Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.10.19|09:00

Πάνος Γαρίδης Πάνος Γαρίδης

Αφιέρωμα NBA: Η Ανατολή των αλλαγών

αφιέρωμα-nba-η-ανατολή-των-αλλαγών-162423

Το τζάμπολ του ΝΒΑ κοντοζυγώνει (22 Οκτωβρίου) και παρουσιάζουμε στο πρώτο μέρος του αφιερώματος τις 15 ομάδες της ανατολικής περιφέρειας. Μαζί και δέκα προτάσεις για μακροχρόνια στοιχήματα.

 

Δείτε το αφιέρωμα της Δύσης

 

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΑΪΚ ΜΠΟΥΝΤΕΝΧΟΛΖΕΡ

ΠΕΡΥΣΙ: 60-22 (τελικοί Ανατολής)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΜΠΛΕΝΤΣΟ, ΜΑΘΙΟΥΣ, ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ, Γ. ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ, ΜΠΡ. ΛΟΠΕΖ

Γιάννης εφορμά, οι λοιποί Μπακς ακροβολίζονται και σουτάρουν, γνωστό το έργο. Σημαντική όμως η φυγή του Μπρόγκντον, που αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην περιφέρεια. Δεν θα το καλύψει ο βετεράνος Μάθιους. Κατέφτασαν και οι αδερφοί Αντετοκούνμπο (Θανάσης) και Λόπεζ (Ρόμπιν), ο κόουτς «Μπαντ» εγγυάται για μία ακόμα επιτυχημένη σεζόν, οι βλέψεις είναι πλέον ακόμα και στον τελικό της λίγκας.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: To να βάλει πάνω από 45 πόντους στην κορυφαία του φετινή επίδοση ο Αντετοκούνμπο προσφέρεται στο 1.70 από τη Stoiximan. Aξίζει.

 

ΤΟΡΟΝΤΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΙΚ ΝΕΡΣ

ΠΕΡΥΣΙ: 58-24 (πρωταθλητής ΝΒΑ)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΛΑΟΥΡΙ, ΒανΦΛΙΤ, ΑΝΟΥΝΟΜΠΙ, ΣΙΑΚΑΜ, Μ. ΓΚΑΣΟΛ

Ο Κουάι Λέοναρντ δεν κατοικεί πια εδώ και οι πρωταθλητές συνεχίζουν ουσιαστικά με τη γνωστή συνταγή, αλλά χωρίς το σημαντικότερο συστατικό. Δεν αποκτήθηκε στη θέση του κάποιος σταρ, άρα ο έτερος φόργουορντ Σιακάμ θα πάρει ακόμα περισσότερες προσπάθειες. Θα δούμε πολλά κοντά σχήματα, ο Μαρκ Γκασόλ ελπίζεται ότι δεν θα έχει «καεί» στο Μουντομπάσκετ. Τελικούς βέβαια δεν θα ξαναδούν οι Ράπτορς.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Νο Leonard, no party. Θα την βρουν την άκρη οι Καναδοί και θα συνεχίσουν ξανά στην ποστ σίζον, εντούτοις το ενδεχόμενο να μείνουν κάτω από τις 47 νίκες δεν είναι απίθανο και απαντάται στο 1.87 (Stoiximan).

 

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΡΕΤ ΜΠΡΑΟΥΝ

ΠΕΡΥΣΙ: 51-31 (ημιτελικοί Ανατολής)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝΣ, ΡΙΤΣΑΡΝΤΣΟΝ, Τ. ΧΑΡΙΣ, ΧΟΡΦΟΡΝΤ, ΕΜΠΙΙΝΤ

Σίξερς από τα παλιά, φουλάρουν ακόμα και για ΝΒΑ finals. Θα πρέπει πάντως να δούμε στην πράξη πόσο λειτουργικό θα είναι το σχήμα με τους ψηλούς Εμπίιντ και Χόρφορντ μαζί. Ο τελευταίος ήρθε από τη Βοστώνη ώστε να προσφέρει φαιά ουσία και άμυνα δίχως να επιζητεί πολλές προσπάθειες. Ο Μπάτλερ έφυγε κι άφησε περισσότερες τέτοιες σε Τομπάιας Χάρις και Σίμονς, ο εκ του Μαϊάμι Ρίτσαρντσον κάνει δικό του το «2» και ο ρούκι Τάιμπουλ των ανάλογων θέσεων είναι εξπέρ σε κλεψίματα και τάπες.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Στον Ζοέλ Εμπίιντ και το να βγάλει την κανονική περίοδο με περισσότερους από 27,1 πόντους μέσο όρο (2.00 στο Pamestoixima.gr). Στην προηγούμενη σημείωνε 27,5 σε μόλις 33 λεπτά και ο ίδιος λέει πως θέλει να παίζει περισσότερο.

 

Κάθε αγώνας παίζει με τις αποδόσεις που θες στο Pamestoixima.gr!

 

ΒΟΣΤΩΝΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΠΡΑΝΤ ΣΤΙΒΕΝΣ

ΠΕΡΥΣΙ: 49-33 (ημιτελικοί Ανατολής)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΓΟΥΟΚΕΡ, ΤΖ. ΜΠΡΑΟΥΝ, ΧΕΪΓΟΥΟΡΝΤ, ΤΕΪΤΟΥΜ, Ρ. ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Πρόπερσι οι Σέλτικς έκαναν υπέρβαση παρά τους πάμπολλους τραυματισμούς των σταρ, πέρυσι οπισθοχώρησαν παρ’ ότι πλήρεις. Ο Ιρβινγκ προτίμησε το Μπρούκλιν, ο Κέμπα Γουόκερ παίρνει πλέον τα ηνία στην περιφέρεια. Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν αποκτούν τεράστιες αρμοδιότητες, ερωτηματικό αν θα εμφανιστεί ο Χέιγουορντ της… Γιούτα και κατά πόσο θα βοηθήσει η «σκυταλοδρομία» στους σέντερ δίχως σημείο αναφοράς. Ο Καντέρ θα έρχεται από τον πάγκο και θα προσφέρει instant offence.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Εστιάζουμε στις over 49,5 νίκες των «Κελτών» (1.87 στη Stoiximan). Μην απορήσετε αν η αποχώρηση του Κάιρι αποδειχθεί εν τέλει κρυμμένη ευλογία.

 

ΙΝΤΙΑΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΕΪΤ ΜακΜΙΛΑΝ

ΠΕΡΥΣΙ: 48-34 (προημιτελικοί Ανατολής)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΜΠΡΟΓΚΝΤΟΝ, ΛΑΜΠ, ΓΟΥΟΡΕΝ, ΣΑΜΠΟΝΙΣ, Μ. ΤΕΡΝΕΡ

Περιμένοντας τον Ολαντίπο… Αναρρώνει ακόμα ο ηγέτης των Πέισερς και θα γυρίσει μεσούσης της σεζόν, έως τότε θα καλύψει το «2» ο νεοαποκτηθείς Τζέρεμι Λαμπ, με τον επίσης νέο στην Ιντιανάπολις Τι Τζέι Γουόρεν να ξεκινά στις «πλάγιες» θέσεις. Βασικός πια ο Σαμπόνις, μια και ο Θάντεους Γιανγκ πήγε στο Σικάγο. Μεγάλη η αναβάθμιση στο «1» με τον Μπρόγκντον των Μπακς. Κοινώς, παραμένουν σε τροχιά πλέι οφ.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Αν και κορυφαίος μπλοκέρ πέρυσι, ο Μάιλς Τέρνερ προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ (3.90 έναντι 2.50 στη Winmasters) σε σχέση με τον Μίτσελ Ρόμπινσον. Ο μικρός των Νικς έχει εσωτερικό ανταγωνισμό, ο διεθνής Αμερικανός της Ιντιάνα όχι.

 

ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΚΕΝΙ ΑΤΚΙΝΣΟΝ

ΠΕΡΥΣΙ: 42-40 (προημιτελικοί Ανατολής)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΙΡΒΙΝΓΚ, ΛεΒΕΡΤ, ΤΖΟ ΧΑΡΙΣ, ΠΡΙΝΣ, ΑΛΕΝ

Αν δεν γίνει κάποιο θαύμα, ο νέος σούπερ σταρ των Νετς θα εμφανιστεί στο… γκρι παρκέ του «Μπάρκλεϊς Σέντερ» την επόμενη σεζόν. Ο Ντουράντ είναι τραυματίας, ο Κάιρι Ιρβινγκ όμως είναι μια χαρά και θα προσπαθήσει να μπάσει τη νέα του παρέα στα πλέι οφ και φέτος. Θα δούμε πολλά τρίποντα παρόντος και Χάρις, ο Πρινς ήρθε από την Ατλάντα και θα ανέβει στο «4», ο ανερχόμενος Αλεν θα έχει τη βοήθεια και του βετεράνου ΝτιΑντρε Τζόρνταν στο «5». Προσοχή και στον Κάρις ΛεΒερτ, που δεν έχει το όνομα, έχει όμως τη χάρη. Ο κόμπο γκαρντ Ντινγουίντι θα είναι πάλι από τους καλύτερους έκτους παίκτες.

 

Το στοίχημα στα καλύτερά του!

 

ΟΡΛΑΝΤΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΣΤΙΒ ΚΛΙΦΟΡΝΤ

ΠΕΡΥΣΙ: 42-40 (προημιτελικοί Ανατολής)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΟΓΚΟΥΣΤΙΝ, ΦΟΥΡΝΙΕ, ΑΪΖΑΚ, Α. ΓΚΟΡΝΤΟΝ, ΒΟΥΤΣΕΒΙΤΣ

Ομάδα που… μπαίνει στην οκτάδα, δεν αλλάζει. Ο κόουτς Κλίφορντ θα παρατάξει την ίδια ακριβώς πεντάδα, με τον Βούτσεβιτς να εξαργυρώνει τη σεζόν καριέρας με νέο συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο νεαρός φόργουορντ Αϊζακ πάει για το ξεπέταγμα, η περιφέρεια πάντως δεν ενθουσιάζει. Σε αυτήν υπάρχει και ο υγιής Φουλτζ, αλλά το προπέρσινο Νο 1 του ντραφτ δεν πείθει κανέναν ότι έχει αφήσει πίσω το πρόβλημα στον ώμο και κατ’ επέκταση στη μηχανική του σουτ. Θα δούμε και πολύ Μο Μπάμπα στη ρακέτα.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Δίχως το μεγαθήριο η Σάουθιστ Ντιβίζιον κι έτσι δεν αποκλείεται να τερματίσει πρώτο το Ορλάντο (2.30 στο Pamestoixima.gr). Ατλάντα, Ουάσινγκτον και Σάρλοτ έχουν χειρότερα σύνολα, το Μαϊάμι πρέπει να αποδείξει στο παρκέ ότι θα είναι καλύτερο.

 

ΝΤΙΤΡΟΪΤ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΤΟΥΕΪΝ ΚΕΪΣΙ

ΠΕΡΥΣΙ: 41-41 (προημιτελικοί Ανατολής)

ΠΕΝΤΑΔΑ: Ρ. ΤΖΑΚΣΟΝ, ΣΝΕΛ, ΜΠΡ. ΜΠΡΑΟΥΝ, ΓΚΡΙΦΙΝ, ΝΤΡΑΜΟΝΤ

Ανισορροπία γραμμών, που λένε και στο ποδόσφαιρο. Εξαιρετικό δίδυμο ψηλών με Γκρίφιν-Ντράμοντ, μπάκορτ για κλάματα. Ο Ρέτζι Τζάκσον θα έχει τις εκλάμψεις του, ο Ντέρικ Ρόουζ θα είναι πιο σταθερός, αρκεί να μείνει υγιής. Αρκετοί «3-and-D» στις πλάγιες θέσεις, ωστόσο ούτε τρομεροί σουτέρ είναι οι διάφοροι Σνελ, Μπράουν και Κενάρντ ούτε εξπέρ της άμυνας. Σε καθοδική χρονιά ο Μαρκίφ Μόρις που κατέφτασε στους Πίστονς, πολύ καλύτερη στα φιλικά η εικόνα του νεαρού Γουντ, που θα έχει ρόλο στο «4» και το «5».

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Σφιχτό ροτέισιον, σταρ επιρρεπείς σε τραυματισμούς (Γκρίφιν, Ρόουζ), άρα συνδυασμός τουλάχιστον επίφοβος. Θεωρούμε ότι τα «πιστόνια» δεν θα μπουν στα πλέι οφ, επιλογή με απόδοση 1.71 στη Winmasters.

 

ΣΑΡΛΟΤ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΡΕΓΚΟ

ΠΕΡΥΣΙ: 39-43 (εκτός πλέι οφ)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΡΟΖΙΕΡ, ΜΠΑΤΟΥΜ, ΜΠΕΪΚΟΝ, ΜΑΪΛΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, Κ. ΖΕΛΕΡ

Επί οκτώ χρόνια ηγέτης των Χόρνετς, ο Γουόκερ έγινε κάτοικος Βοστώνης και στη Σάρλοτ πήραν για βασικό «άσο» τον Ροζίερ, σε μια άτυπη τράμπα. Θα κάνει καλή σεζόν ο εκρηκτικός γκαρντ σε ρόλο πλέον βασικού, όχι όμως και η νέα παρέα του. Ο πεσμένος Μπατούμ χάνει ολοένα και περισσότερο χρόνο συμμετοχής χάριν της πιτσιρικαρίας (Μπέικον, Μονκ κ. ά.), η οποία εκτείνεται και στις θέσεις των φόργουορντ. Ο Μπρίτζες και ο ρούκι Πι Τζέι Ουάσινγκτον θα έχουν την ευκαιρία να αναδειχθούν σε ένα σύνολο που δεν πάει για τίποτα (βαθμολογικά).

 

Eιδικά στοιχήματα στο NBA!

 

ΜΑΪΑΜΙ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΕΡΙΚ ΣΠΕΛΣΤΡΑ

ΠΕΡΥΣΙ: 39-43 (εκτός πλέι οφ)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΓΟΥΙΝΣΛΟΟΥ, ΓΟΥΕΪΤΕΡΣ, ΜΠΑΤΛΕΡ, ΟΛΙΝΙΚ, ΑΝΤΕΜΠΑΓΙΟ

Ηγέτης ευρέθη και ονομάζεται Τζίμι Μπάτλερ. Ο γκρινιάρης και απαιτητικός με τους συμπαίκτες του γκαρντ-φόργουορντ δεν αισθανόταν καλά ούτε στη Φιλαδέλφεια των αρκετών σταρ. Στη Χιτ είναι ο μοναδικός. Αρκετές οι λύσεις στην περιφέρεια, μια κι έμεινε και ο Ντράγκιτς, με τον ρούκι σουτέρ Τάιλερ Χίροου να τρελαίνει κόσμο στην προετοιμασία. Λίγα πράγματα στους ψηλούς, τουλάχιστον ο Αντεμπάγιο θα το διασκεδάσει ως βασικός, τώρα που έφυγε ο Γουάιτσαϊντ.

 

 

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΣΚΟΤ ΜΠΡΟΥΚΣ

ΠΕΡΥΣΙ: 32-50 (εκτός πλέι οφ)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΙΣ ΣΜΙΘ, ΜΠΙΛ, ΤΡ. ΜΠΡΑΟΥΝ, ΧΑΤΣΙΜΟΥΡΑ, ΜΠΡΑΪΑΝΤ

Παίρνει τον χρόνο του ο Τζον Γουόλ και δεν τον βλέπουμε να παίζει ούτε φέτος. Οσο τραβάει ο εξαιρετικός Μπιλ, οι Γουίζαρντς θα κάνουν εδώ κι εκεί καμιά ζημιά. Δεν μπορούν πάντως να έχουν βλέψεις για ποστ σίζον. Τον Ιάπωνα Χατσιμούρα, που τον είδαμε και στο Παγκόσμιο, θα τον ρίξουν αμέσως στα βαθιά – άλλωστε στους φόργουορντ υπάρχει λειψανδρία. Πίσω από τον εργάτη Σμιθ στο «1» υπάρχει ο Αϊζέια Τόμας, που ψάχνει εδώ και δύο χρόνια τον καλό του εαυτό. Μεγάλα νούμερα θα κάνει ο άσημος σέντερ Τόμας Μπράιαντ.

 

 

ΑΤΛΑΝΤΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΛΟΪΝΤ ΠΙΡΣ

ΠΕΡΥΣΙ: 29-53 (εκτός πλέι οφ)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΤΡ. ΓΙΑΝΓΚ, ΧΕΡΤΕΡ, ΧΑΝΤΕΡ, ΤΖΟΝ ΚΟΛΙΝΣ, ΛΕΝ

Ζήτω τα νιάτα! Αθόρυβα, οι Χοκς έχουν δημιουργήσει έναν νεανικό κορμό αξιοπρόσεκτων περιπτώσεων. Ο Γιανγκ ανταποκρίθηκε μια χαρά στη ρούκι σεζόν του ως ηγέτης, ο φόργουορντ Χάντερ στη δική του πρώτη σεζόν θα έχει επίσης σημαντικό ρόλο, ο Κόλινς είναι λίρα εκατό στο «4». Στους σέντερ δεν υπάρχει πάντως κάτι ποιοτικό, μετά και την αποχώρηση του αξιόπιστου Ντέντμον. Συνεχίζει στα 42 του ο Βινς Κάρτερ, έτσι για την… αντίθεση με την ηλικία των υπολοίπων. Προσέξτε και τον ρούκι γκαρντ-φόργουορντ Καμ Ρέντις.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Την περιμένουμε βελτιωμένη από την προηγούμενη σεζόν με τις 29 νίκες, άρα εστιάζουμε στις over 32,5 του Pamestoixima.gr. Απόδοση 1.75.

 

Ζήτα το και έγινε στη Winmasters.gr (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

 

ΣΙΚΑΓΟ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΖΙΜ ΜΠΟΪΛΕΝ

ΠΕΡΥΣΙ: 22-60 (εκτός πλέι οφ)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΣΑΤΟΡΑΝΣΚΙ, ΛαΒΙΝ, ΠΟΡΤΕΡ, ΜΑΡΚΑΝΕΝ, Γ. ΚΑΡΤΕΡ

Πεντάδα για φίλημα, πάγκος για να προβληματίζονται οι Μπουλς. Με φόρα από την Κίνα, ο Σατοράνσκι κερδίζει τη μάχη για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ από τον Νταν και τον ρούκι Κόμπι Γουάιτ, που αποδεικνύεται περισσότερο εκτελεστής παρά δημιουργός. Οι Μπουλς είναι βέβαια η ομάδα του εκρηκτικού ΛαΒιν, με τους Πόρτερ και τον Μάρκανεν να τον πλαισιώνουν και τον περσινό ρούκι Γουέντελ Κάρτερ να ελπίζει πως θα παραμείνει υγιής.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Στο να ξεπεράσει τις 32 νίκες το Σικάγο. Το πετυχαίνουμε στο 1.87 (Stoiximan) και μας κάνει. Στο χέρι των ταλαντούχων παικτών του Μπόιλεν είναι να το καταφέρουν.

 

ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΤΖΟΝ ΜΠΙΛΑΪΝ

ΠΕΡΥΣΙ: 19-63 (εκτός πλέι οφ)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΓΚΑΡΛΑΝΤ, ΣΕΞΤΟΝ, ΟΣΜΑΝ, ΛΟΒ, ΤΡ. ΤΟΜΠΣΟΝ

Δεν διακόπτονται έτσι εύκολα τα πέτρινα χρόνια στη μετά ΛεΜπρον εποχή. Οι Καβαλίερς «τσίμπησαν» στο ντραφτ τον υποσχόμενο γκαρντ Γκάρλαντ, θα τον βάλουν δίπλα στον –ρούκι της περασμένης περιόδου- Σέξτον και θα διατηρήσουν σε ρόλο έκτου παίκτη τον καλό σκόρερ Κλάρκσον. Λοβ και Τρίσταν Τόμπσον μία θα παίζουν και μία θα το… παίζουν τραυματίες, ο Λάρι Νανς Τζούνιορ κάνει πολλές δουλειές στις θέσεις των ψηλών, αλλά έχει κι αυτός παρόμοια θεματάκια. Σύνολο με κάκιστη άμυνα, θα παραμείνει χαντακωμένο στις τελευταίες θέσεις.

 

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΦΙΖΝΤΕΪΛ

ΠΕΡΥΣΙ: 17-65 (εκτός πλέι οφ)

ΠΕΝΤΑΔΑ: ΠΕΪΤΟΝ, ΜΠΑΡΕΤ, ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΟΡΙΣ, ΡΑΝΤΛ, Μ. ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ

Οχι άλλα «τεσσάρια»! Αντί να προσελκύσουν κάποιον σούπερ σταρ, για τον οποίο υποτίθεται πως έκαναν tanking, oι Νικς πήραν διάφορους πάουερ φόργουορντ. Καλούς, αλλά όχι τοπ επιπέδου. Ο καλύτερος είναι ο Τζούλιους Ραντλ, οι Πόρτις και Γκίμπσον αναγκαστικά θα βοηθήσουν και στο «5». Στο «4» παίζει άνετα και ο φόργουορντ Μάρκους Μόρις, πρώην της Βοστώνης. Ο Καναδός ρούκι Μπάρετ θα παίζει πάνω από 30 λεπτά στο «2» και το «3», το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στον «άσο», διότι οι Πέιτον, Σμιθ κι Εντιλικινά δεν πρόκειται να κάνουν τη διαφορά.

ΠΟΝΤΑΡΟΥΜΕ: Eπιασαν κυριολεκτικά πάτο οι Νικς και δεν μπορούν παρά να πάνε καλύτερα. Ακρως εφικτές οι τουλάχιστον 29 νίκες, που πληρώνουν 1.9 στο Pamestoixima.gr.

 

Παύλος Δεπόλλας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip