Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

24.01.21|09:36

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Ξανά Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ, οριακό φαβορί οι Κόκκινοι Διάβολοι (Video)

ξανά-μάντσεστερ-γιουνάιτεντ-λίβερπο-157226

Για δεύτερη φορά μέσα σε επτά μέρες, οι δύο παραδοσιακότερες δυνάμεις του αγγλικού ποδοσφαίρου θα βρεθούν αντιμέτωπες. Μετά το άχρωμο 0-0 στο «Ανφιλντ» για το Πρωτάθλημα, την Κυριακή (19:00) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα μπουν ξανά στο γήπεδο, στο «Ολντ Τράφορντ» αυτή τη φορά, για τον Τέταρτο Γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

 

 

Πιο μοιρασμένες αποδόσεις

Στο ντέρμπι της προηγούμενης βδομάδας, η Λίβερπουλ παρουσιαζόταν ως το απόλυτο φαβορί κόντρα στη φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ, όμως μετά και την ισοπαλία για την Πρέμιερ Λιγκ, οι στοιχηματικές δεν μπορούν να καταλήξουν σε ξεκάθαρο φαβορί, δίνοντάς μας ένα πιο μοιρασμένο σετ, με ελαφρύ προβάδισμα για τη Γιουνάιτεντ.

Φυσικά δεν είναι μόνο το γόητρο που διακυβεύεται στο δεύτερο μεταξύ τους ντέρμπι για το 2021. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, οι δύο παραδοσιακοί αντίπαλοι δείχνουν εξίσου ικανοί να διεκδικήσουν τίτλους και ένας από τους στόχους είναι προφανώς και το Κύπελλο Αγγλίας, η αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση στον κόσμο.

Η Λίβερπουλ δεν διανύει το καλύτερο φεγγάρι της, έχοντας όλη κι όλη μία νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, o Γιούργκεν Κλοπ έχει να αντιμετωπίσει και ένα κάρο προβλημάτων τραυματισμού, ειδικά στην άμυνά του (Μάτιπ, Κεϊτά, Γκόμεζ, φαν Ντάικ, Ζότα, Τσιμίκας). Για αυτό και η απόδοσή της παίζει στο 3.00, την ώρα που συναντάμε τη Γιουνάιτεντ ακόμα και κάτω από το 2.50. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την 1η Νοεμβρίου μέχρι σήμερα η ομάδα του Μάντσεστερ έχει μόλις μία ήττα σε 15 εντός συνόρων παιχνίδια (έχασε μόνο από τη Σίτι στο Λιγκ Καπ).

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

 

Αουτσάιντερ το under

To ματς της Κυριακής θα είναι το 206ο ντέρμπι μεταξύ των δύο παραδοσιακών αντιπάλων. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις η Γιουνάιτεντ έχει το πάνω χέρι με 80 νίκες, έναντι 67. Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις τους, επτά ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ το over επιβεβαιώθηκε μόλις δύο φορές. Ετσι την Κυριακή το under 2,5 γκολ είναι αουτσάιντερ, με απόδοση 2.25 αντί 1.65 του over. Στο 1.75 το Goal/Goal, ενώ το No Goal είναι στο 2.00.

Ολα αυτά για το ενενηντάλεπτο. Με δεδομένο ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών του κορωνοϊού δεν μπορεί να υπάρχει ρεβάνς (παραδοσιακά στην Αγγλία η ισοπαλία οδηγεί σε δεύτερο παιχνίδι), νικητής θα προκύψει μέχρι το τέλος της βραδιάς. Οριακό φαβορί για την πρόκριση είναι, βάσει αποδόσεων, και πάλι η Γιουνάιτεντ, με 1.80 αντί 2.00.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip