Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

14.04.21|09:47

Μάκης Μηνδρινός Μάκης Μηνδρινός

Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά, προτάσεις, Bet Builder!

ντόρτμουντ-μάντσεστερ-σίτι-στατιστι-166183

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-1 τη Ντόρτμουντ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με την υπόθεση πρόκριση να παραμένει ανοιχτή. Παρακάτω θα δούμε μια στατιστική ανάλυση του ζευγαριού, αλλά και προτάσεις που προκύπτουν από την έως τώρα πορεία τους.

 

 

Λίβερπουλ - Ρεάλ

Πρώτοι σκόρερ

Ενας μέσος είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ιλκάι Γκιντογάν να θέλει να «πληγώσει» την πρώην ομάδα του. Από πλευράς Ντόρτμουντ, ναι μεν ο Χάαλαντ είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της, όμως σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα βρίσκεται και ο Ρόις, ο οποίος σκόραρε και στο πρώτο ματς.

Σκόρερ

 

Πότε μπαίνουν τα γκολ

Από την παρακάτω κάρτα μπορεί κάποιος να διακρίνει ξεκάθαρα ότι οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ προς το τέλος των αγώνων τους. Εγινε άλλωστε και στο πρώτο ματς, όπου η Σίτι πέτυχε το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Goal

 

Ακριβή σκορ

Το σκορ που εμφανίστηκε πιο συχνά στα ματς της Σίτι ήταν το 2-0 και αμέσως μετά το 1-0. Προκαλεί εντύπωση ότι και τα δύο είναι under και no goal! Το 2-1, από την άλλη, το οποίο είδαμε και στο πρώτο μεταξύ τους ματς, είναι το «αγαπημένο» σκορ της Ντόρτμουντ.

Σκορ

 

Κόρνερ

Στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είναι αξιοσημείωτο ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλά κόρνερ στα παιχνίδια τους. Γι’ αυτό ίσως έχει νόημα να ψάξει κάποιος το under 8,5 κόρνερ.

Κόρνερ

 

Bet Builder

Με βάση όλα τα παραπάνω στατιστικά ζητήσαμε ένα bet builder με τις παρακάτω επιλογές:

 

Bet Builder

 

Στατιστικά, ακριβή σκορ, κόρνερ, σκόρερ, bet builder για το ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λίβερπουλ - Ρεάλ

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip