Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

20.06.21|10:39

Kingbet Kingbet

Ψαγμένα στατιστικά και προτάσεις για τα ματς της ημέρας στο EURO (20/06)

ψαγμένα-στατιστικά-και-προτάσεις-για-172383

Σε ένα Euro 2020 που μας έχει χαρίσει πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές και καλή μπάλα, το Pamestoixima.gr συνεχίζει ακάθεκτο με καθημερινές προσφορές*. Οπως πάντα, εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενότητα Euro Stats, με αναλυτική στατιστική παρουσίαση των αγώνων. Στατιστικά που μπορούν να μας οδηγήσουν σε σημεία και σε ευκαιρίες για ποντάρισμα

 

ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ (19:00)

Δεν χρειάζεται κανείς τα ψαγμένα στατιστικά του Πάμε Στοίχημα για να καταλάβει πως η Ιταλία είναι η πιο επιθετική ομάδα του τουρνουά μέχρι στιγμής. Οι «Ατζούρι» του Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι μια ομάδα γεμάτη μπρίο και φρεσκάδα και δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν ψηλά. Εχοντας ήδη προκριθεί, η Ιταλία θα κάνει μερικό ροτέισον σήμερα κόντρα σε μια Ουλία που εντυπωσιαζει, όπως έκανε στη Γαλλία πριν από πέντε χρόνια. Ακόμα και έτσι, η νίκη των Ιταλών είναι λογικό να προσφέρεται σε απόδοση κάτω του 1.50. Ενδιαφέροντα στοιχήματα υπάρχουν στους σκόρερ. Βασικές επιλογές ο Μπελότι (2.48) και ο Μπερναρντέσκι (3.83), που θα ξεκινήσουν βασικοί στην επίθεση των Ιταλών. Σε περίπτωση που ο παίκτης στον οποίο ποντάρατε πετύχει γκολ, αλλά αυτό ακυρωθεί με τη χρήση VAR, το ποντάρισμα επιστρέφεται από το Pamestoixima.gr.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ιταλία - Ουαλία

 

ΕΛΒΕΤΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ (19:00)

Ματς χωρίς αύριο για την Ελβετία. Θέλει τη νίκη ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση έστω ως μία από τις καλύτερες τρίτες του γκρουπ. Από την άλλη η Τουρκία δεν έχει ρεαλιστικές πιθανότητες πρόκρισης, όμως πρέπει να το παλέψει ώστε να μην τελειώσει το Euro στην τελευταία θέση της κατάταξης των ομάδων. Δεν θα είναι εύκολο το ματς, ειδικά σε ένα Αζερμπαϊτζάν που στηρίζει Τουρκία, όμως οι Ελβετοί έχουν το κίνητρο. Θα πάμε με τον άσσο στο 1.70 του Πάμε Στοίχημα. Αν η Ελβετία προηγηθεί με 2-0, το στοίχημα θα θεωρηθεί επιτυχημένο από το Pamestoixima.grάσχετα από την εξέλιξη του αγώνα και το τελικό σκορ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στατιστικά Ελβετία - Τουρκία

 

 

Euro Zone προσφορά ημέρας

Σήμερα, Σάββατο 19 Ιουνίου, φτιάχνεις ένα παρολί με τα τρία ματς της ημέρας και αν χάσεις μία από τις επιλογές σου, το ποντάρισμά σου σού επιστρέφεται ως Free Bet. Περισσότερα εδώ.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip