Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.09.20|10:16

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

ΑΕΚ: Φαβορί να μείνει ο Λιβάγια, πιο δύσκολα ο Ολιβέιρα - Οι αποδόσεις

αεκ-φαβορί-να-μείνει-ο-λιβάγια-πιο-δύσ-165965

Την ώρα που η ΑΕΚ παίζει την ευρωπαϊκή σεζόν της, αφού αντιμετωπίζει τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία (Πέμπτη 24/09), άλλα δύο ανοιχτά μέτωπα πονοκεφαλιάζουν τον Δικέφαλο. Αυτά δεν είναι άλλα από την ενδεχόμενη πώληση του Μάρκο Λιβάγια και του Νέλσον Ολιβέιρα. Οι δύο πρώτοι σκόρερ της Ενωσης στην περσινή σεζόν έχουν συμβόλαιο και αυτό το χρόνο, όμως αμφότερα λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Με δεδομένο ότι αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της Ενωσης, σίγουρα η ΑΕΚ δεν θέλει να τους χάσει χωρίς αντάλλαγμα. Ολα θα κριθούν μέχρι το πέρας της μεταγραφικής περιόδου, στις 5 Οκτωβρίου. Οι στοιχηματικές καταθέτουν τη δική τους άποψη, βγάζοντας ειδικά στοιχήματα για το ενδεχόμενο επέκτασης συμβολαίου ή πώλησης και των δύο, δίνοντας πολύ διαφορετικές πιθανότητες στους δύο ποδοσφαιριστές.

 

Φαβορί να μείνει ο Λιβάγια

Στην περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια, η παραμονή στην Αθήνα προσφέρεται σε απόδοση φαβορί, ιδιαίτερα μετά τη νέα πρόταση που κατέθεσε ο σύλλογος στον μάνατζερ του παίκτη, Βιτσέντζο Καβαλιέρε. Ακόμα, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ έχει κοπάσει και η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Κροάτη, αγαπημένο παιδί της κιτρινόμαυρης κερκίδας. Η πιθανότητα να μείνει και να επεκτείνει το συμβόλαιό του κυμαίνεται στον διπλασιασμό.

Προς την έξοδο ο Ολιβέιρα

Ακριβώς αντίθετη είναι η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος φορ εξακολουθεί να είναι στους μεταγραφικούς στόχους της Γουλβς, αλλά το ζήτημα που κάνει πιο δύσκολη την παραμονή του είναι άλλο. Οπως προαναφέραμε, η ΑΕΚ δεν προτίθεται να τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα και αν ναυαγήσει η επέκταση του συμβολαίου του, είναι πολύ πιθανό η διοίκηση να προσπαθήσει να τον πουλήσει άμεσα. Βέβαια, πολλά θα κριθούν από την πορεία της ομάδας στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στην παρούσα φάση, η επέκταση του συμβολαίου προσφέρεται στον πενταπλασιασμό.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip