Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

22.10.19|09:00

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Ισχυρό φαβορί οι Βαυαροί

ολυμπιακός-μπάγερν-ισχυρό-φαβορί-ο-162510

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει, όχι μόνο στις τηλεοράσεις μας, αλλά και στις επιλογές μας για το στοίχημα. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επανέρχεται στις 22 Οκτωβρίου, με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής.

Φυσικά, το ελληνικό ενδιαφέρον είναι έντονο, με τον Ολυμπιακό να έχει δύσκολο έργο στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Το 2-2 με την Τότεναμ μπορεί να άφησε αρκετούς ευχαριστημένους, όμως το άσχημο αποτέλεσμα στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (3-1) απογοήτευσε πλήρως τους «ερυθρόλευκους». Ετσι, λοιπόν, βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου με έναν βαθμό μέχρι στιγμής.

Τσάμπιονς Λιγκ: Οι αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Μπάγερν

Η υπόθεση πρόκριση για τον Ολυμπιακό δυσκολεύει και στα δύο παιχνίδια με την Μπάγερν θα επιχειρήσει να πάρει ό,τι περισσότερο μπορεί κόντρα στον πιο δυνατό αντίπαλο του γκρουπ. Το πρώτο διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου ήδη ο κόσμος έχει δείξει τη στήριξή του και για ακόμη μια φορά το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Μάλιστα, έχει ανακοινωθεί «sold out».

Πάμε τώρα στις αποδόσεις, καθώς οι στοιχηματικές βλέπουν αναμενόμενα ως μεγάλο αουτσάιντερ τους «ερυθρόλευκους». Για την ακρίβεια, το διπλό της Μπάγερν βρίσκεται κοντά στο 1.40. Υπενθυμίζουμε, προέρχεται και από την τεράστια και ευρεία νίκη στο Λονδίνο, με το 7-2 κόντρα στην Τότεναμ. Αμέσως μετά έκανε την πρώτη της ήττα στην Μπουντεσλίγκα, από τη Χόφενχάιμ εντός έδρας με 1-2. Το Σάββατο ταξιδεύει στο Αουγκσμπουργκ, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται πολύ ψηλά, πάνω από τις 7 μονάδες. Εν μέρει φυσιολογικό, εφόσον παίζει κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ομως, ουκ ολίγες φορές έχει αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε μεγαθήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η ισοπαλία, επίσης, αγγίζει τον πενταπλασιασμό.

 

Οι αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Μπάγερν

 

Ολυμπιακός - Μπάγερν αποδόσεις

 

Τα γκολ στο Ολυμπιακός – Μπάγερν

Μεγάλο κομμάτι το στοίχημα στα γκολ, ειδικά για τις συγκεκριμένες ομάδες. Είναι δύο από τις ομάδες που σκοράρουν ασταμάτητα εντός και εκτός συνόρων. Γι’ αυτό και δίνεται ως φαβορί το G/G, σε αντίθεση με το N/G.

Το ίδιο ισχύει και με το Over, καθώς οι στοιχηματικές θεωρούν σχεδόν δεδομένο πως θα ξεπεράσουν τα τρία γκολ οι δύο ομάδες. 

Φυσικά, τα στοιχήματα δεν σταματούν εκεί. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε ειδικές αγορές στα γκολ, στα ημίχρονα, σε combo στοιχήματα και πολλά άλλα.

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip