίου με γηπεδούχο την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-1 με τα γκολ των Μακέντα και Κουρμπέλη στο πρώτο ημίχρονο. Λίγο πριν το φινάλε του ματς μείωσε για τους «Κιτρινόμαυρους» ο Νέλσον Ολιβέιρα.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip