Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

27.01.21|10:00

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ξανά δυο βδομάδες μετά - Φαβορί οι Πειραιώτες (vid)

ολυμπιακός-παοκ-ξανά-δυο-βδομάδες-μετ-156738

Η ισοπαλία στο ντέρμπι «δικεφάλων» της Τούμπας έδωσε στον Ολυμπιακό «αέρα» έντεκα βαθμών από την ΑΕΚ και δώδεκα από ΠΑΟΚ και Αρη στην κούρσα του πρωταθλήματος. Οι αήττητοι Πειραιώτες υποδέχονται την Τετάρτη (27/01, 19:30) τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο αυτή τη διαφορά. Οι στοιχηματικές θεωρούν ότι οι γηπεδούχοι έχουν ό,τι χρειάζεται για να το καταφέρουν, αφού παρουσιάζονται ως το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη.

Είναι το δεύτερο μεταξύ τους ντέρμπι σε μόλις δύο βδομάδες, αφού το εξ αναβολής παιχνίδι του πρώτου γύρου παίχτηκε στη Θεσσαλονίκη στις 13 Ιανουαρίου, με το σκορ να μένει στο 1-1.

 

 

O Ολυμπιακός τρέχει ένα αήττητο έξι σχεδόν μηνών στη Σούπερ Λίγκα. Τελευταία του ήττα ήταν στα πλέι οφ της περσινής σεζόν, από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό την τελευταία διετία, αφού από την Πρωτοχρονιά του 2019 μέχρι σήμερα, οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν όλες κι όλες τέσσερις ήττες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι τρεις ήρθαν από τον ΠΑΟΚ και μία (στο Κύπελλο του 2018-19) από τη Λαμία.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στοίχημα

Είναι προφανές ότι ο Ολυμπιακός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλό του και αυτό αποτυπώνεται στις αποδόσεις. Ο άσος προσφέρεται ακόμα και χαμηλότερα του 1.90. Πάντως τα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος στο Φάληρο δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα για το σύλλογο του Πειραιά, αφού ο ΠΑΟΚ έφυγε δύο φορές νικητής (1-0 τόσο το 2018-19 όσο και στα πλέι οφ τον περασμένο Ιούλιο), ενώ στο περσινό παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της σεζόν οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 (προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Ινγκασον και ισοφάρισε ο Βαλμπουενά με πέναλτι). Το διπλό του «Δικέφαλου του Βορρά» παίζει σε αποδόσεις κοντά στο 4.70, ενώ στο 3.80 είναι η ισοπαλία.

Ως πιθανότερο βλέπουν, επίσης, οι στοιχηματικές, το ενδεχόμενο του under (1.77 αντί 2.00 του over). Τα τελευταία δύο χρόνια, οι δύο αντίπαλοι έχουν παίξει επτά φορές, ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης, και είχαμε μόλις ένα over, το τρελό περσινό 3-2 στην Τούμπα (υπέρ του ΠΑΟΚ) για το Κύπελλο, όπου το τρίτο γκολ σημειώθηκε μόλις στο 12ο λεπτό.

Σχετικά μοιρασμένες οι αποδόσεις του ενδεχόμενου να σκοράρουν ή μη και οι δύο ομάδες (οριακά φαβορί το No Goal με 1.85 αντί 1.95). Κοιτάζοντας και πάλι την τελευταία διετία (από τη σεζόν 2018-19 μέχρι σήμερα), στα επτά τους παιχνίδια, σε τρία ματς σκόραραν και οι δύο και στα υπόλοιπα τέσσερα μόνο ο ένας.

 

 

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ ειδικά στοιχήματα

Ενα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό έχει να κάνει με τις κόκκινες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Την τελευταία πενταετία οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί δέκα φορές στο πρωτάθλημα και τρεις στο Κύπελλο (χωρίς να συνυπολογίζονται τα δύο ματς που δεν ξεκίνησαν ποτέ). Ολα τα ματς Κυπέλλου είχαν από μία κόκκινη κάρτα, σε αντίθεση με αυτά του πρωταθλήματος, όπου έχει μείνει στο τσεπάκι του διαιτητή χωρίς εξαίρεση.

H τελευταία κόκκινη σε ματς Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα ήταν το Φεβρουάριο του 2016, όταν είχε αποβληθεί ένας παίκτης από κάθε ομάδας (Ζντιέλαρ και Τζαβέλλας).

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ παράδοση

Από το 1927 μέχρι σήμερα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 177 φορές. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν τη μερίδα του λέοντος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 89 νίκες, έναντι 57 του ΠΑΟΚ.

Highlights

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip