Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

23.01.20|08:25

Χρήστος Βαγενάς Χρήστος Βαγενάς

H Κingbet και η Interwetten σας στέλνουν στο μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

h-κingbet-και-η-interwetten-σας-στέλνουν-στο-μεγάλο-ντέ-157788

Οι μεγάλοι διαγωνισμοί δεν σταματούν στα Social Media της Kingbet, η οποία σε συνεργασία με την Interwetten, σε στέλνουν στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, προσφέροντάς σας, όχι μία, ούτε δύο, αλλά 4 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!

Οι φίλοι της Kingbet, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντέρμπι από κοντά, ακολουθώντας τρία απλά βήματα!

1. Ακολούθησε τους λογαριασμούς @kingbetgr και @interwetten.gr στο Instagram και κάνε Like στον λογαριασμό της Interwetten στο Facebook

2. Κάνε Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού

3. Κάνε Tag δύο φίλους σου, στα σχόλια της φωτογραφίας

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23/01 στις 18:00 το απόγευμα. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα και στη συνέχεια θα πρέπει να στείλουν με e-mail στο [email protected] τα εξής στοιχεία έως την Πέμπτη 23/01 στις 20:00 το απόγευμα ΑΥΣΤΗΡΑ:

1) Ονομα

2) Επώνυμο

3) Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας

4) ΑΜΚΑ

Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι:

*Mπορείς να συμμετάσχεις περισσότερες φορές, αρκεί να κάνεις tag διαφορετικούς φίλους.

*Σημειώνεται πως τα εισιτήρια παρέχονται στον διοργανωτή Kingbet.net από την Interwetten, Eπίσημο Χορηγό της Super League 1.

*Ο διαγωνισμός είναι για άτομα άνω των 18 ετών

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚠️ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Η Kingbet και η Interwetten (επίσημος χορηγός της Super League 1), σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε από κοντά το μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, την Κυριακή 26/01 στις 19:30, προσφέροντας 4 ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ! ⚠️ Ακολούθησε τα τρία απλά βήματα που θα δεις παρακάτω και πάρε μέρος στην κλήρωση! ——————————————————— 1. Ακολούθησε τους λογαριασμούς @kingbetgr και @interwetten.gr στο Instagram και κάνε Like στον λογαριασμό της Interwetten στο Facebook 2. Κάνε Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού 3. Κάνε Tag δύο φίλους σου, στα σχόλια της φωτογραφίας ——————————————————— Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Πέμπτη 23/01 στις 18:00 το απόγευμα. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα και στη συνέχεια θα πρέπει να στείλουν με e-mail στο [email protected] τα εξής στοιχεία έως την Τρίτη 21/01 στις 15:00 το μεσημέρι ΑΥΣΤΗΡΑ: 1) Ονομα 2) Επώνυμο 3) Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας 4) ΑΜΚΑ ———————————————————— *Mπορείς να συμμετάσχεις περισσότερες φορές, αρκεί να κάνεις tag διαφορετικούς φίλους. *Σημειώνεται πως τα εισιτήρια παρέχονται στον διοργανωτή Kingbet.net από την Interwetten, Eπίσημο Χορηγό της Super League 1. *Ο διαγωνισμός είναι για άτομα άνω των 18 ετών ———————————————————— #kingbet #kingbetgr #kingbetnet #kingbetdiagonismos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kingbet (@kingbetgr) στις 21 Ιαν, 2020 στις 5:11 πμ PST

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip