Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

21.06.21|08:54

Kingbet Kingbet

Ψαγμένα στατιστικά και προτάσεις για τα ματς της ημέρας στο EURO (21/06)

ψαγμένα-στατιστικά-και-προτάσεις-για-172240

Σε ένα Euro 2020 που μας έχει χαρίσει πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές και καλή μπάλα, το Pamestoixima.gr συνεχίζει ακάθεκτο με καθημερινές προσφορές*. Οπως πάντα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα Euro Stats, με αναλυτική στατιστική παρουσίαση των αγώνων. Στατιστικά που μπορούν να μας οδηγήσουν σε σημεία και σε ευκαιρίες για ποντάρισμα

 

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ (19:00)

Δύο ομάδες που δεν κυνηγάνε τίποτα από αυτό το παιχνίδι, αφού η Ολλανδία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου, ενώ η Βόρεια Μακεδονία έχει αποκλειστεί. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον. Οι δυο τους θα παίξουν ανοιχτά στο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Αμστερνταμ. Περιμένουμε ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι (άλλωστε τα στατιστικά δείχνουν πως και οι δύο ξέρουν να δημιουργούν ευκαιρίες αλλά και να σκοράρουν) με πολλά γκολ. Θα πάμε με το Goal/Goal, σε απόδοση άνω του διπλασιασμού στο Πάμε Στοίχημα. Αν συνδυαστεί η επιλογή με ακόμα δύο από τους σημερινούς αγώνες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, τότε το παρολί επιβραβεύεται με 10%* από το Pamestoixima.gr.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Βόρεια Μακεδονία - Ολλανδία

 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ (19:00)

Πολύ μεγάλο ματς για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, αφού ο νικητής προχωράει και ο ηττημένος (πιθανότατα) πάει σπίτι του. Σε περίπτωση ισοπαλίας προκρίνεται η Ουκρανία, ενώ η Αυστρία μπαίνει στη διαδικασία της κατάταξης των ομάδων της τρίτης θέσης, με πολύ ευνοϊκό βαθμολογικό ισοζύγιο. H ισοπαλία, όπως είναι προφανές, παίζει πολύ χαμηλά στην πλατφόρμα του Πάμε Στοίχημα. Εμείς θα στηρίξουμε το ενδεχόμενο να πάμε με το ακριβές σκορ 1-1, στο 3.96 από το Pamestoixima.gr. Αν προβλέψετε τρία ακριβή σκορ σήμερα, το κέρδος διπλασιάζεται με το Boost 3* από το Πάμε Στοίχημα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ουκρανία - Αυστρία

 

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ (22:00)

Το Βέλγιο είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του ομίλου και έχει ήδη προκριθεί. Θα παραταχθεί στο γήπεδο με πολλές αλλαγές, κόντρα σε μια δυναμική, αλλά σαφώς υποδεέστερη Φινλανδία. Ο Λουκάκου θα πάρει λεπτά συμμετοχής, περισσότερο για να τον βοηθήσει η ομάδα του να κυνηγήσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ, όμως είναι άγνωστο αν θα ξεκινήσει. Καλύτερο στοίχημα είναι ίσως να πετύχει γκολ, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ο κορυφαίος χαφ του κόσμου, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Η απόδοση του Βέλγου σταρ παίζει στο 2.80 στην πλατφόρμα του Πάμε Στοίχημα. Σε περίπτωση που ο παίκτης στον οποίο ποντάρατε πετύχει γκολ, αλλά αυτό ακυρωθεί με τη χρήση VAR, το ποντάρισμα επιστρέφεται από το Pamestoixima.gr.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Φινλανδία - Βέλγιο

 

ΡΩΣΙΑ – ΔΑΝΙΑ (22:00)

Μεγάλο ντέρμπι πρόκρισης στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, μπροστά σε 24.000 θεατές (αφού δόθηκε έγκριση για χρησιμοποίηση μερικών ακόμα θέσεων). Ανάμεσα στο κοινό δεν αποκλείεται να είναι και ο Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα ο γιατρός του θα κρίνει αν μπορεί να πάει στο γήπεδο. Η Δανία ξέρει ότι παρά τις δύο ήττες, τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων ήταν αρκετά ευνοϊκά και μπορεί να περάσει με μια νίκη. Θα πάμε με το διπλό των (τυπικά) φιλοξενούμενων Δανών. Αν μάλιστα η ομάδα προηγηθεί με 2-0, τότε το στοίχημα θεωρείται κερδισμένο, ασχέτως εξέλιξης, χάρη στο 2-0 & Εληξε από το Pamestoixima.gr.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ιταλία - Ουαλία

 

Euro Zone προσφορά ημέρας

Σήμερα, Δευτέρα 21, φτιάχνεις ένα παρολί με τα τρία ματς της ημέρας και το κέρδος σου επιβραβεύεται με 10%*. Περισσότερα εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip