Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

06.03.20|07:45

Kingbet Kingbet

Το kingbet.net καλύτερο μη αγγλόφωνο στοιχηματικό site!

το-kingbet-net-καλύτερο-μη-αγγλόφωνο-στοιχηματ-172662

Η 7η Φεβρουαρίου 2020 είναι ιστορική για την Kingbet και το kingbet.net! Δύο ημέρες πριν από τα λαμπερά Οσκαρ του κινηματογράφου, το kingbet.net πήρε το δικό του αγαλματίδιο  στα διεθνή βραβεία «iGB Affiliate Awards» του Λονδίνου, στην κατηγορία Best Non-English Language Affiliate Site. Ή, αλλιώς καλύτερο μη αγγλόφωνο στοιχηματικό site!

Τα iGB Affiliate Awards αποτελούν μέρος της κορυφαίας έκθεσης στοιχηματικών εταιριών (LAC) παγκοσμίως, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο από το 2008 και μετά. Τα βραβεία είναι ουσιαστικά η κορύφωση της διαδικασίας και αυτά με τα οποία ολοκληρώνεται η έκθεση.

Το kingbet.net ήταν υποψήφιο, μαζί με τα Kekala Media, CasinoBonusar, Legalbet Russia, Legalni Bukmacherzy, skores, wettbasis.com και wettfreunde.net. Δεν μπήκε ως φαβορί στη διαδικασία το kingbet.net, με τα skores και wettbasis να… παίζουν σε πολύ χαμηλότερες αποδόσεις για να πάρουν το βραβείο.

Τα κριτήρια που έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση της ετυμηγορίας των κριτών, είχαν να κάνουν με πολλούς παράγοντες και σίγουρα όχι με το ποιο site έχει τα καλύτερα προγνωστικά. Αντίθετα, σίγουρα σημαντικότερο ρόλο έπαιξαν παράγοντες όπως οι υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε ιστοσελίδα, η ποιότητα των κειμένων, η επισκεψιμότητά της, η παρουσία της σε οργανικές αναζητήσεις (Google), η δύναμή της στα social media, οι κινήσεις της σε θέματα marketing και αρκετά ακόμα.

Αναγνώριση

Εκτός από το βραβείο, που από μόνο του αποτελεί μια επιβράβευση για τους κόπους πολλών ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπεις την αναγνώριση από κόσμο του στοιχηματικού χώρου και των στοιχηματικών εταιριών. Τόσο από Ελληνες όσο και από ανθρώπους του εξωτερικού.

Το kingbet.net από εδώ και πέρα θα έχει ένα ακόμα παράσημο να κουβαλάει, αλλά και ένα επιπλέον βάρος, να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα καλύτερα έρχονται! Ο όμιλος Kingbet Media μεγαλώνει καθημερινά και σύντομα θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα για την επόμενη ημέρα.

Πολύ μεγάλες ευχαριστίες φυσικά, σε ολόκληρο το επιτελείο και την ομάδα του kingbet.net, έχουν κάνει το site και την εφημερίδα μέρος της παρέας και της οικογένειάς τους. Κυρίως όμως στον κόσμο, τους αναγνώστες μας, γιατί εκείνοι είναι το οξυγόνο ενός ζωντανού οργανισμού όπως είναι η kingbet. Χαιρόμαστε όχι μόνο στα καλά λόγια που εισπράττουμε, αλλά φυσικά και όταν μας επισημαίνετε τα λάθη, τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε για να γίνουμε καλύτεροι.

Και τέλος, ξεχωριστά εύσημα πρέπει να δώσουμε στον άνθρωπο που έτρεξε την όλη διαδικασία για τα βραβεία, που έφτιαξε τον «φάκελο» της υποψηφιότητας και που παρουσίασε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του kingbet.net στην επιτροπή της διοργάνωσης. Τον Γιάννη Κουτίβα.

Κώστα, για σένα

Το συγκεκριμένο βραβείο ήταν η κορύφωση των προσπαθειών που ξεκίνησαν 12 χρόνια πριν και είναι αφιερωμένο στον άνθρωπο που έχει προσφέρει ατελείωτες ώρες δουλειάς ώστε να δημιουργηθεί το kingbet.net και να φτάσει εδώ που είναι, στον Κώστα Δημάκη. Ολη η ομάδα της kingbet ενώνει τις ευχές της να ξεπεράσει πολύ γρήγορα τις περιπέτειες που τον βασανίζουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και να είναι όσο πιο σύντομα γίνεται ξανά κοντά μας.

 

kingbet

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip